Глюк кабінету. Зараз спробувала - туго, але пускає, ключі УкраїниUnnak писав:Мене навіть не пускаєTasa писав:Підписуються.Unnak писав:Доброго дня, підскажіть, будь ласка, я так розумію,що в кабінеті ключами УЦС Україна звіти не підписуються?
Електронний кабінет платника
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Подскажите пожалуйста как добавить новую строку в табл. 6 отчета по ЕСВ в кабинете?#g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
прикол
отправила НН через Медок, пришла квитанция
Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 10.07.2017 в 11:32:25
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.13.6
а в кабинете ее нет #search# , что за дурдом
отправила НН через Медок, пришла квитанция
Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 10.07.2017 в 11:32:25
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.13.6
а в кабинете ее нет #search# , что за дурдом
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 8 разів
Tasha_l_ писав:Подскажите, пожалуйста, я создала налоговую в электронном кабинете, подписала, отправила. Пришла квитанция о непринятии,т.к. "Подання декількох докумнтів з однаковим іменем файлу не допускається". Как можно ее удалить и отправить новую?
в каком разделе Ви создаете?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
я вошла в кабинет с ключами УСЦ, а в том месяца и сдавала там есвUnnak писав:Що робити, в якій програмі здавати звіти, в медок не пускає, в кабінет з ключами УСЦ теж не можна зайти, що порадите?
-
- Гений
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 208 разів
Ставите курсор на існуючий рядок, виділяєте його(не зручно, пробуйте кілька разів) і правою мишкою клікаєте, випаде меню, і квадратик із стрілочкою клікаєте. Зорієнтуєтесь на місці.Jozephina писав:Подскажите пожалуйста как добавить новую строку в табл. 6 отчета по ЕСВ в кабинете?#g_cray2#
Введення звітностіНата911119 писав:Tasha_l_ писав:Подскажите, пожалуйста, я создала налоговую в электронном кабинете, подписала, отправила. Пришла квитанция о непринятии,т.к. "Подання декількох докумнтів з однаковим іменем файлу не допускається". Как можно ее удалить и отправить новую?
в каком разделе Ви создаете?