Заробітна плата

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Доброго дня! Відправила працівника у відпустку з 01.03.
Виплатила відпускні. В кінці місяця шеф розродився на премію за результатами місяця. Премія мала би попасти у розрахунок відпускних. Мені потрібно відкиригувати відпускні при виплаті з/п за березень? Зарплату по відомості отримують
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

Natalenna писав:Доброго дня! Відправила працівника у відпустку з 01.03.
Виплатила відпускні. В кінці місяця шеф розродився на премію за результатами місяця. Премія мала би попасти у розрахунок відпускних. Мені потрібно відкиригувати відпускні при виплаті з/п за березень? Зарплату по відомості отримують
Да, Вам следует пересчитать отпускные и разницу доплатить вместе с зарплатой за март (хотя можете и раньше, по желанию). Это не есть ошибка, т.к. само начисление отпускных должно пройти в марте, а выплата - это как аванс, должна висеть "красным" на начало марта. Лично я делаю так.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

КамЛ писав:
Natalenna писав:Доброго дня! Відправила працівника у відпустку з 01.03.
Да, Вам следует пересчитать отпускные и разницу доплатить вместе с зарплатой за март (хотя можете и раньше, по желанию). Это не есть ошибка, т.к. само начисление отпускных должно пройти в марте, а выплата - это как аванс, должна висеть "красным" на начало марта. Лично я делаю так.
я теж так роблю. просто з тими змінами можна зразу #hunter#
щиро дякую. тут вже на воду дуєш((
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Пришел работник и просит ему выписать справку о том что он не користуэться соцпильгою, я перерила постанови (КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА від 29 грудня 2010 р. N 1227)та нічого не знайшла - покажіть мені в цій постанові те що таку довідку треба вимагати и подавати і в якій формі - проізвольній чи є спеціальна довідка?

Яночка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 592 рази
Подякували: 529 разів

Повідомлення Яночка »

я думаю в произвольной форме

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Маруся10 писав:Пришел работник и просит ему выписать справку о том что он не користуэться соцпильгою, я перерила постанови (КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА від 29 грудня 2010 р. N 1227)та нічого не знайшла - покажіть мені в цій постанові те що таку довідку треба вимагати и подавати і в якій формі - проізвольній чи є спеціальна довідка?
Ніколи ніхто не просив... Напевне йому для чогось знадобилося)
Немає встановленої форми такої довідки - намалюйте у довільній формі.

ЗІ а у нього дохід взагалі дозволяє/не дозволяє отримувати ПСП (про цю ж пілдьгу мова?)
Я б толді так інаеписала у довідці, що зг. ст 168 граничний розмір доходу не дозволяє ...і тдті тп

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Tasa писав:
Маруся10 писав:Пришел работник и просит ему выписать справку о том что он не користуэться соцпильгою, я перерила постанови (КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Ніколи ніхто не просив... Напевне йому для чогось знадобилося)
Немає встановленої форми такої довідки - намалюйте у довільній формі.

ЗІ а у нього дохід взагалі дозволяє/не дозволяє отримувати ПСП (про цю ж пілдьгу мова?)
Я б толді так інаеписала у довідці, що зг. ст 168 граничний розмір доходу не дозволяє ...і тдті тп
оклад 4230

ggallynna
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення ggallynna »

мой сотрудник просил такую для бухгалтерии, где жена работает.. у них трое деток и льгота, соответственно... давала в произвольной форме...

а у меня вопрос по мин.зарплате. торможу ... сотрудник был в отпуске и по итогу м-ца з.пл + отпускные = получилось меньше, чем минимальная з.плата.
то, что ЕСВ доначислить и уплатить - сделано.
а вот самому сотуднику з.пл. до минималки чтоли так же нужно доплатиТЬ?? #wall#

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

ggallynna писав:
мой сотрудник просил такую для бухгалтерии, где жена работает.. у них трое деток и льгота, соответственно... давала в произвольной форме...

а у меня вопрос по мин.зарплате. торможу ... сотрудник был в отпуске и по итогу м-ца з.пл + отпускные = получилось меньше, чем минимальная з.плата.
то, что ЕСВ доначислить и уплатить - сделано.
а вот самому сотуднику з.пл. до минималки чтоли так же нужно доплатиТЬ?? #wall#
я доначисляю заробітну плату, что бі суммарно получалось не меньше минималки, т,е если отпускные за месяц 3200 а заплата за несколько дней например 950, то я добавляю до заплаты еще 23 грн что бы получилось 4173 грн

ggallynna
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення ggallynna »

Маруся10, фот и проводки стандартно же... а что будет если не доначислить??

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”