Вот за что всем людям нравится стодолларовая купюра? Наверное, за то, что она никогда не шутит.Вечірка писав:
нет, вроде, просто бывает шучу, а люди обижаются#blush#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Отожбо і я просила Королеву повернутися бо землячка #drinks# так що Наталя Ви не одна 1+1 ну зустрітися #curtsey#Nataliya 2201 писав:Похоже что да. Последний визит 24.05 в 0-12.mitridat-n писав:а леночка-королева в пальто -наверное ушла.пишу ей в личку-ответа нет.жаль.
Я что-то отстала от жизни. Вчера утром пробежала по "страшной клятве", ужаснулась и укатила в Харьков в Аппеляционный суд (можете поздравить - суд второй инстанции оставил решение первого суда в силе, т.е. мы выиграли суд с налоговой). Сегодня целый день "наверстываю упущенное", тут встречи полным ходом организовывают, а Лена пропала. С кем я в Полтаве встречаться-то буду?#g_cray#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
УРРРРААААА!!!!!LLM писав: так що Наталя Ви не одна 1+1 ну зустрітися #curtsey#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
пока, хороших выходных#drinks#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Все, девочки, я тоже буду собираться. Всем хороших выходных.#drinks# Пока
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
Усіх вітаю із закінченням шкільного року, гарно нашим діткам відпочити і нам теж, усім випускникам - легких ЗНО і легкого вступу в омріяні ВИШі!
Усіх вітаю із закінченням шкільного року, гарно нашим діткам відпочити і нам теж, усім випускникам - легких ЗНО і легкого вступу в омріяні ВИШі!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Вітаю!!!!!Я теж учора наплакалась разом із класною, як я з вами згодна-НАШІ ДІТКИ гарні та розумні!!!оляля писав:Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 473 рази
- Подякували: 970 разів
И тебе искренние поздравления и пожелания удачного жизненного пути для твоего Алешечки! Всего самого, самого,самого....................оляля писав:Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......