МЕДОК - отправка отчетов

Подання звітності в електронному вигляді
RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

Help_Lviv писав:
MADAM писав:Подскажите, пожалуйста, я обновила Медок (нелицензионный). Втянула НН для регистрации. А там нет кнопочки "подписать" директором и печатью предприятия.
Что делать? Где искать?
Відкрийте ПН - натисніть Файл - відправити в ДПС
Мне сказали,(когда я получала бесплатные ключи), что с помощью Демо-версии(я так поняла, что речь идет о ней) можно только ЕСВ отправлять, НН набирается в ОПЗ, отправляется через Сонату. Может в этом дело?

Help_Lviv
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 102 рази
Подякували: 210 разів

Повідомлення Help_Lviv »

RYZYK писав:
Help_Lviv писав:
MADAM писав:Подскажите, пожалуйста, я обновила Медок (нелицензионный). Втянула НН для регистрации. А там нет кнопочки "подписать" директором и печатью предприятия.
Что делать? Где искать?
Відкрийте ПН - натисніть Файл - відправити в ДПС
Мне сказали,(когда я получала бесплатные ключи), что с помощью Демо-версии(я так поняла, что речь идет о ней) можно только ЕСВ отправлять, НН набирается в ОПЗ, отправляется через Сонату. Может в этом дело?
Якщо ключі безкоштовні тоді так, якщо ключі УСЦ чи України тоді можна відправляти

barash_vn
Гений
Гений
Дякував (ла): 186 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення barash_vn »

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, де в е-звіті знайти копії бази даних?#blush# резервну копію

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

barash_vn писав:Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, де в е-звіті знайти копії бази даних?#blush# резервну копію
Мои документы-zvit_arc это по умолчанию.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

Tatko
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення Tatko »

Уважаемые коллеги!!!
Нужна консультацию. Пользуюсь Арт-Звитом, но директор уверен, что Медок лучше и надо переходить на Медок....Что скажете???

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

Tatko писав:Уважаемые коллеги!!!
Нужна консультацию. Пользуюсь Арт-Звитом, но директор уверен, что Медок лучше и надо переходить на Медок....Что скажете???
Переходьте і навіть не думайте =)). Директор знає що каже #smile3# Можете почитати основні переваги за посиланням http://www.me-doc.com.ua/pages/instrukt ... 5&lang=rus якщо потрібно щось детальніше пишіть

Tatko
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Tatko »

Я боюсь переходить ....я уже наладила все в Арт Звите...мне все нравится ,удобно,а теперь у кого консультироваться...

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

Tatko писав:Я боюсь переходить ....я уже наладила все в Арт Звите...мне все нравится ,удобно,а теперь у кого консультироваться...
У того у кого приобретете медок, а так же можно здесь на форуме.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

Tatko писав:Я боюсь переходить ....я уже наладила все в Арт Звите...мне все нравится ,удобно,а теперь у кого консультироваться...
Якщо подобається і все підходить тоді можливо варто залишитись в Арт звіті, всетаки Вам здавати звітність а не директору. Як на мене Медок таки кращий (з досвіду кращий функціонал і швидша робота), а консультації буде отримувати у дилера у якого будете обслуговуватись(не думаю що консультувати Вас будуть гірше ніж у Арт Звіті). Однак вибір за Вами, як кажуть скільки людей стільки думок. =))

Tatko
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Tatko »

Спасибо огромное!!! А можно я иногда к Вам буду писать? Если да-то напишите,плиз, в личку эл.почту. Спасибо.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”