нет, ни одна программа не похожаInna Medvetska писав:а в сонати інтерфейс схожий на медок?zoltan писав:я працював з медком,арт-звіт+,соната, то мені найбільше сподобалася сонатаInna Medvetska писав:дівчатка, питання не по темі.
Хто на які програми переходити буде замість МЕДОК?
Є якісь схожі по інтерфейсу на нього?
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 836 разів
- Подякували: 1041 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
У всех программ абсолютно разные интерфейсы.Inna Medvetska писав:а в сонати інтерфейс схожий на медок?zoltan писав:я працював з медком,арт-звіт+,соната, то мені найбільше сподобалася сонатаInna Medvetska писав:дівчатка, питання не по темі.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 185 разів
- Подякували: 158 разів
У нас 3 ПН за червень, але ж це не має значення, ліміт до 500 тисяч для ПОДАНИХ на реєстрацію у поточному місяці, а не для виписаних за місяць.Светланна писав:Я верно понимаю, что у вас зарегистрировано с 01.07.2017 г всего 3 НН и на общую сумму до 500 000 грн? Т.е. никакого июня в июле не было, чтобы довести до 500 000 грн?Бухгалтер1995 писав:Якщо б це знати точно, то хоча б по одній написати повідомлення, а то у нас по неплатнику одних тільки ТТН 24 шт.(((((((((((((
-
- Высший разум
Два роки тому починала працювати з Айфіном, але... Всі новинки там дуже довго приходять, у мене акцизні накладні, так довго чекала програму-доробку, що в останній день заплатила Медку. І в Айфіні завжди більше проблем різних, ну це можливо суб`єктивно... Лише звіти через них відправляю, бо значно дешевше, ніж у Медку.Inna Medvetska писав:дівчатка, питання не по темі.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 26 разів
Всем доброе утро! Вчера отправилв НН на регистрацию по Медку,утром получила все зарегистрированные,получается что через Медок регистрируются.информационные довидки и вытяги с реестра получаю.отправила утром еще, жду(
-
- Высший разум
Мені так здається, що проблеми у тих, хто відправляв з 1 по 4 липня((( Ну що ж - нічого не вдієш, хотіли як краще - а все як завжди - ще краще)))ТатьянаАБ писав:Всем доброе утро! Вчера отправилв НН на регистрацию по Медку,утром получила все зарегистрированные,получается что через Медок регистрируются.информационные довидки и вытяги с реестра получаю.отправила утром еще, жду(
-
- Гений
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 7 разів
У меня утром в Медке пришли квитанции о зарегистрированных вчера НН, и после этого Медок не работает(((( квитанции зашифрованные, контрагентам ничего не отправляется, сопровождение не отображается(((
-
- Просвещенный
не понятно((( я 4 отправляла тоже,а ответ пришел 5, что зарегистрированыБухгалтер1995 писав:Мені так здається, що проблеми у тих, хто відправляв з 1 по 4 липня((( Ну що ж - нічого не вдієш, хотіли як краще - а все як завжди - ще краще)))ТатьянаАБ писав:Всем доброе утро! Вчера отправилв НН на регистрацию по Медку,утром получила все зарегистрированные,получается что через Медок регистрируются.информационные довидки и вытяги с реестра получаю.отправила утром еще, жду(
-
- Просвещенный
контрагентам не отпраляется, потому что "Відсутнє пряме з"єднання з СДО"главное,что регистрируются.а контрагенты могут вытащить зарегистрированные через вытягV.O-Sem писав:У меня утром в Медке пришли квитанции о зарегистрированных вчера НН, и после этого Медок не работает(((( квитанции зашифрованные, контрагентам ничего не отправляется, сопровождение не отображается(((
-
- Высший разум
Я відправляла третього зранку, відповідь прийшла лише зранку 5-го... Можливо, третє липня було проблемне...ТатьянаАБ писав:не понятно((( я 4 отправляла тоже,а ответ пришел 5, что зарегистрированыБухгалтер1995 писав:Мені так здається, що проблеми у тих, хто відправляв з 1 по 4 липня((( Ну що ж - нічого не вдієш, хотіли як краще - а все як завжди - ще краще)))ТатьянаАБ писав:Всем доброе утро! Вчера отправилв НН на регистрацию по Медку,утром получила все зарегистрированные,получается что через Медок регистрируются.информационные довидки и вытяги с реестра получаю.отправила утром еще, жду(