Вже не актуально
Електронний кабінет
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Тю, та які ж тут хитрощі ??? Сідаєте на потяг/пароплав/літак й рухайтеся доки наш славетний Кабінет для вас гостинно відкриється! Та, наприклад, до тіє ж Словаччини або до нас на Дюссельдорфщину...
P.S.
Вітаю, я ФОП 3 групи. По деяким причинам не подав звітність за перший квартал 2022, до 10 травня. Користуюсь "електроним кабінетом", але він не дозволяе вже подати звітність за цей період. мої подальші дії? використовувати інше програмне забезпечення - тоді яке? чи можна все таки подати в "електроному кабінеті" - тоді як? можливо це якесь "уточнення"? Я ще новачок в цій сфері, це моя друга подача звітності, буду вдячний за будь яку інформацію та поради.
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14231 раз
- Подякували: 28060 разів
Електронний кабінет дозволяє створити та подати звітність за 1 квартал 2022 (якщо не подавали, то подаєте як "звітний")RockStar писав: ↑16 травня 2022, 05:22Вітаю, я ФОП 3 групи. По деяким причинам не подав звітність за перший квартал 2022, до 10 травня. Користуюсь "електроним кабінетом", але він не дозволяе вже подати звітність за цей період. мої подальші дії? використовувати інше програмне забезпечення - тоді яке? чи можна все таки подати в "електроному кабінеті" - тоді як? можливо це якесь "уточнення"? Я ще новачок в цій сфері, це моя друга подача звітності, буду вдячний за будь яку інформацію та поради.
За бажанням можна використовувати інше програмне забезпечення для створення та подачі звітності — як платне, так і безкоштовне

-
ЮліяСтарцева
- Ученик
Добрий день!
Заношу звітність за 2021рік у електронний кабінет,а форми 6 Додаток до приміток до річної фінансової звітності нема.Раніше заносили через M.E.Doc ,а тепер не знаю що робити
Заношу звітність за 2021рік у електронний кабінет,а форми 6 Додаток до приміток до річної фінансової звітності нема.Раніше заносили через M.E.Doc ,а тепер не знаю що робити
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
знайшла, дякую. Ой біда з цим перевищенням - не буду подавать декларацію за квітень допоки не відновлять реєстрацію податкових накладних. Не розумію я цього приколу з відключенням СЕА