Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Elena-M[spoiler писав:]
marina11 писав:
Elena-M писав: Согласно РК- я не доплатила за сентябрь 500грн, а мой аванс остался без НН?
Чому ж за вересень. РК від 03.11, тобто за період "листопад". От у декларацію за листопад його і потрібно включати. Разом з новою ПН. Разом вийде на 0.[/quote[/spoiler]

Тогда вопрос, а НН 3.11 выписана по первому событию или по второму?
Та я ж на системний адміністратор СЕА ПДВ і не голова ДФС чи Верховної ради. У Вас 03.11 відбулася 2-га подія - відвантаження товару. "Керівники" СЕА заблокували можливість подання 0 РК на зміну номенклатури, якщо ПН виписана на аванс а відвантажується інший товар як це було раніше і вимагають РК- і РК+. А от можливість для створення РК+ до "ніщо", якщо я правильно розумію, не передбачили. Тож Ваш постачальник і робить те, що на сьогоднішній день технічно єдино можливо зробити.

Elena-M
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Elena-M »

marina11 писав:
marina11 писав: Чому ж за вересень. РК від 03.11, тобто за період "листопад". От у декларацію за листопад його і потрібно включати. Разом з новою ПН. Разом вийде на 0.[/quote[/spoiler]

Та я ж на системний адміністратор СЕА ПДВ і не голова ДФС чи Верховної ради. У Вас 03.11 відбулася 2-га подія - відвантаження товару. "Керівники" СЕА заблокували можливість подання 0 РК на зміну номенклатури, якщо ПН виписана на аванс а відвантажується інший товар як це було раніше і вимагають РК- і РК+. А от можливість для створення РК+ до "ніщо", якщо я правильно розумію, не передбачили. Тож Ваш постачальник і робить те, що на сьогоднішній день технічно єдино можливо зробити.
Спасибо за помощь. #curtsey#
Хотела разобраться, у нас тоже покупатели есть, чтоб на будущее их не подводить тоже, ситуации бывают разные.

Реалист
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 28 разів

Повідомлення Реалист »

marina11 писав:
marina11 писав: Чому ж за вересень. РК від 03.11, тобто за період "листопад". От у декларацію за листопад його і потрібно включати. Разом з новою ПН. Разом вийде на 0.[/quote[/spoiler]

Регистрируются РК на "-" и "+" при смене номенклатуры. Вчера проверили на себе.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Реалист писав: Регистрируются РК на "-" и "+" при смене номенклатуры. Вчера проверили на себе.
Я поки відправила на -" постачальнику, жду...
А мені цікаво як це "бєзобразіє" у деці показувати треба буде....

Elena-M
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Elena-M »

Реалист писав:
marina11 писав:
Elena-M[spoiler писав:] Та я ж на системний адміністратор СЕА ПДВ і не голова ДФС чи Верховної ради. У Вас 03.11 відбулася 2-га подія - відвантаження товару. "Керівники" СЕА заблокували можливість подання 0 РК на зміну номенклатури, якщо ПН виписана на аванс а відвантажується інший товар як це було раніше і вимагають РК- і РК+. А от можливість для створення РК+ до "ніщо", якщо я правильно розумію, не передбачили. Тож Ваш постачальник і робить те, що на сьогоднішній день технічно єдино можливо зробити.
Поделитесь пожалуйста опытом. #thank2# , Снимали всю сумму или частично? Какая последовательность действий? Спасибо

Реалист
ПрофиПрофи

Повідомлення Реалист »

Tasa писав:
Реалист писав: Регистрируются РК на "-" и "+" при смене номенклатуры. Вчера проверили на себе.
Я поки відправила на -" постачальнику, жду...
А мені цікаво як це "бєзобразіє" у деці показувати треба буде....
Тоже интересно. Тем более у меня РК просрочены (за 1 половину ноября)

Реалист
ПрофиПрофи

Повідомлення Реалист »

Elena-M писав:
Реалист писав:
marina11 писав: Регистрируются РК на "-" и "+" при смене номенклатуры. Вчера проверили на себе.
Поделитесь пожалуйста опытом. #thank2# , Снимали всю сумму или частично? Какая последовательность действий? Спасибо
Сумма частично. Так же как бы вы делали в "0" РК, только разбили РК на 2. Сначала я зарегистрировала "-", потом поставщик "+". Причина корректировки "зміна номенклатури"

ТатьянаАБ
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення ТатьянаАБ »

Реалист писав:
marina11 писав:
Elena-M[spoiler писав:] Та я ж на системний адміністратор СЕА ПДВ і не голова ДФС чи Верховної ради. У Вас 03.11 відбулася 2-га подія - відвантаження товару. "Керівники" СЕА заблокували можливість подання 0 РК на зміну номенклатури, якщо ПН виписана на аванс а відвантажується інший товар як це було раніше і вимагають РК- і РК+. А от можливість для створення РК+ до "ніщо", якщо я правильно розумію, не передбачили. Тож Ваш постачальник і робить те, що на сьогоднішній день технічно єдино можливо зробити.
Все таки нужно делать РК сначала на -, а потом на +? нулевые не регистрируют?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ТатьянаАБ писав:Все таки нужно делать РК сначала на -, а потом на +? нулевые не регистрируют?
Нульовки не проходять... Пробувала

1590
УченикУченик

Повідомлення 1590 »

А який номер ставити в РК - однаковий, чи різний?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”