Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
natasha_0777
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 89 разів

Повідомлення natasha_0777 »

Лю1 писав:http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/301993.html
Неприменение штрафных санкций - это хорошо. Но подразумевает ли это и возможность брать такие налоговые накладные себе в кредит в отчетном месяце, а не в месяце регистрации?
Если есть нарушение сроков, то берем НК только в месяце регистрации и точка.

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

До лампочки им все те критерии, извините за такое высказывание(((((((((((((((((((( Блокируют как хотят и что хотят- от така весёлая жизнь настала! Ещё не встречала человека, который что-то добился кабинетом ( в смысле всунул первичку в переписку)- тут как в кино : "Бежать, только бежать!"

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Бухгалтер1995 писав:Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?
Ви не одна з такою бідою #cray# , мене теж ввечері обрадували по двох податкових. А що робити теж не знаю.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Діна 1977 писав:
Бухгалтер1995 писав:Доброго (для мене зовсім недоброго) ранку! Відправляли 3 ПН 03/07, вчора ще не було нічого, сьогодні зранку перевірила - і всі критерії оцінки ризиків можна відправити на смітник. Це лише перші три у липні, загальна сума - до 500 тисяч, директор на цій посаді лише у нашій фірмі, одна з ПН - на неплатника. АЛЕ ПО ВСІХ ТРЬОХ ПН РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЗУПИНЕНА, БО НЕВІДПОВІДНІСТЬ ОБСЯГІВ ПРИДБАННЯ/ПОСТАЧАННЯ. Хоча ми - оптове підприємство, з яким кодом купили - з тим і продаємо. Єдине що: нам постачальники пореєстрували 30/06 ввечері, деякі - ще раніше під аванси. Що це за моніторинг???????? Що робити, колеги???????????? Невже бігти з первинкою?
Ви не одна з такою бідою #cray# , мене теж ввечері обрадували по двох податкових. А що робити теж не знаю.
А вот интересно, каким товаром торгуете? Обычным или, типа, "особоконтролируемым", например, водка, табак, бензин ?

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

Popen писав:
Діна 1977 писав:
А вот интересно, каким товаром торгуете? Обычным или, типа, "особоконтролируемым", например, водка, табак, бензин ?
Так, особо... Паливо-мастильні, коди 2710..... Але! Також призупинена реєстрація на неплатника по продажу щебеня...

natasha_0777
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 89 разів

Повідомлення natasha_0777 »

Бухгалтер1995 писав:
Popen писав:
Діна 1977 писав: Ви не одна з такою бідою #cray# , мене теж ввечері обрадували по двох податкових. А що робити теж не знаю.
Так, особо... Паливо-мастильні, коди 2710..... Але! Також призупинена реєстрація на неплатника по продажу щебеня...
Девочки!!! Руками налоговая ничего не принимает, только сканы в ПДФ формате через электронный кабинет. Но он сегодня не работает(((( Пипец

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

Не працює зовсім? Чи лише листи не відправляє? Бо я сьогодні заходила, реєстри дивилася...

ren
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1151 раз
Подякували: 446 разів

Повідомлення ren »

natasha_0777 писав: Девочки!!! Руками налоговая ничего не принимает, только сканы в ПДФ формате через электронный кабинет. Но он сегодня не работает(((( Пипец
Кабинет работает, это проблема с ключами от ЦСК Украина.

АЛЮШКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 250 разів
Подякували: 775 разів

Повідомлення АЛЮШКА »

Бухгалтер1995 писав:Не працює зовсім? Чи лише листи не відправляє? Бо я сьогодні заходила, реєстри дивилася...
Не работает у кого ключи АЦСК Украина#g_cray2#

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”