митниця, ТЕРМІНОВО!!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
ні, не потрібно. тільки копію в свій банк.Gella писав:Дякую за статтю. але в мене питання в іншому коли в мене буде ВМД чи потрібноїї реєструвати в податковій
а в роз ясненні бачили, написано, що при виконанні певних умов, товар може поступати у вільний продаж за тимчасовою ВМД...тобто, напевно, можно оприбуткувати товар за тимчасовою (з метою реалізації), а далі будете коригувати (все одно це один квартал).
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 685 разів
Так бачила. Просто я ще собі не уявляю як я буду коригувати вже піде продаж потім треба буде перепроводити всі документи щоб списало правельно собівартіть. Напевно Ленін для нас бухгалтерів дав заповіт Вчитись, Вчитись.....#smile3#
-
- Акула НКУ
це недоліки нашої системи, десь щось вигадують, а методику скласти забули...напевно так і зробите.Gella писав:Так бачила. Просто я ще собі не уявляю як я буду коригувати вже піде продаж потім треба буде перепроводити всі документи щоб списало правельно собівартіть. Напевно Ленін для нас бухгалтерів дав заповіт Вчитись, Вчитись.....#smile3#
До речі, П(С)БО 9 саме так нам і рекомендує: У разі, якщо на момент оприбуткування запасів неможливо достовірно визначити їх первісну вартість, такі запаси можуть оцінюватися та відображатися за справедливою вартістю з наступним коригуванням до первісної вартості.
-
- Акула НКУ
оскільки, таке в програмі не передбачено, вважаю, що можно на будь-які витрати, які розподіляються на весь асортимент. В мене є, наприклад, віконце "інші витрати"...Gella писав:на весь товар