БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

я незнаю, как у меня будет дальше. Нам до школы еще 5 лет. Пролетят, не замечу, а сейчас кажеться что долго...

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

От і ми йому так говоримо. Дома є комп, чоловік кожен рік докупляє до нього якісь додаткові плати, посилювачі/розширювачі, щоб малого ігри не буксували. + 2 ноутбука. Але ми дуже обмежуємо йому доступ до компів ( зір впав): тільки по вихідних, а серед робочого тижня, тільки якщо потрібно для уроків. Так от вчора скачував алфавіт український.#g_cray2# #g_cray2# , бо не міг слова по алфавіту написати. Тому планшет потрібен, щоб в школі на перерві гратися в тупі ігри поки батьки не бачать.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

ORXIDEA писав:
Agatha писав:Мені малий теж мізки виймає: хочу планшет. Для чого дітки його реально використовують крім гратися в ігри і аргументу "У всіх в класі є, а у мене нема"? В нього день народження скоро, все одно щось треба купляти. Поділіться досвідом, може я недооцінюю корисність планшета. І які моделі дивитися.
Вчора забирала малого з музичної школи і вчителька повідомила, що з наступного року мінфін зобов"язав Мінкультури перевести всі заклади естетичного виховання дітей ( музичні, художні і т.д.) на госпрозрахункове формування цін на послуги. Тобто, хочуть зняти дотації з бюджету. По Києву ціна за навчання в музичній школі буде 1500-2000 грн.в місяць. Нема слів. Цілеспрямована дебілізація народу. Готують якісь листи, і від батьків, і від викладачів, і розміщення статей в інтернеті і в пресі. Але якщо бюджет пустий, то що це дасть?
#swoon# #impossibl
О! #swoon# а у моего ребенка возникло желание играть на ф-но...я подъехала в муз.школу, которую сама заканчивала и мне педагог сказала, что будет такое подорожание, что выгоднее брать частные уроки. Честно говоря, решила, что либо меня пытаются отговорить от идеи, либо пытаются в обход школы деньги заработать...а тут такое #wall#

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли

мож и моя малая захочет играть, но у меня ни на телефоне ни на ноуте и нете нет ни одной игры, ну кроме вот этих пасьянсов и тд...

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

s01042011 писав:мож и моя малая захочет играть, но у меня ни на телефоне ни на ноуте и нете нет ни одной игры, ну кроме вот этих пасьянсов и тд...
У кого-нибудь увидит и будет просить....от этого к сожалению никуда не деться

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

s01042011 писав:мож и моя малая захочет играть, но у меня ни на телефоне ни на ноуте и нете нет ни одной игры, ну кроме вот этих пасьянсов и тд...
Це Ви про них просто не знаєте. Я теж думала, що в мене на телефоні цього нема. #yahoo# #yahoo#

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Agatha писав:
Це Ви про них просто не знаєте. Я теж думала, що в мене на телефоні цього нема. #yahoo# #yahoo#
а у меня действительно нема, телефону уже 5 лет

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

Лапа писав:
ЕленаС. писав: А на левом опять пасмурно?
Есть момент#g_mad#
Так, по правому тоже уже солнышко то спрячется то появится.Но, всё равно ВЕСНА ИДЁТ-ВЕСНЕ ДОРОГУ!!!

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Вот диапазон цен на планшеты:
http://price.ua/catc6399t1.html
http://vcene.ua/planshetnye-pk-c/?q=%D0 ... 0%B5%D1%82

Цены: от 600 с копейками до 20 тыс грн

An-na
Светоч Мысли