Пенсионер писав:chiffi писав:sunny day писав:
вот и мне интересно за день 200 грн.
но если я прийду сдам НДС, ЕСВ, 1 ОПТ- пустячок + сделаю фин. планирование по так называемым "партнерам"
выплачу з/ пл и все это в один день это тоже 200 грн... как то маловастенько вроде..
програм. за обновление в течении 1-2 час. (в основном за час платят 100 грн они). мы чего хуже программистов?
А про чтение нашего родного законодательства даже никто и не заикается - мы инфу получаем во сне или с приемом пищи.
Начинаем работать медленней....#dance# На каждый отчет по дню. А его еще и подготовить надо.. Пусть #rrul#
Согласна на 100%, Ваша инициатива все сделать побыстрей наказуема уменьшением зарплаты и подставой для других бухгалтеров.
Зіткнулась із цією ситуацією буквально вчора.
Прогамісти цінують не лише свою роботу, а й час, за який вони вчаться чи шукають вихід із проблеми і ЗОВСІМ не комплексують із цього приводу. Потрібно повчитися. Поставили ми перед програмістом завдання (розрахунки із постачальниками проводяться у різних валютах, перерахунок на курс гривні здійснюється некоректно, що повністю викривляє облік, особливо з останніми скачками валют), погодили вартість цієї послуги, термін виконання. Програміст приступив до роботи, а ми чекаємо результату. Причини він знайти не може, відповідно виправити теж, терміни виконання затягується на 2 тижні, робота у нас тормозиться, шефи злі і недобрі. І нарешті вчора я почула відповідь - ПОКИ ЩО я не знаю, як це зробити, але я вже потратив на це час і якщо й далі буду над цим працювати, то вартість буде зовсім не та, про яку ми домовлялися, а пропорційно до витраченого часу. А про те, що терміни виконання давно минули навіть не заїкається.
Я офігіла!!! (вибачайте за мій французький) Та не вмієш, то не берись!!! При чому дуже сумніваюсь, що він би цю послугу провів офіційно через фірму, де працює чи як підробіток взяв би, бо приходив до нас у післяробочий час.
Це от якби хтось із бухів прийшов на роботу, сказали зробити баланс, а він - я попробую, це коштуватиме стільки-то, а якщо в мене з першого разу не вийде, то я повчусь, як це зробити, а ви мені потім заплатите ще й за весь час, що я вчилась. Роботодавець би нас не зрозумів, та й ми самі себе теж. А програмісти ДУМАЮТЬ інакше, тому й ЗАРОБЛЯЮТЬ інакше.