Декларация по прибыли
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Непогано написано.Снежынка писав:Чи можна включити до витрат підприємства оплату ресторана на новорічний корпоратив? Хто таке вже практикував?
Пошукайте - і тут обговорювали і в інтернеті є багато інфи...
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
статтю прочитала, і я так розумію, можна корпоратив віднести до адміністативних витрат підприємства по бухгалтерському та податковому обліку.Tasa писав:Непогано написано.Снежынка писав:Чи можна включити до витрат підприємства оплату ресторана на новорічний корпоратив? Хто таке вже практикував?
Навіть не потрібно сплачувати ПДФО
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Тут головне - зуміти довести зв"язок з госп.діяльністю, тобто все має бути документально підтверджено так, щоб не було до чого причепитись...Снежынка писав:статтю прочитала, і я так розумію, можна корпоратив віднести до адміністативних витрат підприємства по бухгалтерському та податковому обліку.Tasa писав:Непогано написано.Снежынка писав:Чи можна включити до витрат підприємства оплату ресторана на новорічний корпоратив? Хто таке вже практикував?
Почитайте ще про представницькі витрати, може щось знайдете цікавеньке )))
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Я думаю якщо видати наказ про проведення рекламного заходу чи колективних збори, то зі всіма правильно оформленими докуентами можна включити.Tasa писав:Тут головне - зуміти довести зв"язок з госп.діяльністю, тобто все має бути документально підтверджено так, щоб не було до чого причепитись...Снежынка писав:статтю прочитала, і я так розумію, можна корпоратив віднести до адміністативних витрат підприємства по бухгалтерському та податковому обліку.Tasa писав: Непогано написано.
Почитайте ще про представницькі витрати, може щось знайдете цікавеньке )))
-
Oska1302
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 403 рази
- Подякували: 326 разів
прошу не кидать тапками, но голова сегодня чумная): если доход в ф.2 , например, 100,7 тыс.грн., формирую деку мне подтягивает 100 700, а по данным БУ доход= 100 675,02 грн. Я ж ставлю по данным БУ - 100 675???
-
Manyasha
- Мастер

- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 11 разів
Уважаемый коллеги! Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался с таким вопросами. ООО переходит с 01.10.2016 на единый налог с общей системы налогообложения. Надо подавать декларацию по прибыли + баланс. До этого момента подавали декларацию только годовую+ баланс. Сейчас подавать декларацию на бланке декларации годовой или квартальной? Если годовой, то за какой период - 2016год? И баланс за 9 месяцев соответственно?
-
БУХГАЛТЕР_2012
- Высший разум

- Дякував (ла): 422 рази
- Подякували: 85 разів
Добрый день,не могу найти Фин отчет малого предприятия за 9 месяцев с индиф.J0901106, везде не действителен отчет, мы еще подаем его с Декой по прибыли?мы квартальщики