Заробітна плата

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

мюсля писав:Сложный вопрос....Одного исправить, а другого нет - плохо. Обоих не исправить - плохо. Обоих исправить правильно, но на сколько реально выплатить этот хвост уволенному по итогу все-равно плохо...бухгалтеру.........Наверное еще и суммы копеечные, а головняка куча.
спасибо большое за консультацию #curtsey#
сумы маленькие, но штрафы по труду огромные. У этих проверок инспекции по труду есть строк годности 3 года или как ПФУ могут проверять за любой период?

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

Подскажите, плиз
Если сотрудник уходит в отпуск с 06.03.2019 -ему надо выплатить отпускные перед отпуском
А з\плату за 01.03-05.03.2019 обязаны ли выплачивать ?

или в з/п за первую половину месяца/аванс/ ?
или в апреле ?

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

Ребекка писав:
мюсля писав:Сложный вопрос....Одного исправить, а другого нет - плохо. Обоих не исправить - плохо. Обоих исправить правильно, но на сколько реально выплатить этот хвост уволенному по итогу все-равно плохо...бухгалтеру.........Наверное еще и суммы копеечные, а головняка куча.
спасибо большое за консультацию #curtsey#
сумы маленькие, но штрафы по труду огромные. У этих проверок инспекции по труду есть строк годности 3 года или как ПФУ могут проверять за любой период?
Читала, що перевіряють як правило з 2015 року
Граничні строки накладення штрафів згідно зі ст.265 КЗпП законодавством теж не встановлені, але ці штрафи застосовуються за порушення, вчинені після 01.01.2015 р

Якщо ж відпускні чи компенсація нараховані звільненому працівнику, то ці суми не включаються до бази нарахування ЄСВ, оскільки вони є виплатами за невідпрацьований час, нарахованими після звільнення. Адже ЄСВ нараховується тільки на нараховані після звільнення виплати за відпрацьований час (ч.2 ст.7 Закону про ЄСВ(6)). Суми ж відпускних і компенсації за невикористану відпустку якраз і є виплатами за невідпрацьований час (пп.2.2.12 Інструкції № 5(7)).
Це так для інформації....

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ребекка »

FyDD писав:Подскажите, плиз
Если сотрудник уходит в отпуск с 06.03.2019 -ему надо выплатить отпускные перед отпуском
А з\плату за 01.03-05.03.2019 обязаны ли выплачивать ?

или в з/п за первую половину месяца/аванс/ ?
или в апреле ?
отпускные выплачивают за три календарных дня до отпуска. З/п за 01-05 марта заплатить при выплате зарплаты за первую половину месяца, мы платим 20-го числа

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ребекка »

у меня есть предприятие в анабиозе, в штате один директор-инвалид. По ЕСВ большая переплата и денег для выплаты з/п на счету нету. Могу я зарплату выплатить через кассу и с расчетного счета заплатить только НДФЛ и ВС?

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

Ребекка писав:у меня есть предприятие в анабиозе, в штате один директор-инвалид. По ЕСВ большая переплата и денег для выплаты з/п на счету нету. Могу я зарплату выплатить через кассу и с расчетного счета заплатить только НДФЛ и ВС?
Можно. А зарплату выплатить с ВФП?

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ребекка »

Irina777 писав:
Ребекка писав:у меня есть предприятие в анабиозе, в штате один директор-инвалид. По ЕСВ большая переплата и денег для выплаты з/п на счету нету. Могу я зарплату выплатить через кассу и с расчетного счета заплатить только НДФЛ и ВС?
Можно. А зарплату выплатить с ВФП?
да, как бы директор оказал ВФП в кассу и получил з/п.

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Доброго дня. Потрібно видати довідку про доходи працівнику на житлову субсидію. Підскажіть, будь ласка, який період вибирать? Півроку? Три місяці? Я так розумію якщо я буду видавати сьогодні, то брати період -по лютий включно?

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

Nelli-Nelli писав:Доброго дня. Потрібно видати довідку про доходи працівнику на житлову субсидію. Підскажіть, будь ласка, який період вибирать? Півроку? Три місяці? Я так розумію якщо я буду видавати сьогодні, то брати період -по лютий включно?
я думаю, що 6 міс. і можете ще дати довідку з 07.2018 по 12.2018 р.

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ребекка »

Nelli-Nelli писав:Доброго дня. Потрібно видати довідку про доходи працівнику на житлову субсидію. Підскажіть, будь ласка, який період вибирать? Півроку? Три місяці? Я так розумію якщо я буду видавати сьогодні, то брати період -по лютий включно?
у меня просили за полгода, но потом справка оказалась не востребованной, потому что все видят в электронном виде.

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”