Я так поняла, что в НКУ четко прописано, что платится по УР на СЕА.
Мне это подтвердил инспектор
Но так как не внесены изменение в порядок №596, то их программцы ничего не сделали (это уже мое личное мнение).
Боюсь платить напрямую, т.к. , если система будет внедрена, то может быть списано и со счета СЕА и получится переплата перед бюджетом, которую вернуть, наверное, будет сложно.
Т.к. по закону все сделала верно, а в результате куча проблем
Может, обратится на Пульс податкової?
Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
прогавиза в пз одну пн за грудень. якщо я зараз її зареєструю і подам УР, то платити через СЕА чи ще на звичайний рахунок, адже це період до 01.01.17?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
Добрый вечер, помогите пожалуйста, не знаю что делать и как делать, никогда не сталкивалась и не делала уточненки.
В октябре месяце 2016г. при импорте товара ошибочно не включили в декларацию сумму НК по ГТД при растаможке и виявили это только сейчас. Как это можно исправить? Как подать УР? Спасибо большое.
В октябре месяце 2016г. при импорте товара ошибочно не включили в декларацию сумму НК по ГТД при растаможке и виявили это только сейчас. Как это можно исправить? Как подать УР? Спасибо большое.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Можете включить у деку за січень, якщо не впевнені з УРом.Elena_K_ писав:Добрый вечер, помогите пожалуйста, не знаю что делать и как делать, никогда не сталкивалась и не делала уточненки.
В октябре месяце 2016г. при импорте товара ошибочно не включили в декларацию сумму НК по ГТД при растаможке и виявили это только сейчас. Как это можно исп
равить? Как подать УР? Спасибо большое.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Можливо, не маю імпортних операцій.Elena_K_ писав:не могу, задавала вопрос в налоговой, ответили что можно включить только в том периоде, когда была оплата. Нужно подать Уточненку
УР самостійний будете створювати у періоді "лютий" - в самому урі у шапці вказуєте за який період уточнюються дані. УР дублює показники деки - ПЗ і ПК. ПЗ повторюєте було/стало однакові цифри, ПК було - те що по деці подали і стало - ваші цифри з урахуванням ГТД,яку ви пропустили... Якщо ці зміни тягнуть зміни у додатку до деки - його теж заповнюєте з поміткою "уточнюючий"... Почитайте цю темку - є багато інформації, насправді нічого складного нема.
-
- Знаток
Дякую, спробую.Tasa писав:Можливо, не маю імпортних операцій.Elena_K_ писав:не могу, задавала вопрос в налоговой, ответили что можно включить только в том периоде, когда была оплата. Нужно подать Уточненку
УР самостійний будете створювати у періоді "лютий" - в самому урі у шапці вказуєте за який період уточнюються дані. УР дублює показники деки - ПЗ і ПК. ПЗ повторюєте було/стало однакові цифри, ПК було - те що по деці подали і стало - ваші цифри з урахуванням ГТД,яку ви пропустили... Якщо ці зміни тягнуть зміни у додатку до деки - його теж заповнюєте з поміткою "уточнюючий"... Почитайте цю темку - є багато інформації, насправді нічого складного нема.
-
- Знаток
Я так розумію, штрафу не повинно бути так?Elena_K_ писав:Дякую, спробую.Tasa писав:Можливо, не маю імпортних операцій.Elena_K_ писав:не могу, задавала вопрос в налоговой, ответили что можно включить только в том периоде, когда была оплата. Нужно подать Уточненку
-
- Гений
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
ДОбрий день. Допоможіть виправити помилку. В жовтні 2016р. в декларації та дод.5 по ПДВ я вказала неправильну суму в гр. А(меншу), в гр. Б все правильно(ПДВ). ПДВ зареєстровано і показано в деці правильно.. Як мені виправити і чи вартує виправляти.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Kas писав:ДОбрий день. Допоможіть виправити помилку. В жовтні 2016р. в декларації та дод.5 по ПДВ я вказала неправильну суму в гр. А(меншу), в гр. Б все правильно(ПДВ). ПДВ зареєстровано і показано в деці правильно.. Як мені виправити і чи вартує виправляти.
І дека пройшла перевірку нада розуміти... Дивно - в мене Медок зазвичай "свариться".
ПЗ ви не занизили, а от обсяг поставки по якомусь контрагенту показали невірно виходить.. Тож вирішуйте - чи утчнювати чи буде штраф за неправильно складену деку (як знайдуть

Я б зробули УР самост. зараз за період 10 2016 - і до нього Д.5 (мінусуєте те що було, ствите те шо мало бути)
В самому УРі дублюєте цифри і в розділі ПЗ і в розділі ПК, підправляючи ту цифру з колонки А яка біла і яка мала бути.