=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Світлячок
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Світлячок »

Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Світлячок писав:Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
у серпні

Світлячок
ПрофиПрофи

Повідомлення Світлячок »

Nadiy писав:
Світлячок писав:Добрий день, допоможіть розібратись. Обленерго зареєструвало податкову накладну виписану 30 червня 2015 року 5 серпня .В якому періоді включати податкову накладну в липні чи в серпні?
у серпні

ще питання у витягу цієї суми немає? як бути

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

Світлячок писав:
Nadiy писав:
у серпні

ще питання у витягу цієї суми немає? як бути
червневі накладні не відображаються у витягу

"на 03.08.2015 г. и рассчитываются с этой даты (п. 2001.3 НКУ, п. 34 подразд. 2 разд. ХХ НКУ).

В расчете формулы будут учитываться только составляющие ΣНаклОтр, ΣНаклВид и ΣМитн, сформированные начиная с 01.07.2015 г.

При расчете показателей ΣНаклОтр и ΣНаклВид также применяются расчеты корректировки, составленные начиная с 01.07.2015 г. и зарегистрированные в ЕРНН, к налоговым накладным, составленным до 01.07.2015 г."

Світлячок
ПрофиПрофи

Повідомлення Світлячок »

В серпневій декларації в додатку5 маю показатипо цій податковій місяць червень, так?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

Світлячок писав:В серпневій декларації в додатку5 маю показатипо цій податковій місяць червень, так?
так зменшити свої ПЗ, тобто збільшите ПК

Ксенія
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Ксенія »

Nadiy писав:
cometa писав:
fin_o писав: Підставою для формування ПК в першу чергу являються податкові накладні, зареєстровані в ЄРПН в установленому порядку. Вони в Вас є. Тому підстав скасовувати ПК не має. Це моя думка.
Но нет документов подтверждающих хозяйственную операцию ( я так понимаю топливо покупали за наличку, и чеки являлись подтвержающими документами). Или я не права. Как в таком случае доказать, что было основание для таких НН, а может они выписаны ошибочно. Нужен документ подтверждающий саму хозяйственную операцию.
100%
А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Ксенія писав:
Nadiy писав:
cometa писав: Но нет документов подтверждающих хозяйственную операцию ( я так понимаю топливо покупали за наличку, и чеки являлись подтвержающими документами). Или я не права. Как в таком случае доказать, что было основание для таких НН, а может они выписаны ошибочно. Нужен документ подтверждающий саму хозяйственную операцию.
100%
Вы общались с бухгалтерией и Вам отказали?

Ксенія
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Ксенія »

cometa писав:
Ксенія писав:
Nadiy писав: 100%
Ні з бухгалтерією не говорила, бо тільки сьогодні під кінець робочого дня мені наш зам директора об'явив , що чеків немає. А йому сказали на заправці ( начальник заправки). От такі от справи. Весь час до цього я сама забирала, а це була у відпустці.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Ксенія писав:
cometa писав:
Ксенія писав: А що мені робити? Допоможіть будь ласка #help#
Ні з бухгалтерією не говорила, бо тільки сьогодні під кінець робочого дня мені наш зам директора об'явив , що чеків немає. А йому сказали на заправці ( начальник заправки). От такі от справи. Весь час до цього я сама забирала, а це була у відпустці.
Они зарегистрировали на Вас НН , это же сделали не на заправке. Звоните в бухгалтерию и объясните ситуацию. Может надо написать письмо, что в связи с утерей чеков Вам надо подтвердить факт покупки. Тот факт, что НН зарегистрированы именно на Вас ( и Вы так делаете не первый раз), дает основание считать, что Вам пойдут навстречу. Просто не знаю как они получают информацию на кого выписывать НН. Может Ваши чеки вообще где-то у них.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”