Я тоже так хочу-у-у!оляля писав:на гарний початок тижня:

Я тоже так хочу-у-у!оляля писав:на гарний початок тижня:

так може раніше в анамнезі Тобі давали 10 млн, тому Ти і офігела?#g_haha#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."
Мне уже не светит?#swoon# #cray#
Конечно, не светит, учитывая наши реалии. Так,на шубку с сапожками.#g_haha# Нулей побольше добавить, да в у.е.- глядишь и засветит.#g_crazy#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."
Ні, Олю! Я офігела від їх НКУ та покращянь різних. Нажаль...оляля писав:так може раніше в анамнезі Тобі давали 10 млн, тому Ти і офігела?#g_haha#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."
А где они тогда?#g_haha#оляля писав:так може раніше в анамнезі Тобі давали 10 млн, тому Ти і офігела?#g_haha#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."

таки жальт....офигевшая писав:Ні, Олю! Я офігела від їх НКУ та покращянь різних. Нажаль...оляля писав:так може раніше в анамнезі Тобі давали 10 млн, тому Ти і офігела?#g_haha#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."
ПОТОРОПИЛАСЬ ОДНАКО!офигевшая писав:Ні, Олю! Я офігела від їх НКУ та покращянь різних. Нажаль...оляля писав:так може раніше в анамнезі Тобі давали 10 млн, тому Ти і офігела?#g_haha#офигевшая писав:"- Если бы тебе дали 10 миллионов, что бы ты сделала?
- Я бы офигела..."
Повернутись до “Розмови про різне”