Вы правильно всё написали, если бы перевод был оформлен: "увольнение/приём". Если перевод без увольнения/приёма, а на основании Наказа, тогда 1 строчкой.MilaA писав:У розділі 1 форми № 1ДФ заповнюєте два рядки.Natalenna писав:Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити 1дф при переводі працівника з сумісництва на основне місце праці без припинення трудових відносин.
У звіті з ЄСВ я табл. 5 формувала, оскільки там відображається з трудовою книжкою і без неї, повідомлення подавала. А от 1дф це питання. по суті, припинення трудових відносин у мене не було...
У першому показуєте зарплату за сумісництвом, у другому — за основним місцем роботи.
При цьому в кожному рядку треба зазначити дату прийняття (звільнення) працівника.
Питання по 1 ДФ
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз

- Елена_П
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
Natalenna писав:Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити 1дф при переводі працівника з сумісництва на основне місце праці без припинення трудових відносин.
У звіті з ЄСВ я табл. 5 формувала, оскільки там відображається з трудовою книжкою і без неї, повідомлення подавала. А от 1дф це питання. по суті, припинення трудових відносин у мене не було...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Если я перевела сотрудника (внешний совместитель) со ставки 0,5 на ставку 0,25 - это отображается в 1ДФ?...#blush#
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Ні.blize писав:Если я перевела сотрудника (внешний совместитель) со ставки 0,5 на ставку 0,25 - это отображается в 1ДФ?...#blush#
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 136 разів
- Подякували: 5 разів
Сколько уже раз подаю 1дф и все равно каждый раз сомненья. Подскажите, пожалуйста:
1. Командировочные, оплаченные в размере не превышающие установленным не облагаемых суточных, показывать ?
2. сумы выданные под отчет ( по чекам директор снял с корпоротивной карты)?
3. Оренда авто - код 127?если всегда показывала - 106?
4.Если в 1 мес не было ПСП, обязательно показывать двумя рядками?
5. Показываю всегда суму начисленных и выплаченных доходов те, что равны этому месяцу( допустим, 1 октября выплата за сентябрь, я показываю в 3 кв. выплачено, а не в 4кв.) Это ошибка?
ЛЮДИ ДОБРЫЕ!!!!ПОМОГИТЕ!!!!
1. Командировочные, оплаченные в размере не превышающие установленным не облагаемых суточных, показывать ?
4.Если в 1 мес не было ПСП, обязательно показывать двумя рядками?
5. Показываю всегда суму начисленных и выплаченных доходов те, что равны этому месяцу( допустим, 1 октября выплата за сентябрь, я показываю в 3 кв. выплачено, а не в 4кв.) Это ошибка?
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Начну с того, что помню наизусть
Дальше - подскажут
обязательно показывать одним рядком. Двумя, если в квартале были разные НСЛAnzhela Guseva писав:4.Если в 1 мес не было ПСП, обязательно показывать двумя рядками?
Дальше - подскажут

-
- Мудрец
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 35 разів
з Листа ДФС від 01.09.2015 №18655/6/99-99-17-03-03-15Anzhela Guseva писав:Сколько уже раз подаю 1дф и все равно каждый раз сомненья. Подскажите, пожалуйста:
Згідно з Довідником ознак доходів, наведених у додатку до Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015 № 4, під ознакою доходу «101» відображаються доходи у вигляді заробітної плати, нараховані (виплачені) платнику податку відповідно до умов трудового договору (контракту), під ознакою доходу «102» – суми винагород та інших виплат, нарахованих (виплачених) платнику податку відповідно до умов цивільно-правового договору, під ознакою доходу «106» – орендна плата за договором оренди нерухомого майна, під ознакою доходу «126» – дохід, отриманий платником податку як додаткове благо (крім випадків, передбачених статтею 165 розділу IV Кодексу). Сума орендної плати за договором оренди рухомого майна відображається у формі № 1ДФ під ознакою доходу «127».
-
- Просвещенный
Геля85 писав:з Листа ДФС від 01.09.2015 №18655/6/99-99-17-03-03-15Anzhela Guseva писав:Сколько уже раз подаю 1дф и все равно каждый раз сомненья. Подскажите, пожалуйста:
Згідно з Довідником ознак доходів, наведених у додатку до Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015 № 4, під ознакою доходу «101» відображаються доходи у вигляді заробітної плати, нараховані (виплачені) платнику податку відповідно до умов трудового договору (контракту), під ознакою доходу «102» – суми винагород та інших виплат, нарахованих (виплачених) платнику податку відповідно до умов цивільно-правового договору, під ознакою доходу «106» – орендна плата за договором оренди нерухомого майна, під ознакою доходу «126» – дохід, отриманий платником податку як додаткове благо (крім випадків, передбачених статтею 165 розділу IV Кодексу). Сума орендної плати за договором оренди рухомого майна відображається у формі № 1ДФ під ознакою доходу «127».
А что теперь делать?Если всегда показыавла под 106?
-
- Просвещенный
#help#Anzhela Guseva писав:Сколько уже раз подаю 1дф и все равно каждый раз сомненья. Подскажите, пожалуйста:
3. Оренда авто - код 127?что если всегда показывала - 106?
4
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
1. нетAnzhela Guseva писав:#help#Anzhela Guseva писав:Сколько уже раз подаю 1дф и все равно каждый раз сомненья. Подскажите, пожалуйста:
3. Оренда авто - код 127?что если всегда показывала - 106?
4
2. нет
3. 127 - оренда авто, 106 - недвижимость
5. я показываю зарплату месяц в месяц, если она выплачена вовремя до 7 числа следующего месяца