Кто сталкивался с перерегистрацией фирмы?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Я стикнулась з перереєстрацією назви фірми. з ЗАТ на ПАТ. і тут все почалося. Я філія , відокремлений підрозділ без статусу юридичної особи. Звіти здавала у пенсійний за кодом філії окремо за підписом директора філії, печатка філії, те саме у податковій всі звіти здавала окремо від філії, за підписом директора філії . Тепер коли прийшла в податкову , щоб внести зміни , подивились сказали, що їм мають розіслати дані , але вони нічого не бачать попросили принести 1 ОПП, на другий день коли принесла 1 ОПП відмовились прийняти , вже не треба і 4 ОПП вже не дають. Здала заяву 1- ПДВ на переєстрацію платником ПДВ написали офіційного листа , що не можуть перереєструвати , оскільки ми не відповідаємо статусу платника ПДВ і пропонують здати ліквідаційну декларацію і подати заяву форми 3-ПДВ. І що тепер буде, ліквідаційна це зробити умовний продаж????? Це дурдом , юридична особа ж далі буде використовувати залишки по матеріалам в господ діяльності , свідоцтво платника ПДВ буде на іншу особу , Зараз старе свідоцтво платника ПДВ видане філії діє і нове свідоцто платника ПДВ юридичної особи вже діє і моїй філії присвоєний код № 9. мені яким користуватися???. Звонила на києв сказали що я не маю права бути платником ПДВ, питаю яка підстава анолювання підстав для анолювання в законі теж немає, хай податкова на місці розбирається , а мені що робити як виписувати податкові , як їх реєструвати , з яким свідоцтвом і з якими печатками нічогьо не знаю. Підкажіть що небудь. А в пенсійному взагалі теж не знають як мене обліковувати . у них я до сих пір ЗАТ.
-
- Светоч Мысли
-
- Гений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 5 разів
Ні, Альона#blush# , я перед Вами зверталася до форумчан з приводу зміни засновника. З приводу Вашого питання не можу нічого підказати, це потрібно до грамотних людей звертатися, до юристів.Альона1 писав:Це питання мені???? Тоді правомочності чого????
-
- Светоч Мысли
-
- Светоч Мысли
Хто небудь , що небудь мені підкаже????? Чомусь і по новому свідоцтву реєстрації податкових накладних не пропускає Київ. Це що база даних не поновлена ???Альона1 писав:Я стикнулась з перереєстрацією назви фірми. з ЗАТ на ПАТ. і тут все почалося. Я філія , відокремлений підрозділ без статусу юридичної особи. Звіти здавала у пенсійний за кодом філії окремо за підписом директора філії, печатка філії, те саме у податковій всі звіти здавала окремо від філії, за підписом директора філії . Тепер коли прийшла в податкову , щоб внести зміни , подивились сказали, що їм мають розіслати дані , але вони нічого не бачать попросили принести 1 ОПП, на другий день коли принесла 1 ОПП відмовились прийняти , вже не треба і 4 ОПП вже не дають. Здала заяву 1- ПДВ на переєстрацію платником ПДВ написали офіційного листа , що не можуть перереєструвати , оскільки ми не відповідаємо статусу платника ПДВ і пропонують здати ліквідаційну декларацію і подати заяву форми 3-ПДВ. І що тепер буде, ліквідаційна це зробити умовний продаж????? Це дурдом , юридична особа ж далі буде використовувати залишки по матеріалам в господ діяльності , свідоцтво платника ПДВ буде на іншу особу , Зараз старе свідоцтво платника ПДВ видане філії діє і нове свідоцто платника ПДВ юридичної особи вже діє і моїй філії присвоєний код № 9. мені яким користуватися???. Звонила на києв сказали що я не маю права бути платником ПДВ, питаю яка підстава анолювання підстав для анолювання в законі теж немає, хай податкова на місці розбирається , а мені що робити як виписувати податкові , як їх реєструвати , з яким свідоцтвом і з якими печатками нічогьо не знаю. Підкажіть що небудь. А в пенсійному взагалі теж не знають як мене обліковувати . у них я до сих пір ЗАТ.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Подождите, так у филиалов регистрацию плательщиков НДС забрали ещё в 2010 году. 1-ОПП сдать надо, потому что филиал не регистрируется в ЭДРПОУ, Вам надо принести с позначкою "змини". Вы ещё с того времени (до податкового кодекса) должны были выписывать налоговые по коду ИНН своего головного офиса. и Вам должны были дать печать для Податкових накладних с номером.Альона1 писав:Я стикнулась з перереєстрацією назви фірми. з ЗАТ на ПАТ. і тут все почалося. Я філія , відокремлений підрозділ без статусу юридичної особи. Звіти здавала у пенсійний за кодом філії окремо за підписом директора філії, печатка філії, те саме у податковій всі звіти здавала окремо від філії, за підписом директора філії . Тепер коли прийшла в податкову , щоб внести зміни , подивились сказали, що їм мають розіслати дані , але вони нічого не бачать попросили принести 1 ОПП, на другий день коли принесла 1 ОПП відмовились прийняти , вже не треба і 4 ОПП вже не дають. Здала заяву 1- ПДВ на переєстрацію платником ПДВ написали офіційного листа , що не можуть перереєструвати , оскільки ми не відповідаємо статусу платника ПДВ і пропонують здати ліквідаційну декларацію і подати заяву форми 3-ПДВ. І що тепер буде, ліквідаційна це зробити умовний продаж????? Це дурдом , юридична особа ж далі буде використовувати залишки по матеріалам в господ діяльності , свідоцтво платника ПДВ буде на іншу особу , Зараз старе свідоцтво платника ПДВ видане філії діє і нове свідоцто платника ПДВ юридичної особи вже діє і моїй філії присвоєний код № 9. мені яким користуватися???. Звонила на києв сказали що я не маю права бути платником ПДВ, питаю яка підстава анолювання підстав для анолювання в законі теж немає, хай податкова на місці розбирається , а мені що робити як виписувати податкові , як їх реєструвати , з яким свідоцтвом і з якими печатками нічогьо не знаю. Підкажіть що небудь. А в пенсійному взагалі теж не знають як мене обліковувати . у них я до сих пір ЗАТ.
Подскажите, пожалуйста. Меняем адрес. Налоговая остается та же. Госрегистратору предоставили все документы. Пока все. Что нужно дальше делать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Получить справку из статистики с новым адресом.Т-ля-ля писав:Подскажите, пожалуйста. Меняем адрес. Налоговая остается та же. Госрегистратору предоставили все документы. Пока все. Что нужно дальше делать?
Подать справку 1-ОПП в налоговую с позначкою "Змини".
Написать письма в свободной форме во все фонды.