От і ми йому так говоримо. Дома є комп, чоловік кожен рік докупляє до нього якісь додаткові плати, посилювачі/розширювачі, щоб малого ігри не буксували. + 2 ноутбука. Але ми дуже обмежуємо йому доступ до компів ( зір впав): тільки по вихідних, а серед робочого тижня, тільки якщо потрібно для уроків. Так от вчора скачував алфавіт український.#g_cray2# #g_cray2# , бо не міг слова по алфавіту написати. Тому планшет потрібен, щоб в школі на перерві гратися в тупі ігри поки батьки не бачать.
Agatha писав:Мені малий теж мізки виймає: хочу планшет. Для чого дітки його реально використовують крім гратися в ігри і аргументу "У всіх в класі є, а у мене нема"? В нього день народження скоро, все одно щось треба купляти. Поділіться досвідом, може я недооцінюю корисність планшета. І які моделі дивитися.
Вчора забирала малого з музичної школи і вчителька повідомила, що з наступного року мінфін зобов"язав Мінкультури перевести всі заклади естетичного виховання дітей ( музичні, художні і т.д.) на госпрозрахункове формування цін на послуги. Тобто, хочуть зняти дотації з бюджету. По Києву ціна за навчання в музичній школі буде 1500-2000 грн.в місяць. Нема слів. Цілеспрямована дебілізація народу. Готують якісь листи, і від батьків, і від викладачів, і розміщення статей в інтернеті і в пресі. Але якщо бюджет пустий, то що це дасть?
#swoon# #impossibl
О! #swoon# а у моего ребенка возникло желание играть на ф-но...я подъехала в муз.школу, которую сама заканчивала и мне педагог сказала, что будет такое подорожание, что выгоднее брать частные уроки. Честно говоря, решила, что либо меня пытаются отговорить от идеи, либо пытаются в обход школы деньги заработать...а тут такое #wall#