БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

Альона1 писав:Я вже казала , що мені допомагає столова ложка прополюсу на спірту, але алергія , то я не знаю!!!!! Чай помагає, коли людина лежить в ліжку і все тоді потом виходить, а на ногах чай ЯК МЕРТВОМУ КАДИЛО Так що Вікуся я тобі прописую такий рецепт:

Чай, кава, капучіно, і гарачого мужчину , щоб зайнятися боротьбою під одіялом. Секс самий кращий лікар, бо ти там добре пропрацюєш, попотієш, і всякі фякі-бякі з тебе вийдуть.#g_hospita #g_pinkgla
А за це героя дають?#laugh#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Я теж ангіни завжди на роботі переходжувала, то тепер так сустави крутять , що аж вити вовком хочеться.#g_cray#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Вечірка писав:
Альона1 писав:Я вже казала , що мені допомагає столова ложка прополюсу на спірту, але алергія , то я не знаю!!!!! Чай помагає, коли людина лежить в ліжку і все тоді потом виходить, а на ногах чай ЯК МЕРТВОМУ КАДИЛО Так що Вікуся я тобі прописую такий рецепт:

Чай, кава, капучіно, і гарачого мужчину , щоб зайнятися боротьбою під одіялом. Секс самий кращий лікар, бо ти там добре пропрацюєш, попотієш, і всякі фякі-бякі з тебе вийдуть.#g_hospita #g_pinkgla
А за це героя дають?#laugh#
Це корисно для здоров'я. І це сама найкраща нагорода.#laugh# #laugh# #laugh#

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

Виктория 80 писав:Девочки привет!!!!! с пятницей всех, вот сижу и мучаюсь пришлось выйти на работу - где-то подхватила инфекцию - чихаю , кашляю, полный капец - провела себе реанимацию - не особо помогает #g_cray# #g_cray# блин оказалось срочно надо уезжать , плёхо мне#g_cray# #g_cray# #g_cray# #cray# #cray#
Викуся выздоравливай! Водка с перцем и грелка на все тело!!!!!!#g_hospita #g_hospita #g_hospita #g_hospita

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

avp2002 писав:
Виктория 80 писав:Девочки привет!!!!! с пятницей всех, вот сижу и мучаюсь пришлось выйти на работу - где-то подхватила инфекцию - чихаю , кашляю, полный капец - провела себе реанимацию - не особо помогает #g_cray# #g_cray# блин оказалось срочно надо уезжать , плёхо мне#g_cray# #g_cray# #g_cray# #cray# #cray#
Викуся выздоравливай! Водка с перцем и грелка на все тело!!!!!!#g_hospita #g_hospita #g_hospita #g_hospita
Спасибо !!!вот приеду сегодня к маман точно чего-то тяпну

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Виктория 80 писав:
avp2002 писав:
Спасибо !!!вот приеду сегодня к маман точно чего-то тяпну
Викуська, выздоравливай, Зайка#kiss# #g_hospita #g_hospita

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ

Спасибо Натусик!!!!#kiss# #kiss# #kiss# #kiss#

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Викуля, выздоравливай скорее! Если аллергия - глотни Лоратадин, быстро помогает! Если простуда - девочки уже отличные советы дали! Я вот вроде и здорова, но почему-то оооочень хочу применить это лечение....#blush# #blush#
Всех с добрым пятничным утром!!!#kiss#

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Так дорогуша выздоравливай!!!!Мы ещё с тобой не сделали дело #blush# не обмыли и не посидели хи-хи, так что настраивайся на следующей неделе гудим!!!!!!!!!#drinks# На ногах эту каку низя переносить, лечись усердно.

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ

Дашка писав:
Так дорогуша выздоравливай!!!!Мы ещё с тобой не сделали дело #blush# не обмыли и не посидели хи-хи, так что настраивайся на следующей неделе гудим!!!!!!!!!#drinks# На ногах эту каку низя переносить, лечись усердно.
Яволь мой генерал!! слушаюсь и повинуюсь#g_haha# #g_haha# на следующей неделе буду как штык в строю#dance# #dance#

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”