Я так зрозуміла, тепер треба тримати руку на пульсі... Мені позаплановими не погрожували, але думаю, що вони зараз дуже стараються бюджет наповнити, тому... чекати можна всього. Хотіла спитати, а вас перевіряли повністю чи лише ПДВ?ArinaArina писав:до болю знайомеNatalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
лист щастя ДПІ
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
- Natalenna
- Светоч Мысли
ви доки їм надавали? Я не дуже хочу, бо їм тільки дай в руки потримати, тут же знайдуть...tomassa писав:А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!Natalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
позапланової не було, був запит надати документи по контрагентам, надали документи, далі - акт, далі - судNatalenna писав:Я так зрозуміла, тепер треба тримати руку на пульсі... Мені позаплановими не погрожували, але думаю, що вони зараз дуже стараються бюджет наповнити, тому... чекати можна всього. Хотіла спитати, а вас перевіряли повністю чи лише ПДВ?ArinaArina писав:до болю знайомеNatalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
по дзвінку нічого не надавайте, чекайте письмовий запит, а далі дивіться що і як вони там написалиNatalenna писав:ви доки їм надавали? Я не дуже хочу, бо їм тільки дай в руки потримати, тут же знайдуть...tomassa писав:А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!Natalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
- Natalenna
- Светоч Мысли
весело... я десь читала, що інспектору простіше "відпрацювати" підприємство по повній програмі можна і з порушеннями, а ніж пояснити начальству, чому він того не зробив.ArinaArina писав:позапланової не було, був запит надати документи по контрагентам, надали документи, далі - акт, далі - судNatalenna писав:Я так зрозуміла, тепер треба тримати руку на пульсі... Мені позаплановими не погрожували, але думаю, що вони зараз дуже стараються бюджет наповнити, тому... чекати можна всього. Хотіла спитати, а вас перевіряли повністю чи лише ПДВ?ArinaArina писав: до болю знайоме
- Natalenna
- Светоч Мысли
у мене ще вилізла маленька сума, на яку нема рішення (думаю, там суд іде)... сказала, що дані уточняю і буду діяти згідно законодавства, а сама буду тягнути скільки буде можливості, якщо суд програють, то, певно, плакав мій кредит... Хоча я не хочу коригувати взагалі нічого.ArinaArina писав:по дзвінку нічого не надавайте, чекайте письмовий запит, а далі дивіться що і як вони там написалиNatalenna писав:ви доки їм надавали? Я не дуже хочу, бо їм тільки дай в руки потримати, тут же знайдуть...tomassa писав: А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!
Як з того г... вилізти...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1103 рази
- Подякували: 2360 разів
Есть ещё ст.73. Именно по ней - 30 днейАксюта18 писав:Подскажите,пожалуйста, в какой статье пишут что имеем право предоставить документы в 30 - дневный срок. У меня запрос с ссылкой на ст.78.1 и 16.1.5.
Я на их запрос по ст. 73 давала такой ответ:
На Ваш запит № ....повідомляю наступне.
Відповідно до п. 73.3 ст.73 ПК України, органи державної податкової служби мають право звернутися до платників податків та інших суб'єктів інформаційних відносин із письмовим запитом про подання інформації (вичерпний перелік та підстави надання якої встановлено законом), необхідної для виконання покладених на органи державної податкової служби функцій, завдань, та її документального підтвердження.
….....
Платники податків та інші суб'єкти інформаційних відносин зобов'язані подавати інформацію, визначену у запиті контролюючого органу, та її документальне підтвердження протягом одного місяця з дня, що настає за днем надходження запиту (якщо інше не передбачено цим Кодексом).
Отже, керуючись положеннями п.73.3 ст. 73 ПКУ Приватним підприємством «ХХХХ» буде надана інформація на Ваш запит, але з урахуванням вимог діючого законодавства, а саме, протягом одного місяця з дня, що настає за днем надходження запиту.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Добрый день, коллеги!
Наше предприятие получило письмо счастья от налоговой, в котором причина предоставления документов - "можливє порушення", с просьбой предоставить документы по взаимоотношениям, которые подтверждают деятельность предприятия за период 07-08.2014. Без указания контрагента, конкретных взаимоотношений. Это что новая стратегия нового руководства??!! Предоставьте все документы за названный период, а причину или ошибку мы сами позже выясним! Или чтобы установить наших реальных контрагентов, о которых налоговая не знает??!!
Кто-нибудь уже столкнулся с подобным маразмом?
Наше предприятие получило письмо счастья от налоговой, в котором причина предоставления документов - "можливє порушення", с просьбой предоставить документы по взаимоотношениям, которые подтверждают деятельность предприятия за период 07-08.2014. Без указания контрагента, конкретных взаимоотношений. Это что новая стратегия нового руководства??!! Предоставьте все документы за названный период, а причину или ошибку мы сами позже выясним! Или чтобы установить наших реальных контрагентов, о которых налоговая не знает??!!
Кто-нибудь уже столкнулся с подобным маразмом?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів