Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
бух СХП
ЗнатокЗнаток
Подякували: 7 разів

Повідомлення бух СХП »

АГРОИН писав:Коллеги, кому вернули деньги по дод4? Отзовитесь! Как заполняли графы 1 и 2 дод.4? Нам налоговая говорит, что ошибка в них, а как правильно заполнить - непонятно.
заполняли ровно как там написано. в певлой колонке = количество денег на основном счету согласно вытяга ( 1 строчка вытяга из медка)
2 = сумма по общей декларации к уплате
3 = пусто
4=5=1-2

сумму кот получилась в 5 колонке, пишем цифрами и прописью в последней строчке, перед номером р/с

ВАЖНО: сумма к возврату не может быть больше, чем регистрационная сумма!!!

советую выписывать Баланс-Агро, там все расписано и разжовано, с примерами.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

АГРОИН писав:Коллеги, кому вернули деньги по дод4? Отзовитесь! Как заполняли графы 1 и 2 дод.4? Нам налоговая говорит, что ошибка в них, а как правильно заполнить - непонятно.
Доброго дня! інспектор позвонила сказала подавать заново , програму вони уже мають , заповнюйте гр.1,4,5 та 2 рядок + реквізити поточного рахунку додатка 4 і дивіться квитанцію там буде результат обробки .
Я виконала всі ці інструкції та подала дод.4 за серпень з заявленою сумою 8000 грн. , прийшла квитанція прийнято но заявлена сума для перерахування на пот.рахунок платника не може бути перерахована відповідно до п.200.5 ст.200 ПКУ . На момент прийняття декларації S накл.складає 11000 грн.
що за фігня ?

zerno
Гений
Гений
Дякував (ла): 698 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення zerno »

в дод.4 заполняла колонки:1, 2(ндс к уплате по общей декларации) и 4 , 5 одинаковая сумма (1колонка-2колонка). и нижняя строка прописью и цифры. пришли квитанции все принято. через 40 минут сделала запит, получила вытяг и со 2 и 5 строк списалась сумма указанная в дод.4 к возврату. 1 строка осталась прежняя.

lada5555
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення lada5555 »

аналогичная ситуация.Как быть?

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

zerno писав:в дод.4 заполняла колонки:1, 2(ндс к уплате по общей декларации) и 4 , 5 одинаковая сумма (1колонка-2колонка). и нижняя строка прописью и цифры. пришли квитанции все принято. через 40 минут сделала запит, получила вытяг и со 2 и 5 строк списалась сумма указанная в дод.4 к возврату. 1 строка осталась прежняя.
Доброго дня! я думаю все у Вас вірно , так як сума із строки 1 витягу спишеться після закінчення строку сплати по деці в 5-ти денний термін , тобто приблизно до 5.10.2015р . А поки кошти на рахунку, спишуться коли Вам зарахуються на основний рахунок.

ВыВарКа
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення ВыВарКа »

zerno писав:в дод.4 заполняла колонки:1, 2(ндс к уплате по общей декларации) и 4 , 5 одинаковая сумма (1колонка-2колонка). и нижняя строка прописью и цифры
Місяць як став працювати у с/г підприємстві, щось туплю.
У мене є
два рахунка: основний-2600 та додатковий-2604, куди поверталися кошти із
спецрахунку ПДВ. Який вказувати у додатку 4?
Ще не доходить, де писати прописом і цифрами суму повернення: тільки у
верхньому рядку (починається з "Відповідно до п.2001.6 статті...") чи у
обох? Просто у другому рядку написано "перерахувати до бюджету в рахунок
сплати податкових зобовязань", а я ж наче на поточний рахунок хочу...
Дайте відповідь, будь ласка, буду Вам щиро вдячний.

zerno
Гений
Гений
Дякував (ла): 698 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення zerno »

ВыВарКа писав:
zerno писав:в дод.4 заполняла колонки:1, 2(ндс к уплате по общей декларации) и 4 , 5 одинаковая сумма (1колонка-2колонка). и нижняя строка прописью и цифры
Місяць як став працювати у с/г підприємстві, щось туплю.
У мене є
два рахунка: основний-2600 та додатковий-2604, куди поверталися кошти із
спецрахунку ПДВ. Який вказувати у додатку 4?
Ще не доходить, де писати прописом і цифрами суму повернення: тільки у
верхньому рядку (починається з "Відповідно до п.2001.6 статті...") чи у
обох? Просто у другому рядку написано "перерахувати до бюджету в рахунок
сплати податкових зобовязань", а я ж наче на поточний рахунок хочу...
Дайте відповідь, будь ласка, буду Вам щиро вдячний.
у додатку 4 ставите поточний розрахунковий рахунок на який хочете повернути кошти.
першу строку не заповнюєте, у другій строчці пишите прописом та цифри

ВыВарКа
Мудрец
Мудрец

Повідомлення ВыВарКа »

zerno писав: у додатку 4 ставите поточний розрахунковий рахунок на який хочете повернути кошти.
першу строку не заповнюєте, у другій строчці пишите прописом та цифри
Цілую Ваші ручки!!!

ВыВарКа
Мудрец
Мудрец

Повідомлення ВыВарКа »

Бабушка писав: Я виконала всі ці інструкції та подала дод.4 за серпень з заявленою сумою 8000 грн. , прийшла квитанція прийнято но заявлена сума для перерахування на пот.рахунок платника не може бути перерахована відповідно до п.200.5 ст.200 ПКУ . На момент прийняття декларації S накл.складає 11000 грн.
що за фігня ?
Аналогічно!
Запросив на повернення 105641 грн, у рядку 2 витягу на момент подачі - 124590,64 грн.
прийшла відповідь, що "суми в системі електронного адміністрування недостатньо для перерахування. На момент прийняття декларації Sнакл складає ці ж 124590,64 грн.
Що за фігня?

Julidem
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 11 разів

Повідомлення Julidem »

Люди, помогите плиз, как оформить благотворительную помощь зерном неплательщику НДС. Одну ПН выписываю на ноль с типом причины 02 и ставлю в спец деку, вторую ПН оформляю на превышение себестоимости с типом причины 17 и ставлю в общую деку. А что указывать в расходной накладной? Цену ноль или ту, что по себестоимости? И как это отобразить в 1С? Спасибо

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”