Ой , Наташа , Турбомех наш знаете ? Снабженцы там все до одного придурковатые , а бухгалтерия тоже прикольная такая через одну ... Представляю себе запрос , учитывая крестики ... А вообще , хохмы ради , позвоню завтра в их бухгалтерию , потребую запрос - хоть посмеемся ...Nataliya 2201 писав:А пусть письменно запрос пишут, со ссылкой на норму закона.Королева в пальто писав:Да ничем , по сути ... Я у нее поинтересовалась (так , из природного любопытства) , как , мол , насчет того , что там крестики в принципе не предусмотрены , она помолчала минуты полторы и говорит - мне , мол , вернули НН и надо с крестиками ... У них там , понимаете , ли , завод , бухгалтерия большая , и все без панамок в такую жару ходят ... #laugh#![]()
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Ой не могу#rolf# #rolf# #rolf# вот это да!!!!!А как с ногами???в смысле вьетнамки или лыжи???#g_haha#оляля писав:а я сьогодні вирішила, що в мене галюцинації. Повертаюся до дому, дорога десь півгодини, спека під 40,сиджу я , впала в Нірвану, думаю про своє..... Піднімаю очі і мені стає зле: переді мною сидить жінка в ШУБІ! лисячій, пухнастій........ Ну думаю, все, приїхали! Закриваю очі, рахую до 5 відкриваю і , на щастя, розумію, що проблема не в мені: я так зрозуміла, що бомжиха десь виловила шубу от і напялила на себе. а оскільки була не зовсім твереза, то , мабуть, така дрібниця як спека її не турбує.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Действительно , интересно , что на ногах было у девуши , не томите ! Надеюсь , на голове была панамка , а не заячий треух ... #g_haha#Дашка писав:Ой не могу#rolf# #rolf# #rolf# вот это да!!!!!А как с ногами???в смысле вьетнамки или лыжи???#g_haha#оляля писав:а я сьогодні вирішила, що в мене галюцинації. Повертаюся до дому, дорога десь півгодини, спека під 40,сиджу я , впала в Нірвану, думаю про своє..... Піднімаю очі і мені стає зле: переді мною сидить жінка в ШУБІ! лисячій, пухнастій........ Ну думаю, все, приїхали! Закриваю очі, рахую до 5 відкриваю і , на щастя, розумію, що проблема не в мені: я так зрозуміла, що бомжиха десь виловила шубу от і напялила на себе. а оскільки була не зовсім твереза, то , мабуть, така дрібниця як спека її не турбує.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
на голові не було нічого, блондинисте волосяя (ну а якже ж , девушка гламурна в шубі) а на ноги я не дивилася. Але думаю що виплеканих ніжок з педікюром не було точно!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1333 рази
- Подякували: 1060 разів
оляля писав:а я сьогодні вирішила, що в мене галюцинації. Повертаюся до дому, дорога десь півгодини, спека під 40,сиджу я , впала в Нірвану, думаю про своє.....
Оляля, даже и во Львове тоже пекло?
Ну вот, "схід і захід разом" - в горе и в радости.#blush#
Хотела в "Ось таке ми маємо", потом в "Улыбнитесь", а теперь думаю, что здесь подойдёт статья:
Хорошо, что хоть астрологи знают его предназначение, а то я думала, что он для нас исключительно "наказание".#g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 909 разів
- Подякували: 548 разів
и "північ мучиться", даже не знаю что там на югахТот самый гость писав:оляля писав:а я сьогодні вирішила, що в мене галюцинації. Повертаюся до дому, дорога десь півгодини, спека під 40,сиджу я , впала в Нірвану, думаю про своє.....

-
- Светоч Мысли
Подозреваю, что ничего хорошего, хотя вон писал кто-то из девчёнок, что на Тарханкуте +25. А знакомая в Евпатории говорит тоже адская жара.
-
- Акула НКУ
це просто ЖАХ!!!і це не зважаючи навіть на те, що в ніч на суботу була зливаТот самый гость писав:оляля писав:а я сьогодні вирішила, що в мене галюцинації. Повертаюся до дому, дорога десь півгодини, спека під 40,сиджу я , впала в Нірвану, думаю про своє.....
-
- Светоч Мысли
-
- Акула НКУ
я сьогоднішні новини прогавила. А злива була без вітру, стіною дощ стояв.