да конечно, а во втором или в каком квартале вы оплатите и покажете остальные 2000ИИИИИИИИ писав:Подскажите,по ФОПам,строки начислено-перечислено,какие там суммы правильно указывать?
Если за первый квартал я у ФОПа купила на 5000,00 грн товара,а перечислила 3000,00 грн
Так и вношу в отчет эти суммы?
Питання по 1 ДФ
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
- Irina777
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1096 разів
Да, все верно. Гр.3а=5000,0, гр.3=3000,0.ИИИИИИИИ писав:Подскажите,по ФОПам,строки начислено-перечислено,какие там суммы правильно указывать?
Если за первый квартал я у ФОПа купила на 5000,00 грн товара,а перечислила 3000,00 грн
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Піднімаю питанняNatalenna писав:колеги, декретні нараховано у березні, виплачено 10.04.
виплату показувати у 1 чи у 2 кв.?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
Stesha1972
- Мастер

- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 9 разів
Добрый день! Коллеги, а я вот как раз указала таких работников двумя строками, как думаете, сдать Нову звитну?Оптимист1 писав:O'Rybka писав:А якщо у одному місяці сума доходу така, що ПСП застосовувалася, а у решті двох місяцях - ні, то це один рядок (ознака доходу однакова) із зазначенням застосування ПСП чи 2 рядки (один з доходом з ПСП,а другий - без застосування ПСП)?Татьяна ТС писав: В Порядку заповнення 1ДФ
"3.8. У графі 8 "Ознака податкової соціальної пільги" відображається ознака податкової соціальної пільги згідно з довідником ознак податкових соціальних пільг, наведеним у додатку до цього Порядку. Графа 8 заповнюється тільки для фізичних осіб, які мали пільги щодо податку у звітному періоді згідно із законодавством за місцем отримання основного доходу. За відсутності у фізичної особи пільг у звітному періоді у графі 8 проставляється прочерк."
На работника формируете одну строку с зарплатным доходом, с признаком дохода «101» в графе 5 и с признаком НСЛ в графе 8.
Наличие признака в графе 8 говорит о том, что работник хотя бы в одном месяце квартала пользовался НСЛ
-
barash_vn
- Гений

- Дякував (ла): 186 разів
- Подякували: 80 разів
Доброго дня !
Як правильно поступити?!?!?!? Допоможіть!!!!!!!!!!!!!
Вже здали 1ДФ, але забули включити ФОПів з ознакою доходу 157!!!!
Подавати уточнену, чи порцію № 2???? Як правильно???!
Дякую))))
Дякую))))
-
@Лиса
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
нову звитну и только ФОПовbarash_vn писав:Доброго дня !
Дякую))))
Доброго дня, я мабуть здавала звіт 1ДФ з помилкою: Фопів, у яких я купувала товар, я показувала тільки у гр.3 (сума виплаченого доходу,яка підтверджена чеком) з ознакою доходу 157).А треба було показувати і в гр.3а як сума нарахованого доходу? І що тепер робити? Буду вдячна за відповідь!Маруся10 писав:да конечно, а во втором или в каком квартале вы оплатите и покажете остальные 2000ИИИИИИИИ писав:Подскажите,по ФОПам,строки начислено-перечислено,какие там суммы правильно указывать?