Улыбнитесь!

Розмови на різні теми
An-na
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4338 разів
Подякували: 7791 раз

Повідомлення An-na »

Зображення

An-na
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення An-na »

Зображення

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

An-na писав:Зображення
#rolf# #rolf# #rolf# Я тоже так думала, не сразу заметила котенка#good#

fishka+
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1178 разів
Подякували: 1391 раз

Повідомлення fishka+ »

Я тоже увидела котенка только после прочтения надписи!#g_crazy#

fishka+
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1178 разів
Подякували: 1391 раз

Повідомлення fishka+ »

"Милицейская памятка СССР для определения национальности"

Интересно, как отличаются русский, украинец, белорус? Или прибалтийцы?

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

Після 15 років служби священиком в приході отчем Паскуале був організований прощальний вечір. На вечір для проголошення короткої урочистої промови був запрошений один відомий політик. Політик запізнювався, і священик вирішив сказати кілька слів своїй пастві, щоб зайняти час. "Перше враження про громаду я отримав від першої сповіді, яку я тут почув, і я подумав, що архієпископ послав мене в жахливе місце. Перший чоловік, який висповідався, розповів мені, що він вкрав телевізор і гроші у батьків, скоїв крадіжку на роботі, мав захоплюючі інтимні стосунки з дружиною свого боса, і іноді займався продажем наркотиків. І, на довершення всього, він зізнався, що заразив венеричною хворобою свою сестру. Я був шокований і приголомшений. Але з плином часу я познайомився з іншими парафіянами і побачив, що не всі такі - я побачив людей хороших і відповідальних. Ось так і пройшли 15 років моєї кар'єри священика. " І тут з'явився політик, який повинен був вимовити довгоочікувану промову. Вибачившись за запізнення, він почав: "Я ніколи не забуду той день, коли наш священик з'явився тут вперше. Мені пощастило першим висповідатися у нього.

An-na
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення An-na »

Ин писав:Після 15 років служби священиком в приході отчем Паскуале був організований прощальний вечір. На вечір для проголошення короткої урочистої промови був запрошений один відомий політик. Політик запізнювався, і священик вирішив сказати кілька слів своїй пастві, щоб зайняти час. "Перше враження про громаду я отримав від першої сповіді, яку я тут почув, і я подумав, що архієпископ послав мене в жахливе місце. Перший чоловік, який висповідався, розповів мені, що він вкрав телевізор і гроші у батьків, скоїв крадіжку на роботі, мав захоплюючі інтимні стосунки з дружиною свого боса, і іноді займався продажем наркотиків. І, на довершення всього, він зізнався, що заразив венеричною хворобою свою сестру. Я був шокований і приголомшений. Але з плином часу я познайомився з іншими парафіянами і побачив, що не всі такі - я побачив людей хороших і відповідальних. Ось так і пройшли 15 років моєї кар'єри священика. " І тут з'явився політик, який повинен був вимовити довгоочікувану промову. Вибачившись за запізнення, він почав: "Я ніколи не забуду той день, коли наш священик з'явився тут вперше. Мені пощастило першим висповідатися у нього.
Вот тебе и тайна исповеди...#rolf# #rolf# #rolf#

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

А у тебе коли-небудь було, щоб від любові дах геть знесло?
- Так, разок було.
- Розкажи!
- Прийшов я якось до Варвари. Ну так, до Васіної дружині. Він на полювання, ну і їй відразу мисливство. Тільки одежину скинули, вона й каже: «Почекай, молоко з плити зберу.» А тут кроки в сінях - Васька вернувся, з рушницею, ясний пень. Я кулею в шафу, чую: «А ти чо гола?» - «Тебе, ненаглядний, у віконце вгледіла ... вчасно». Пішли у них охи-ахи. Раптом відчуваю - газом пахне. Молоко, видно, втекло і вогонь погасило. Ну не виходити ж з шафи в чому мати ... типу «Щось у вас газом тхне ...» Тут у них все завершилося до взаємного задоволення. А Васька і каже: «Ну, Варка, ти сьогодні, як ніколи ... Курнути б тепер!». Я як почув - сиганув з шафи прямо у вікно. Ще лечу, а ззаду рвануло. Який там дах - взагалі все на хрен знесло.
- Ось це любов!

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

#rolf# #rolf# #rolf# #g_crazy#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Женской таинственности должно быть в меру, иначе из девушки-загадки получится баба-ребуc

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”