у мене теж саме було. зробила податкові накладні в самому кабінеті. благо було три податкові по одній позиції. Це із за того що коли формується податкова для вигрузки з 1с то шифрується чомусь тим шифром що раніше відправлявсяTasa писав:З горем наполам трохи відправила податкових через кабінет - на всі відмова у кв.1 з текстом
...... подання декількох документів з однаковим іменем файлу і тд і тп
Перевіряю - номер все вірно, накладу не преєструвала точно.... шо за
Електронний кабінет платника
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Так по виду наче все вірно ((( В мене багато накладних - і з кучою дрібної номенклатури - вручну набрати нереально.Mushka0411 писав:у мене теж саме було. зробила податкові накладні в самому кабінеті. благо було три податкові по одній позиції. Це із за того що коли формується податкова для вигрузки з 1с то шифрується чомусь тим шифром що раніше відправлявсяTasa писав:З горем наполам трохи відправила податкових через кабінет - на всі відмова у кв.1 з текстом
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 68 разів
а если выгрузить, а потом в кабинете подписатьTasa писав:Так по виду наче все вірно ((( В мене багато накладних - і з кучою дрібної номенклатури - вручну набрати нереально.Mushka0411 писав:у мене теж саме було. зробила податкові накладні в самому кабінеті. благо було три податкові по одній позиції. Це із за того що коли формується податкова для вигрузки з 1с то шифрується чомусь тим шифром що раніше відправлявсяTasa писав:З горем наполам трохи відправила податкових через кабінет - на всі відмова у кв.1 з текстом
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Я це вже робила - і вивчивши кв.1 з помилкою висікла , що змінюється ім"я файлу в кабінетікузя78 писав:а если выгрузить, а потом в кабинете подписатьTasa писав:Так по виду наче все вірно ((( В мене багато накладних - і з кучою дрібної номенклатури - вручну набрати нереально.Mushka0411 писав: у мене теж саме було. зробила податкові накладні в самому кабінеті. благо було три податкові по одній позиції. Це із за того що коли формується податкова для вигрузки з 1с то шифрується чомусь тим шифром що раніше відправлявся
Тобто зангужаю правильно, з номером 96 наприкла у тексті назви хмл-файлу - а він в кабінет загружається і потім змінюється на 46 наприклад - відповідно відхилено в ДФС...
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 68 разів
Тогда єто проблема у них, в ммедке тоже приходит такой ответTasa писав:Я це вже робила - і вивчивши кв.1 з помилкою висікла , що змінюється ім"я файлу в кабінетікузя78 писав:а если выгрузить, а потом в кабинете подписатьTasa писав: Так по виду наче все вірно ((( В мене багато накладних - і з кучою дрібної номенклатури - вручну набрати нереально.
Тобто зангужаю правильно, з номером 96 наприкла у тексті назви хмл-файлу - а він в кабінет загружається і потім змінюється на 46 наприклад - відповідно відхилено в ДФС...
ЛюдмилаВас
От: 29 июня 2017 г. 15:25:27
[За 100 сообщений]
Ранг: Мудрец
Благодарностей: 70
Коллеги, помогите!) Полетел ноут с 1с и медком( Сделала новую базу медка, раньше всегда НН перетягивала с 1с и было все нормально. Сейчас создаю новую НН прямо в медке, но приходит квитанция с отказом, что такое имя файла уже есть. Что делаю не так?
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Наоборот, из 1 С файлы выгружаются правильно. А, вот при импорте в Ел. кабинет, почему то все импортируемые файлы , переформировываются на номер 1.Mushka0411 писав:у мене теж саме було. зробила податкові накладні в самому кабінеті. благо було три податкові по одній позиції. Це із за того що коли формується податкова для вигрузки з 1с то шифрується чомусь тим шифром що раніше відправлявсяTasa писав:З горем наполам трохи відправила податкових через кабінет - на всі відмова у кв.1 з текстом
Вот такая у них нумерация импортируемых файлов.
Может быть, легче сдать через Сонату. Подтянуть ключи и всё.
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Откройте в медке НН файл-показать бланк- правой кнопкой- свойство-додатково и тут меняете початок интервала на то количество сколько нн у Вас в месяце (берите с запасом). Создаете заново или копируете НН и отправляете.кузя78 писав:Тогда єто проблема у них, в ммедке тоже приходит такой ответTasa писав:Я це вже робила - і вивчивши кв.1 з помилкою висікла , що змінюється ім"я файлу в кабінетікузя78 писав: а если выгрузить, а потом в кабинете подписать
ЛюдмилаВас
[За 100 сообщений]
Коллеги, помогите!) Полетел ноут с 1с и медком( Сделала новую базу медка, раньше всегда НН перетягивала с 1с и было все нормально. Сейчас создаю новую НН прямо в медке, но приходит квитанция с отказом, что такое имя файла уже есть. Что делаю не так?
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
Скажіть будь ласка чи можна сплачувати пдв на електронний рахунок. Чи працює?
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Попробуйте создать НН в Едином окне, там видно будет, какой номер присваивается файлу да и можно самому поменять. При сохранении файла в окошке "№ документа в периоде" В Медке тоже наверное своя нумерация файлов.кузя78 писав:Тогда єто проблема у них, в ммедке тоже приходит такой ответTasa писав:Я це вже робила - і вивчивши кв.1 з помилкою висікла , що змінюється ім"я файлу в кабінетікузя78 писав: а если выгрузить, а потом в кабинете подписать
ЛюдмилаВас
[За 100 сообщений]