vladlenko2006 писав:
я теж з таким недавно зітнулась, подали ще раз форму 6, шеф поїхав на поклон в дпі і сьогодні розблокірували і я зареєструвала податкову. В нас шеф морозився від податкової, вони поїхали за місцем реєстрації, а в нас там склади і охорона, написали до реєстратора що нас там немає, причому 30,12 було все харашо. від 31,12 реєстратор пише лист що подайте форму 6.
Мы и форму 6 подавали, и к начальнику дпи ездили.И нечего...
У нас так и нечего не получилось пока. Есть на руках решение суда, отослала его в налоговою.Звоню им а они мне говорят мы вам не чем не можем помочь. Пишити ,звонити в миндоходов України. Так о какой у нас можно говорить стране если имея на руках решение суда, мы ничего не можем сделать.И никто его не исполняет.
и как вы со своими покупателями, у меня просто не все хотят мочиться с 8 дод.?
Я то ще ніяк, я філія і у мене було ще своє свідоцтво платника ПДВ, а тепер уже пів року змінили назву , нового свідоцтва не видавали , вимушена була його ліквідувати. створила нове підпримство , воно буде працювати з замовником, а старе буде на субпідряді , бо на новому ще пусто з технікою і дозволами. Тепер буду сама з додатками гратися і готей зустрічати. А юридична і декілька філії , які вже давно на свідоцтві юридичної з додатком граються , замовники не хочуть працювати вже з ними. мало того замовники додаток 8 подавали, а те що документи потрібно було подати вони не знали кредиту на міліон , оце було, переробляли акти , дробили, робили уточнюючі. Дехто з філії робить акти не більше 60 тисяч. По всякому , хто як може. Оце держава і покращення. Ще тепер новий геморой , при ліквідації філії, як алатника ПДВ всі залишки ТМЦ і основні фонди хочуть оподаткувати ПДВ, зробити умовний продаж за звичайними цінами і де ці звичайні ціни взяти при умовному продажі.