лист щастя ДПІ

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

ArinaArina писав:
Natalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
до болю знайоме
Я так зрозуміла, тепер треба тримати руку на пульсі... Мені позаплановими не погрожували, але думаю, що вони зараз дуже стараються бюджет наповнити, тому... чекати можна всього. Хотіла спитати, а вас перевіряли повністю чи лише ПДВ?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

tomassa писав:
Natalenna писав:Добрий день! Писала я про дзвінок інспектора. Сказала про судове рішення, запропонувала привезти - не захотів... Сказав мені, що у них стоїть завдання відпрацювати п-ва на предмет бажання зняти з кредиту ПДВ самостійно, його рішення суду не цікавлять, моя позиція йому зрозуміла. Далі буде видно.
А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!
ви доки їм надавали? Я не дуже хочу, бо їм тільки дай в руки потримати, тут же знайдуть...

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Natalenna писав:
ArinaArina писав:
до болю знайоме
Я так зрозуміла, тепер треба тримати руку на пульсі... Мені позаплановими не погрожували, але думаю, що вони зараз дуже стараються бюджет наповнити, тому... чекати можна всього. Хотіла спитати, а вас перевіряли повністю чи лише ПДВ?
позапланової не було, був запит надати документи по контрагентам, надали документи, далі - акт, далі - суд

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Natalenna писав:
tomassa писав:
А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!
ви доки їм надавали? Я не дуже хочу, бо їм тільки дай в руки потримати, тут же знайдуть...
по дзвінку нічого не надавайте, чекайте письмовий запит, а далі дивіться що і як вони там написали

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

ArinaArina писав:
Natalenna писав:
ArinaArina писав: до болю знайоме
позапланової не було, був запит надати документи по контрагентам, надали документи, далі - акт, далі - суд
весело... я десь читала, що інспектору простіше "відпрацювати" підприємство по повній програмі можна і з порушеннями, а ніж пояснити начальству, чому він того не зробив.

Аксюта18
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Аксюта18 »

Подскажите,пожалуйста, в какой статье пишут что имеем право предоставить документы в 30 - дневный срок. У меня запрос с ссылкой на ст.78.1 и 16.1.5.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

ArinaArina писав:
Natalenna писав:
tomassa писав: А дальше будет так, как я писала на предыдущей странице... сначала письменный запрос на предоставление информации, потом отработка налоговой милицией на предмет местонахождения по юрадресу и на предмет фиктивности... Перед ними стоят определённые задачи и они должны их выполнить...и, как бы ты не доказывал и рассказывал, что весь умный и красивый и ни в чём не виноват - без толку... нужно отработать и всё!!! У нас после отработки налоговой милиции пока тишина... тоже жду, что дальше... есть очень призрачная надежда на то, что на этом и остановятся... в связи с незначительностью суммы... но оооочень призрачная... На всякий случай я им сказала, что знаю о том, что признать никчемность и фиктивность сделки может только суд... Но.... по-моему им всё по фигу... Они напишут, выпишут - а уж ты и иди в суд, если так хочется... они не пойдут точно!!!
по дзвінку нічого не надавайте, чекайте письмовий запит, а далі дивіться що і як вони там написали
у мене ще вилізла маленька сума, на яку нема рішення (думаю, там суд іде)... сказала, що дані уточняю і буду діяти згідно законодавства, а сама буду тягнути скільки буде можливості, якщо суд програють, то, певно, плакав мій кредит... Хоча я не хочу коригувати взагалі нічого.
Як з того г... вилізти...

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

Аксюта18 писав:Подскажите,пожалуйста, в какой статье пишут что имеем право предоставить документы в 30 - дневный срок. У меня запрос с ссылкой на ст.78.1 и 16.1.5.
Есть ещё ст.73. Именно по ней - 30 дней

Я на их запрос по ст. 73 давала такой ответ:
На Ваш запит № ....повідомляю наступне.
Відповідно до п. 73.3 ст.73 ПК України, органи державної податкової служби мають право звернутися до платників податків та інших суб'єктів інформаційних відносин із письмовим запитом про подання інформації (вичерпний перелік та підстави надання якої встановлено законом), необхідної для виконання покладених на органи державної податкової служби функцій, завдань, та її документального підтвердження.
….....
Платники податків та інші суб'єкти інформаційних відносин зобов'язані подавати інформацію, визначену у запиті контролюючого органу, та її документальне підтвердження протягом одного місяця з дня, що настає за днем надходження запиту (якщо інше не передбачено цим Кодексом).
Отже, керуючись положеннями п.73.3 ст. 73 ПКУ Приватним підприємством «ХХХХ» буде надана інформація на Ваш запит, але з урахуванням вимог діючого законодавства, а саме, протягом одного місяця з дня, що настає за днем надходження запиту.

Aj
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1415 разів
Подякували: 777 разів

Повідомлення Aj »

Добрый день, коллеги!
Наше предприятие получило письмо счастья от налоговой, в котором причина предоставления документов - "можливє порушення", с просьбой предоставить документы по взаимоотношениям, которые подтверждают деятельность предприятия за период 07-08.2014. Без указания контрагента, конкретных взаимоотношений. Это что новая стратегия нового руководства??!! Предоставьте все документы за названный период, а причину или ошибку мы сами позже выясним! Или чтобы установить наших реальных контрагентов, о которых налоговая не знает??!!
Кто-нибудь уже столкнулся с подобным маразмом?

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Что-то новенькое... Можливо или неможливо, вот в чём вопрос?

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”