Проверьте, может у вас что-то стоит в дод. 5 в раз. II в колонке 4? Или в деке в колонках после III роз. -Отметка про кассовый метод. Сравните их с дод 5.Симпа писав:А если еще раз отправитьSancho Panza писав:Підніму питання ще раз.Sancho Panza писав:Форумчани підкажіть що за помилка в декларації по ПДВ:
"Виявлені помилки:
В декларації відсутня відмітка про застосування касового методу податкового обліку
Державна фіскальна служба України"
Декларація нульова, подається вперше за квітень 2017. Зареєстровані платниками ПДВ з 01.04.17. Подана без додатків. Нам касовий метод "не положено", ми на нього і не претендуємо, відповідно я цю відмітку і не ставив.
Можливо я десь щось упустив ?
Хто знає чому приходить повідомлення про таку помилку, відпишіться будь-ласка.
Тільки по одній організації таке.
Податкова декларація з ПДВ
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
Tasa писав:Треба подавати УР за той період - з усіма витікаючими ....Наташа_75 писав:Доброго всім, дня. Така ситуація: була податкова перевірка, зняли ПК. Як мені це відобрзити в декларації?
І як буде по проводкам?
Я заповнюю р. 16,3: знімаю ПК по податовому рішенні
А мені чогось дає помилку:
Зачення рядка 16,2+16,3 повинно дорівнювати значенню суми зменшено залишок від"ємного значення за результатами перевірки контр. органами
Я не розумію, я заповнюю 16,3, мені 16,2 не потрібна))
Може хтось зтикався з таким? Відгукніться, як вірно зробити?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
а як у кого справи з квитанцією 2 по пдв. відправила ще вчора, кв. 1 прийшла і глухо.
відправляти ще раз?
відправляти ще раз?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Перевіряв - відміток про "касовий метод" в дод. 5 та в декларації не має - прочерки.Тюша писав:Проверьте, может у вас что-то стоит в дод. 5 в раз. II в колонке 4? Или в деке в колонках после III роз. -Отметка про кассовый метод. Сравните их с дод 5.Симпа писав:А если еще раз отправитьSancho Panza писав: Підніму питання ще раз.
Хто знає чому приходить повідомлення про таку помилку, відпишіться будь-ласка.
Тільки по одній організації таке.
Декларація прийнята не зважаючи на повідомлення про данну помилку, реєстраційний номер є.
Але дана помилка уже другий місяць поспіль, в квітні була, і от в травні. При реєстрації платником ПДВ там ніякі галочки по цій темі не ставляться ? Може клієнт щось вибрав в формі 1-ПДВ... Треба глянути форму...
Добрый день,
сегодня подаем деку, контрагент не успел зарегистрировать на нас налоговую накладную в срок, теперь будет регистрировать со штрафом.
Получается, что мы можем включить ее только уже за июнь? В мае уже не имеем права, верно?
Спасибо.
сегодня подаем деку, контрагент не успел зарегистрировать на нас налоговую накладную в срок, теперь будет регистрировать со штрафом.
Получается, что мы можем включить ее только уже за июнь? В мае уже не имеем права, верно?
Спасибо.
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
Сорша писав:девочки, до сих пор не принята декларация по НДС за май..получена первая квитанция еще вчера и висит статус в дороге... у кого есть уже квитанции 2?[/qu
Нет ничего, звоню в налоговую, говорят ждите. А чего ждать ......