БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Зображення Це дівчатка нашого класу співають пісню для вчительки.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

#blush#

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

оляля писав:Ой, дівчатка, а я твльки до хат прийшла, сльози на три роки вперед виплакала.Відзвенів останній дзвоник для мого Олексія. І на останню лініку його виводила, І вальс з ним танцювала, і рушник тримала, під яким одинадцятикласники проходили тримала. Яке все таки гарне у нас підростаюче покоління: гарне і розумне! Такі сумбурні мене почуття охоплюють: радість, бо син вирос, сум , бо син виріс, гордість, бо хороше дитя, страх, бо що їх чекає попереду......
Усіх вітаю із закінченням шкільного року, гарно нашим діткам відпочити і нам теж, усім випускникам - легких ЗНО і легкого вступу в омріяні ВИШі!
Олечка, от всей души поздравляю!

jemma
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 881 раз
Подякували: 3032 рази

Повідомлення jemma »

олечка,а я смотрю тебя нет на форуме-думаю ты на выпускном.ну что сказать.удачи всем выпускникам.пусть все сложится у них в жизни.да хранит их Господь и ангел хранитель!!!!пусть не выпадут на их плечи беды,предательства и разочарования.

jemma
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення jemma »

оля,а национальная одежда это обязательно или желание выпускников.выложи еще фото.мне так интересно.смотрела фото своего сына-открыла альбом а фото уже и цвет поменяло.так грустно стало.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

у нас практично на всі свята учні вдягають вишиванки. тому це нічого такого екстарординарного .єдиним було побажання, щоб і батьки були у вишиванках.але це вже хто як хотів. Я одягла.взагалі одягаю вишивинки часто, маю їх декілька, три ношу, а ще маю вишиванки бабусь( шлюбну мами моєї мами і вишиванку бабусі мого чоловіка) і дідусів: свого і мого чоловіка. і ще маю прабабусину. вона вишита дуже цікавої технікою і має підрізи нарівні грудей: прабабуся носила її, коли годувала дитя, підрізи для зручності годування.

jemma
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення jemma »

как интересно.вы молодцы.вы храните семейные реликвии и семейные традиции

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Как же это здорово, когда в семье есть такие реликвии, это же настоящий домашний музей! И он не ограничивается только вышиванками, вместе с ними в Вашей семье живут народные традиции. Олечка, как же повезло вашим детям!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

#blush# #blush# #blush#

*Людок*
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 231 раз

Повідомлення *Людок* »

Привет, давненько здесь не бывала,(всем привет#kiss# ) в теме Страшная клятва не получилось отредактировать мой опус, вовремя не добавила свою мыслю!!!(тему закрыли? как всегда, голову в песок?), короче "С любимыми не расставайтесь" было посвещено КОРОЛЕВЕ!!!!!!!!!!! А троля надобно вычислить!!!!! А может создать тему "поплюй и станет легче" и семок ведро на входе#dntknw# Шо з вами робить? Мабуть треба бить!!! Ремнем по с......ці #blush#

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”