Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
ГУ ДФС у ХХХХХ області.Татка1111 писав:Подскажите, пожалуйста, на чье имя писали пояснения к таблице к критериям риску, которые отправляются в приложении в свободном формате?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 2 рази
Jane_2017 писав:Ми імпортери. Показували 4 перші цифри, але таблицю відхилили, пояснили, що треба вказувати стільки знаків в коді УКТ ЗЕД, скільки їх в податковій накладнійmarina11 писав:А я всі. Може спробувати тільки 4?!Jane_2017 писав: перші 4 цифри.
- marina11
- Светоч Мысли
b_u_h_11 писав:Ми купи-продай. 90% товару - імпорт. Після врахування таблиці з першими 4-ма цифрами блокувань поки що не було. Так що Вам сказали неправду.Jane_2017 писав:Ми імпортери. Показували 4 перші цифри, але таблицю відхилили, пояснили, що треба вказувати стільки знаків в коді УКТ ЗЕД, скільки їх в податковій накладнійmarina11 писав: А я всі. Може спробувати тільки 4?!
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 2 рази
marina11 писав:А я скільки часу потратила, після цього розписала всі коди, надіялась що на цей раз приймуть. Сиджу чекаю(b_u_h_11 писав:Ми купи-продай. 90% товару - імпорт. Після врахування таблиці з першими 4-ма цифрами блокувань поки що не було. Так що Вам сказали неправду.Jane_2017 писав: Ми імпортери. Показували 4 перші цифри, але таблицю відхилили, пояснили, що треба вказувати стільки знаків в коді УКТ ЗЕД, скільки їх в податковій накладній
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
по услугам же не код УКТЗЕД, а код ДКПП, ес-но с точкойlenuska писав:Подскажите, пожалуйста, по услугам в Додатке в 4-й графе указывать код УКТЗЕД без точек или с точками: например, 2562 или 25.62. А то я что-то запуталась...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Цікаво, а якщо їм переписати кілька слів з паркану, вони їх теж врахують "згідно рішення..."?marina11 писав:Колеги, я таке відчубучила, що не знаю, що і думати. 04.12 на форумі виникли питання, про можливість додавання пояснення до таблиці у Медку. Оновила Медок, почала експериментувати. Щоб Медок не червонів на помилки заповнила (у мене тут з'явилася парочка нових УКД). Відразу додаток додати не вдалося, вирішила поставити відмітку пр статус с/г виробника (у мене торгівля, думала може тільки с/г виробникам можна додати додаток) і забула про неї. Потім додала додаток і вирішила відправити у ДФС (вже зробила, нічого не втрачаю). Наклала ЕЦП Директор+бухгалтер+печатка як звичайно налаштований Медок і відправила. Сьогодні побачила у Медку абракадабру, яку досі не знайшла. АЛЕ: у кабінеті до цієї таблички приєдналася квитанція ""Інформація з таблиці даних платника податку врахована згідно рішення ....". Отже і таке буває...
Мої таблиці с-г виробника розглядають ще з 27 жовтня. Всі спроби подати знову відхиляють, оскільки ще ті не розглянуті. Я їхню маму чаєм пригощав!
- marina11
- Светоч Мысли
Я ж таки не слова з паркану писала, а свій КВЕД, свої УКД, які потрібно було додати. Тільки от абсолютно не сподівалася, що позначка с/г виробника та ще й з підписом бухгалтера не завадять їх врахувати. Їм же зазвичай заважає кожна крапочка чи пробіл поставлені "не так".#smile3#voko писав:Цікаво, а якщо їм переписати кілька слів з паркану, вони їх теж врахують "згідно рішення..."?marina11 писав:Колеги, я таке відчубучила, що не знаю, що і думати. 04.12 на форумі виникли питання, про можливість додавання пояснення до таблиці у Медку. Оновила Медок, почала експериментувати. Щоб Медок не червонів на помилки заповнила (у мене тут з'явилася парочка нових УКД). Відразу додаток додати не вдалося, вирішила поставити відмітку пр статус с/г виробника (у мене торгівля, думала може тільки с/г виробникам можна додати додаток) і забула про неї. Потім додала додаток і вирішила відправити у ДФС (вже зробила, нічого не втрачаю). Наклала ЕЦП Директор+бухгалтер+печатка як звичайно налаштований Медок і відправила. Сьогодні побачила у Медку абракадабру, яку досі не знайшла. АЛЕ: у кабінеті до цієї таблички приєдналася квитанція ""Інформація з таблиці даних платника податку врахована згідно рішення ....". Отже і таке буває...
Мої таблиці с-г виробника розглядають ще з 27 жовтня. Всі спроби подати знову відхиляють, оскільки ще ті не розглянуті. Я їхню маму чаєм пригощав!