попробуйте звітну нову сдатьБабушка писав:Доброго дня! інспектор позвонила сказала подавать заново , програму вони уже мають , заповнюйте гр.1,4,5 та 2 рядок + реквізити поточного рахунку додатка 4 і дивіться квитанцію там буде результат обробки .АГРОИН писав:Коллеги, кому вернули деньги по дод4? Отзовитесь! Как заполняли графы 1 и 2 дод.4? Нам налоговая говорит, что ошибка в них, а как правильно заполнить - непонятно.
Я виконала всі ці інструкції та подала дод.4 за серпень з заявленою сумою 8000 грн. , прийшла квитанція прийнято но заявлена сума для перерахування на пот.рахунок платника не може бути перерахована відповідно до п.200.5 ст.200 ПКУ . На момент прийняття декларації S накл.складає 11000 грн.
що за фігня ?
Спецрежим НДС с/х
все правильно, строка 1 изменится, когда деньги вернутсяzerno писав:в дод.4 заполняла колонки:1, 2(ндс к уплате по общей декларации) и 4 , 5 одинаковая сумма (1колонка-2колонка). и нижняя строка прописью и цифры. пришли квитанции все принято. через 40 минут сделала запит, получила вытяг и со 2 и 5 строк списалась сумма указанная в дод.4 к возврату. 1 строка осталась прежняя.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Не вірно заповнюєтне дод.4 у нас була такаж ситуація почали методом експеременту і все вийшлоВыВарКа писав:Аналогічно!Бабушка писав: Я виконала всі ці інструкції та подала дод.4 за серпень з заявленою сумою 8000 грн. , прийшла квитанція прийнято но заявлена сума для перерахування на пот.рахунок платника не може бути перерахована відповідно до п.200.5 ст.200 ПКУ . На момент прийняття декларації S накл.складає 11000 грн.
що за фігня ?
Запросив на повернення 105641 грн, у рядку 2 витягу на момент подачі - 124590,64 грн.
прийшла відповідь, що "суми в системі електронного адміністрування недостатньо для перерахування. На момент прийняття декларації Sнакл складає ці ж 124590,64 грн.
Що за фігня?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Дод.4 не можна ставити прочирки і нулі в незаповнених строчках, на момент подання декларації за платником не повинно бути ніякого податково боргу,
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 37 разів
Розібрався в чому справа! У МАТЕМАТИЦІ, трясця її бери!ВыВарКа писав: Запросив на повернення 105641 грн, у рядку 2 витягу на момент подачі - 124590,64 грн.
прийшла відповідь, що "суми в системі електронного адміністрування недостатньо для перерахування. На момент прийняття декларації Sнакл складає ці ж 124590,64 грн.
Що за фігня?
У мене на рахунку була сума 105640 грн. 67 коп. у медковському додатку її автоматично заокруглило до 105641 грн. Ця сума і пішла на повернення. От тому і відповідь така!!! Я 33 копійки хотів неправомірно вициганити з бюджету!!!
Переробив без заокруглення і все пройшло нормально. У витязі рядок 2 і 5 зменшилися.
Всё переделала.(дод.4)заполнила 1,4,5 - одинакова сумма из витяга строка 1 , во второй строке и словами и цифрами,ниже заполнила р/с, мфо. Вроде всё верно, но после сдачи получила квитанцию №2. Прийнято пакет. Рахунки платника, зазначеніу податковій декларації з ПДВ(додаток Д4) для перерахування не існують або закриті. момент прийняття декларації сумма складає 5000грн.
Сделала запит получила витяг из строки 2 и 5 снялась сума которая в Д4.т.е. теперь у меня сума лимита не 5000грн., а меньше.
Вопрос ,что значит закрыты счета?
Сделала запит получила витяг из строки 2 и 5 снялась сума которая в Д4.т.е. теперь у меня сума лимита не 5000грн., а меньше.
Вопрос ,что значит закрыты счета?
Переробив без заокруглення і все пройшло нормально. У витязі рядок 2 і 5 зменшилися.
Да логично у государства выпросить лишние копейки.
Да логично у государства выпросить лишние копейки.
КатяКудина писав:Не вірно заповнюєтне дод.4 у нас була такаж ситуація почали методом експеременту і все вийшлоВыВарКа писав:Аналогічно!Бабушка писав: Я виконала всі ці інструкції та подала дод.4 за серпень з заявленою сумою 8000 грн. , прийшла квитанція прийнято но заявлена сума для перерахування на пот.рахунок платника не може бути перерахована відповідно до п.200.5 ст.200 ПКУ . На момент прийняття декларації S накл.складає 11000 грн.
що за фігня ?
Запросив на повернення 105641 грн, у рядку 2 витягу на момент подачі - 124590,64 грн.
Що за фігня?
У Вас р.2 витяга меньше чем в Д4.т.е. лимит меньше чем к возврату.
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго дня! розібралась методом "тика" правильно буде так : має значення порядок подачі декларацій спочатку треба подать спец деку , щоб їхня програма побачила всі зобовязання в ряд 9,1 деки , а потім загальну деку з додатком 4 , в такому порядку все пройшло на УРА.lada5555 писав:КатяКудина писав:Не вірно заповнюєтне дод.4 у нас була такаж ситуація почали методом експеременту і все вийшлоВыВарКа писав: Аналогічно!
Що за фігня?
У Вас р.2 витяга меньше чем в Д4.т.е. лимит меньше чем к возврату.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 23 рази
Податкова задовбала. В мене є сума в додатку 2, залишки станом на 01.02.15 здається. Скажіть що купували. для чого, як використовували, а в п"ятницю подзвонили і сказали що принесла документи про які розповідала по телефону. адже вони не можуть в відповіді обласній спиратися на слова, їм потрібні документи: договори. рахунки, накладні (добре хоч не реєстри податкових) і т.д. Чесно кажучи підприємство надовго припинило свою діяльність, я б уже і зняла ці суми з дод.2, мені , чесно кажучи. цей гемор ні до чого, я там працюю так би мовити з благодійних цілей "по старій дружбі", тепер думаю як безболісно зняти ці суми. Може хто підкаже щось.