=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Як правильно написати адресу покупця в ПН, якщо це філія.
бо в свідоцтві платника пдв головного підприємства стоїть одна адреса, а в філії інша.
писати тільки адресу головного підприємства?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Inna Medvetska писав:Як правильно написати адресу покупця в ПН, якщо це філія.
бо в свідоцтві платника пдв головного підприємства стоїть одна адреса, а в філії інша.
Хтось просить писати через /, а хтось нічого не просить - пишу як в свідоцтві... Інколи зв"язуюсь з покупцем і уточнюю.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Хтось просить писати через /, а хтось нічого не просить - пишу як в свідоцтві... Інколи зв"язуюсь з покупцем і уточнюю.

nikosbud
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 422 рази

Повідомлення nikosbud »

Tasa писав:
Всегда уточняю если филиал: обычно у филиала есть "коза" -письмо, как они хотят видеть свою НН, сбрасывают или уточняю в телефонном режиме.
Хотя с 29.07- это уже необязат, реквизит.

Ольгабух
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ольгабух »

Добрый день!
Регистрирую НН сама себе код 13 для не хоз.деятельности. ИНН указываю 400000000000. Выдает ошибку...

Документ не може бути прийнятий - порушення вимог п.201.8 ст 201 ПКУ, а саме: покупець не був платником ПДВ 31.07.2015.

Кто-то сталкивался с такой проблемой?

IrinD
Гений
Гений
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 95 разів

Повідомлення IrinD »

Выписываю налоговую накладную филиалу. С 29.07.15 мы должны в налоговой накладной указывать номер филиала. В бланке этого не предусмотрено. В медке насколько я знаю номер филиала указывается в справочном окошке. У меня Соната и там такого окошка нет. Подскажите кто как делает?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

IrinD писав:Выписываю налоговую накладную филиалу. С 29.07.15 мы должны в налоговой накладной указывать номер филиала. В бланке этого не предусмотрено. В медке насколько я знаю номер филиала указывается в справочном окошке. У меня Соната и там такого окошка нет. Подскажите кто как делает?
номер філії заповнити у довіднику контрагенти у пн підтягнеться автоматично

IrinD
Гений
Гений

Повідомлення IrinD »

Nadiy писав:
IrinD писав:Выписываю налоговую накладную филиалу. С 29.07.15 мы должны в налоговой накладной указывать номер филиала. В бланке этого не предусмотрено. В медке насколько я знаю номер филиала указывается в справочном окошке. У меня Соната и там такого окошка нет. Подскажите кто как делает?
А где его там заполнять? Я пересмотрела этот справочник и не нашла там такого. Еще раз повторюсь у меня Соната.

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

IrinD писав:
Nadiy писав:
А где его там заполнять? Я пересмотрела этот справочник и не нашла там такого. Еще раз повторюсь у меня Соната.
перепрошую, у сонаті дійсно нема

IrinD
Гений
Гений

Повідомлення IrinD »

Nadiy писав:
IrinD писав:
Nadiy писав: номер філії заповнити у довіднику контрагенти у пн підтягнеться автоматично
перепрошую, у сонаті дійсно нема
Я так поняла, что у Вас тоже Соната. И как Вы выходите из этой ситуации?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”