Косметические марки, маски, секретики для женской привлекательности.
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
порадьтеся краще з лікарем, є ліки , я виводила малій Дуофільмом, але нам це призначив лікар.
-
Agatha
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
-
Дашка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Совершенно согласна!!!!!!Надо консультацию обязательно.Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
-
инина
- Высший разум

- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
В 80х годах моя подруга бородавку на пальце вывела азотом за 1 раз.
Наверное сейчас даже азот разбавляют.#g_haha#
-
Agatha
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Ні, це я довго чекала, що бородавка сама щезне. В результаті ми виростили унікального розмірі бородавку.инина писав:Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
-
вредная_Я
- Просвещенный

- Дякував (ла): 188 разів
- Подякували: 52 рази
Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospitaAgatha писав:Ні, це я довго чекала, що бородавка сама щезне. В результаті ми виростили унікального розмірі бородавку.инина писав:Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
-
инина
- Высший разум

- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospita [/quote]
Не бойтесь, сходите к врачу- проконсультируйтесь- что єто бородавка, и смело в косметич поликл. Азотом- 2мин, через некот время немножко поболит и ви суперкрасавица .
-
Дашка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Чем быстрее начнёте этим заниматся, тем быстее и менее болезнено это пройдётвредная_Я писав:Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospitaAgatha писав:Ні, це я довго чекала, що бородавка сама щезне. В результаті ми виростили унікального розмірі бородавку.инина писав:
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
нічого страшного немає:у манюні моєї була на пальчику бородавка біля нігтя. прийшли до лікаря, глянула під збільшувальним шклом, вульгарна бородавка. Виводити азотом ( але у нас зараз немає) або дуофільмом. Весь візит - хвилин 7 зайняв. купили препарат, змазували. відпало. Всі щасливі! Так що не бійтесь, нічого страшного немає.