Извините#cray#ar4ik писав:Если вы ещё в одной теме зададите вопрос- тогда наверняка ответят сразу-сразу#dontbebadМотя_1 писав:Добрый день, очень нужна Ваша помощь, зарегистрировала нн без кодов, теперь делаю корректировку, но не знаю как правильно заполнить табличную часть, подскажитепожалуйста
=Налоговая накладная=
-
- Оракул
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 13 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 55 разів
Маруся10 писав:делаете додаток с правильными реквизитами табличная часть пустая - виправлення помилки, а без кода на товар, услугу или без кода организацииМотя_1 писав:Добрый день, очень нужна Ваша помощь, зарегистрировала нн без кодов, теперь делаю корректировку, но не знаю как правильно заполнить табличную часть, подскажитепожалуйста
я не совсем правильно задала вопрос. В нн должны быть коды. Если я правильно поняла, то в корректировке в табличной части в ТМЦ без кодов я пишу кол-во со знаком "-", а затем ниже добавляю такие же строки ТМЦ со знаком "+", верно?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
верно, +, -, нулевая корректировка, в причине лично я указываю- зміна номенклатури, все довольны, всё регистрируется.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 324 рази
Кто как пишет??? Помогите!!!aLisa1910 писав:Если писать: Товари в асортименті? Это оч. большая ошибка? (Штрафы)? просто мне нужно будет это вручную каждый день заводить....Natalia02 писав:у нас есть такое, и соответственно НН с таким же ассортиментом, как в чеках из общего отчета (вы ж делаете отчет с кодом 510?)aLisa1910 писав:Добрый день. Кто выписывает НН на конечного потребителя (приход за день по кассовому апарату)? Как правильно заполнять номенклатуру товара. Я пишу: Товари в асортименті; од. виміру грн. код 2454; кількість 1. Чи потрібно перелічувати всю номенклатуру по всіх касових чеках за день?
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 26 разів
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, может кто-то сталкивался: мы плательщики НДС, поставили товар организации с дипломатичным статусом. Как выписать НН? Они мне прислали письмо, что:
11. У разі постачання для власних потреб дипломатичних місій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу цих дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з такими особами, товарів з оплатою у безготівковій формі та послуг, операції з постачання яких відповідно до пункту 197.2 статті 197 розділу V Податкового кодексу України звільняються від оподаткування податком на додану вартість, податкова накладна складається у порядку, передбаченому пунктом 2 цього Порядку. При цьому в рядках „Особа (платник податку) - покупець”, „Місцезнаходження (податкова адреса) покупця” зазначаються найменування та місцезнаходження юридичної особи (дипломатичної місії) або прізвище, ім’я, по батькові (далі - П. І. Б.) та місце проживання фізичної особи (особи з числа дипломатичного персоналу та членів їх сімей), а у рядку „Індивідуальний податковий номер покупця” відображається умовний ІПН “400000000000”.
Я выписываю НН без НДС? И расходную без НДС? А НК?
11. У разі постачання для власних потреб дипломатичних місій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу цих дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з такими особами, товарів з оплатою у безготівковій формі та послуг, операції з постачання яких відповідно до пункту 197.2 статті 197 розділу V Податкового кодексу України звільняються від оподаткування податком на додану вартість, податкова накладна складається у порядку, передбаченому пунктом 2 цього Порядку. При цьому в рядках „Особа (платник податку) - покупець”, „Місцезнаходження (податкова адреса) покупця” зазначаються найменування та місцезнаходження юридичної особи (дипломатичної місії) або прізвище, ім’я, по батькові (далі - П. І. Б.) та місце проживання фізичної особи (особи з числа дипломатичного персоналу та членів їх сімей), а у рядку „Індивідуальний податковий номер покупця” відображається умовний ІПН “400000000000”.
Я выписываю НН без НДС? И расходную без НДС? А НК?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 52 рази
Доброго дня!
Знаю не раз обговорювались нюанси заповнення ПН. Але хочу почути думки з приводу заповненя гр. "одиниця виміру".
Я зареєстувала ПН і в табл.частині в графі "одиниця виміру" вказала "посл.". Тепер клієнт вимагає РК і вказати "послуга".
Зг. статті 201.1 в переліку обов'язкових реквізитів немає "одиниці виміру". І наскільки важливо чи написано повністю послуга.
Знаю не раз обговорювались нюанси заповнення ПН. Але хочу почути думки з приводу заповненя гр. "одиниця виміру".
Я зареєстувала ПН і в табл.частині в графі "одиниця виміру" вказала "посл.". Тепер клієнт вимагає РК і вказати "послуга".
Зг. статті 201.1 в переліку обов'язкових реквізитів немає "одиниці виміру". І наскільки важливо чи написано повністю послуга.
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Ну сделайте "0" РК и испарвьте посл. на послугу. Это вам большого труда не составит, а клиент будет доволен. Я не сокращаю "послугу". Пишу всегда полностью.Natalya_L писав:Доброго дня!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
Помилка у графі «Одиниця виміру» накладної - не підстава для зняття податкового кредитуNatalya_L писав:Доброго дня!
20.08.2015 1439
Розрахунок коригування на зміну кількості і вартості товару виписано покупцю ще у червні. Проте одиницю виміру не виправлено і помилку виявлено тільки в серпні. Як виправити помилку?
Згідно з п. 21 Порядку заповнення податкової накладної ( наказ Мінфіну від 22.09.2014 № 957), у разі складання розрахунку коригування з метою виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг, в розрахунку коригування зазначаються виправлені дані.
Проте «одиниця виміру» знаходиться в табличній частині форми. Тому за аналогією виправлення коду УКТ ЗЕД або номенклатури, виправлення графи «одиниця виміру», на нашу думку, здійснюється «методом сторно». Тобто робиться рядок зі знаком «мінус» на неправильну одиницю виміру та другий рядок зі знаком «плюс» на вірну одиницю виміру.
Оскільки коригування кількісних та вартісних показників у підсумку не змінює суму компенсації, такий розрахунок коригування реєструє постачальник. Проте, відповідно до ст.201 ПКУ, реквізит «одиниця виміру» не належить до обов'язкових реквізитів податкової накладної, а, отже, помилка в ньому не може бути підставою для зняття податкового кредиту у покупця. Тому власне виправляти, чи ні таку помилку – вирішувати Вам.
Источник:
«Дебет-Кредит»
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 48 разів
Natalya_L писав:Доброго дня!
самое главное, чтоб и по первичке проходила также "услуга", а не что-то другое.
если другое, тогда количество не будет сходится - количество єто обязатлеьній реквизит. и нк под угрозой будет тогда.