СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

Валюша с писав:
tunika писав:Настроение хреновое, погода мрачная, работать абсолютно не хочется, все НА-ДО-Е-ЛО! #wall#
У меня все. #g_crazy#
А Я вся в ожидании... После поста BIZON как-то не спокойно. Очень хотелось бы чтоб решилось все в ее пользу.
Если могла б, то даже пошла на суд для поддержки.
Тоже самое и у меня, на душе неспокойно, полночи не могла заснуть, как раз на ночь эту тему всю перечитывала. #impossibl Держу кулачки за BIZON.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

tunika писав:Настроение хреновое, погода мрачная, работать абсолютно не хочется, все НА-ДО-Е-ЛО! #wall#
У меня все. #g_crazy#
Да .уж погодка только бы спать.....настроения нет...но ....улыбнись#g_dance#
Зображення

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дашка »

И.О. писав:
Валюша с писав:
У меня все. #g_crazy#
А Я вся в ожидании... После поста BIZON как-то не спокойно. Очень хотелось бы чтоб решилось все в ее пользу.
Если могла б, то даже пошла на суд для поддержки.
Тоже самое и у меня, на душе неспокойно, полночи не могла заснуть, как раз на ночь эту тему всю перечитывала. #impossibl Держу кулачки за BIZON.
Сама переживаю,вот бывает же...эх...будем держать кулачки.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

звичайно переживаємо: з четверга це другий раз, коли я побачила недієздатність юристів, а тільки намагання витягти гроші. ( для зменшення податків всі гроші на зплату проводились через інваліда. Бух і дир. побили горшки, буха звільнили. Вона вимагає коменсацію за невикористану відпустку , збираєтьс яйти в суд. Директор теж збирається йти в суд і сказати, що так, кошти були проведені через підставну особу, але нічого платити не збираєстья, бо бухгалтер "сама дура". моя думка - вирішити полюбовно, тому що само признатися в недоплаті податків і внесків - це звичайно вчинок термінатора. юрист каже: давайте будемо судитись. Ну , ія ка ваша думка? моя - юрист просто хоче гроші за процес, який є невиграшним) ЖАхливо, що сталась така ситуація, коли тупо підставляють колегу. Добре, що є небайдужі, які готові допомагати без гонорара, з почуттясолідарності. Я сподіваюся, все владнається.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дашка »

оляля писав:звичайно переживаємо: з четверга це другий раз, коли я побачила недієздатність юристів, а тільки намагання витягти гроші. ( для зменшення податків всі гроші на зплату проводились через інваліда. Бух і дир. побили горшки, буха звільнили. Вона вимагає коменсацію за невикористану відпустку , збираєтьс яйти в суд. Директор теж збирається йти в суд і сказати, що так, кошти були проведені через підставну особу, але нічого платити не збираєстья, бо бухгалтер "сама дура". моя думка - вирішити полюбовно, тому що само признатися в недоплаті податків і внесків - це звичайно вчинок термінатора. юрист каже: давайте будемо судитись. Ну , ія ка ваша думка? моя - юрист просто хоче гроші за процес, який є невиграшним) ЖАхливо, що сталась така ситуація, коли тупо підставляють колегу. Добре, що є небайдужі, які готові допомагати без гонорара, з почуттясолідарності. Я сподіваюся, все владнається.
Шо це робиться!!!!Хочеться кричати від безсилля!!!! Мені моя юрист сказала ,що тепер все у суді,що торкаеться податкової, бюджету і т .п все вирішується у їхню(шоб їх) користь не дивлячись ні на шо!!!!І тут ни зв"язки,а ні гроші не допомагають.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дашка »

Не ну это сегодня ...уже кипю ...куда не глянь один и тот же вопрос кругом по 3 группе.Неужели так тяжело найти и почитать....ну ладно , ну спросите в определённой теме .нафига плодить..#wall# раздражает...или это на меня так погоденция действует #g_cray2# или со мной одной чёт не так???

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

не хочу працювати!я сьогодні рано встала, невс\испалась.

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

оляля писав:не хочу працювати!я сьогодні рано встала, невс\испалась.

да еще и погода такая мутная#wall#

tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

оляля писав:не хочу працювати!я сьогодні рано встала, невс\испалась.
- Ты по ночам высыпаешься?
- Куда высыпаюсь?
- Понятно.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

#g_haha# #g_haha# #g_haha# я растеклась по сиденью повидлом, а не висипалась

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”