Доброго вечора! Дуже крута консультація:
Тепер ще більше запитання по заповненню додатку5??? Хто що скаже???
«Додаток 5 по ЄСВ - річний»
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Скажу, що мені не подобається дата звіту! 08.02.2017. А ми все ще в січні живемо... #g_crazy# Та й фотографії Сидоренко Олени Іванівни нема...#hifive#IRYNA11 писав:Доброго вечора! Дуже крута консультація:
-
IRYNA11
- Гений

- Дякував (ла): 162 рази
- Подякували: 41 раз
Та дата датою, а як правильно треба заповняти??? кінцева дата подання не за горами#wall# Хто як подавав???Popen писав:Скажу, що мені не подобається дата звіту! 08.02.2017. А ми все ще в січні живемо... #g_crazy# Та й фотографії Сидоренко Олени Іванівни нема...#hifive#IRYNA11 писав:Доброго вечора! Дуже крута консультація:
-
Mr.Massa
- Гений

- Дякував (ла): 169 разів
- Подякували: 152 рази
Пример для единщика, заполнено для общесистемщика. конечно ничего не понятно.IRYNA11 писав: Та дата датою, а як правильно треба заповняти??? кінцева дата подання не за горами#wall# Хто як подавав???
-
Укрнет
- Просвещенный

- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 11 разів
В примере показано, что в январе дохода не было, и тут есть нюансы... Я думаю, если у ФОПа деятельность велась весь год и чистый доход был выше минимальной зарплаты, то можно ф.5 заполнить как и раньше, но это мое чисто субъективное мнениеIRYNA11 писав:Доброго вечора! Дуже крута консультація:
-
Татьяна Анат.
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
Добрый день!galyshechka писав:Добрий день! Можливо хтось скаже, як бути. ФОП-пенсійонер помилково здав звіт ЄСВ "за себе" за 2017 рік. Як скасувати його?Підкажіть, будь ласка.
Если сдал заполненный с цифрами начисления, то у Вас есть время пересдать его с нулями. Первый отчет у Вас не будет браться во внимание
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
ви мабуть не читали подальше обговорення по цьому питанню....Татьяна Анат. писав:Добрый день!galyshechka писав:Добрий день! Можливо хтось скаже, як бути. ФОП-пенсійонер помилково здав звіт ЄСВ "за себе" за 2017 рік. Як скасувати його?Підкажіть, будь ласка.
Если сдал заполненный с цифрами начисления, то у Вас есть время пересдать его с нулями. Первый отчет у Вас не будет браться во внимание
-
zoltan
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 902 рази
- Подякували: 626 разів
Доброго дня! Таsа я теж помилився з цифрами в додатку 5 але так і не зрозумів чи можна ще раз здати з правильними цифрами ?Tasa писав:ви мабуть не читали подальше обговорення по цьому питанню....Татьяна Анат. писав:Добрый день!galyshechka писав:Добрий день! Можливо хтось скаже, як бути. ФОП-пенсійонер помилково здав звіт ЄСВ "за себе" за 2017 рік. Як скасувати його?Підкажіть, будь ласка.
-
marinesko
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
можно. последний отчет отменит предідущиеzoltan писав:Доброго дня! Таsа я теж помилився з цифрами в додатку 5 але так і не зрозумів чи можна ще раз здати з правильними цифрами ?Tasa писав:ви мабуть не читали подальше обговорення по цьому питанню....Татьяна Анат. писав: Добрый день!
-
IRYNA11
- Гений

- Дякував (ла): 162 рази
- Подякували: 41 раз
Питання залишається відкритим???? Хто як заповняв і як консультує ДПІ???IRYNA11 писав:Та дата датою, а як правильно треба заповняти??? кінцева дата подання не за горами#wall# Хто як подавав???Popen писав:Скажу, що мені не подобається дата звіту! 08.02.2017. А ми все ще в січні живемо... #g_crazy# Та й фотографії Сидоренко Олени Іванівни нема...#hifive#IRYNA11 писав:Доброго вечора! Дуже крута консультація: