Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
=Налоговая накладная=
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
у серпніСвітлячок писав:Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
-
- Профи
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 1 раз
Nadiy писав:у серпніСвітлячок писав:Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
ще питання у витягу цієї суми немає? як бути
-
- Светоч Мысли
Світлячок писав:червневі накладні не відображаються у витягуNadiy писав:у серпніСвітлячок писав:Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
ще питання у витягу цієї суми немає? як бути
"на 03.08.2015 г. и рассчитываются с этой даты (п. 2001.3 НКУ, п. 34 подразд. 2 разд. ХХ НКУ).
В расчете формулы будут учитываться только составляющие ΣНаклОтр, ΣНаклВид и ΣМитн, сформированные начиная с 01.07.2015 г.
При расчете показателей ΣНаклОтр и ΣНаклВид также применяются расчеты корректировки, составленные начиная с 01.07.2015 г. и зарегистрированные в ЕРНН, к налоговым накладным, составленным до 01.07.2015 г."
-
- Светоч Мысли
так зменшити свої ПЗ, тобто збільшите ПКСвітлячок писав:В серпневій декларації в додатку5 маю показатипо цій податковій місяць червень, так?
-
- Гуру
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 4 рази
А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#Nadiy писав:100%cometa писав:Но нет документов подтверждающих хозяйственную операцию ( я так понимаю топливо покупали за наличку, и чеки являлись подтвержающими документами). Или я не права. Как в таком случае доказать, что было основание для таких НН, а может они выписаны ошибочно. Нужен документ подтверждающий саму хозяйственную операцию.fin_o писав: Підставою для формування ПК в першу чергу являються податкові накладні, зареєстровані в ЄРПН в установленому порядку. Вони в Вас є. Тому підстав скасовувати ПК не має. Це моя думка.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Вы общались с бухгалтерией и Вам отказали?Ксенія писав:А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#Nadiy писав:100%cometa писав: Но нет документов подтверждающих хозяйственную операцию ( я так понимаю топливо покупали за наличку, и чеки являлись подтвержающими документами). Или я не права. Как в таком случае доказать, что было основание для таких НН, а может они выписаны ошибочно. Нужен документ подтверждающий саму хозяйственную операцию.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 4 рази
Ні з бухгалтерією не говорила, бо тільки сьогодні під кінець робочого дня мені наш зам директора об'явив , що чеків немає. А йому сказали на заправці ( начальник заправки). От такі от справи. Весь час до цього я сама забирала, а це була у відпустці.cometa писав:Вы общались с бухгалтерией и Вам отказали?Ксенія писав:А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#Nadiy писав: 100%
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Они зарегистрировали на Вас НН , это же сделали не на заправке. Звоните в бухгалтерию и объясните ситуацию. Может надо написать письмо, что в связи с утерей чеков Вам надо подтвердить факт покупки. Тот факт, что НН зарегистрированы именно на Вас ( и Вы так делаете не первый раз), дает основание считать, что Вам пойдут навстречу. Просто не знаю как они получают информацию на кого выписывать НН. Может Ваши чеки вообще где-то у них.Ксенія писав:Ні з бухгалтерією не говорила, бо тільки сьогодні під кінець робочого дня мені наш зам директора об'явив , що чеків немає. А йому сказали на заправці ( начальник заправки). От такі от справи. Весь час до цього я сама забирала, а це була у відпустці.cometa писав:Вы общались с бухгалтерией и Вам отказали?Ксенія писав: А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#