Питання по 1 ДФ

Нина1801
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Нина1801 »

А у мене питання на рахунок безповоротної фінансової допомоги,наданої своєму працівникові.Чи потрібно її відображати в 1-ДФ?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Нина1801 писав:А у мене питання на рахунок безповоротної фінансової допомоги,наданої своєму працівникові.Чи потрібно її відображати в 1-ДФ?
Так, потрібно. Ознака - здається 126. Гляньте довідник.

ANNA_N
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення ANNA_N »

снежана123 писав:подскажите!!! как част. предприятию нужно отражать в отчете1дф = Кт задолженость перед ФОПом, кот. списана по истепчению 3-х лет.
Снежана, а как вы это оформили документально? Договором о прощении долга? у нас похожая ситуация. И как вы это в прибыли отразили?

Нина1801
Оракул
Оракул

Повідомлення Нина1801 »

Tasa писав:
Нина1801 писав:А у мене питання на рахунок безповоротної фінансової допомоги,наданої своєму працівникові.Чи потрібно її відображати в 1-ДФ?
Я теж так думала,але вчора мене другий бухгалтер переконував в тому,що це касається ФОП-ФОПУ,а якщо своєму найманому працівникові-то не треба і я стала з ним згодною.А сьогодні вже - мучає щось,не докінця впевнена.

Марина бух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 94 рази

Повідомлення Марина бух »

При чому тут ФОПИ? У 1-ДФ відображаються виплати на користь фізичних осіб. Ви ж фізичній особі надали допомогу, маєте відобразити.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Нина1801 писав:
Tasa писав:
Я теж так думала,але вчора мене другий бухгалтер переконував в тому,що це касається ФОП-ФОПУ,а якщо своєму найманому працівникові-то не треба і я стала з ним згодною.А сьогодні вже - мучає щось,не докінця впевнена.
Ви гадаєте, що ваш найманий працівник не є фізособою? А як же воно, бідолашне ходить, їсть, а тим паче, працює???#swoon#

Нина1801
Оракул
Оракул

Повідомлення Нина1801 »

Popen писав:
Нина1801 писав:
Tasa писав: Так, потрібно. Ознака - здається 126. Гляньте довідник.
Ви гадаєте, що ваш найманий працівник не є фізособою? А як же воно, бідолашне ходить, їсть, а тим паче, працює???#swoon#
Я нічого на рахунок нього не думаю,а навпаки стою на тій позиції,що потрібно показувати,але мені прочитали(правда в телефонному режимі) розяснення якраз про найманих працівників,де їм чогось такі привілеї-от як би чужій фізичній особі,то відображати в 1-ДФ.Голова йде обертом.Ну ,а як на рахунок поворотної фіндопомоги?Ознака -153?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Нина1801 писав:
Popen писав:
Нина1801 писав: Я теж так думала,але вчора мене другий бухгалтер переконував в тому,що це касається ФОП-ФОПУ,а якщо своєму найманому працівникові-то не треба і я стала з ним згодною.А сьогодні вже - мучає щось,не докінця впевнена.
Я нічого на рахунок нього не думаю,а навпаки стою на тій позиції,що потрібно показувати,але мені прочитали(правда в телефонному режимі) розяснення якраз про найманих працівників,де їм чогось такі привілеї-от як би чужій фізичній особі,то відображати в 1-ДФ.Голова йде обертом.Ну ,а як на рахунок поворотної фіндопомоги?Ознака -153?
безповоротна допомога підлягає оподаткуванню в повній сумі- код 126
поворотна без оподаткування- код 153

Luda_avon@ukr.net
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення Luda_avon@ukr.net »

Здравствуйте! Помогите, отправляю 1-ДФ не могу отправить пишет ошибку, выбираю код инспекции по месту нахождения зем. пая. Или что-то не так делаю?
Пишет ошибку "Заповнено не достовірне значення обов"язкових реквізитів щодо контролюючого органу, до якого подається звітність, оскільки воно не відповідає передбаченому для подання документу місцю обліку платника (перевірено відповідно до п.49.8 ст 49 ПКУ)" Что значит ? Помогите!!!!!

Люда2010
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Люда2010 »

Підскажіть, будь ласка, працівнику була нарахована зарплата за 1-шу половину місяця і сплачено ПДФО, без застосування пільги.Пропрацював в місяці 3 дні і звільнився.Виникла переплата по працівнику в сумі 27,92.Як тепер це все показати в 1 ДФ і що робити з цією переплатою?

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”