БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Вечірка писав:

нет, вроде, просто бывает шучу, а люди обижаются#blush#
Вот за что всем людям нравится стодолларовая купюра? Наверное, за то, что она никогда не шутит.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Nataliya 2201 писав:
mitridat-n писав:а леночка-королева в пальто -наверное ушла.пишу ей в личку-ответа нет.жаль.
Похоже что да. Последний визит 24.05 в 0-12.
Я что-то отстала от жизни. Вчера утром пробежала по "страшной клятве", ужаснулась и укатила в Харьков в Аппеляционный суд (можете поздравить - суд второй инстанции оставил решение первого суда в силе, т.е. мы выиграли суд с налоговой). Сегодня целый день "наверстываю упущенное", тут встречи полным ходом организовывают, а Лена пропала. С кем я в Полтаве встречаться-то буду?#g_cray#
Отожбо і я просила Королеву повернутися бо землячка #drinks# так що Наталя Ви не одна 1+1 ну зустрітися #curtsey#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

LLM писав: так що Наталя Ви не одна 1+1 ну зустрітися #curtsey#
УРРРРААААА!!!!!

aniri
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 401 раз
Подякували: 1233 рази

Повідомлення aniri »

хочу пожелать всем хорошей пятницы и удачных выходных! у меня сегодня у коллеги ДР, намечается поляна#drinks# #g_dance# всем пока)))

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

пока, хороших выходных#drinks#

Романтика
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1353 рази
Подякували: 936 разів

Повідомлення Романтика »

Желаю так провести выходные, чтобы было что вспомнить, да нечего детям рассказать.
До понедельника

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Все, девочки, я тоже буду собираться. Всем хороших выходных.#drinks# Пока

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
Усіх вітаю із закінченням шкільного року, гарно нашим діткам відпочити і нам теж, усім випускникам - легких ЗНО і легкого вступу в омріяні ВИШі!

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

оляля писав:Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
Усіх вітаю із закінченням шкільного року, гарно нашим діткам відпочити і нам теж, усім випускникам - легких ЗНО і легкого вступу в омріяні ВИШі!
Вітаю!!!!!Я теж учора наплакалась разом із класною, як я з вами згодна-НАШІ ДІТКИ гарні та розумні!!!

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

оляля писав:Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
И тебе искренние поздравления и пожелания удачного жизненного пути для твоего Алешечки! Всего самого, самого,самого....................
Зображення

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”