Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юлия 08 »

Julidem писав:
владуся писав:Подскажите ,стоит ли подавать до 10.10.2015г.декларацию по единому налогу 4 гр.,так как это рекомендует ДФС , какие могут быть последствия при её не подачи.
Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#
Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

Юлия 08 писав:
Julidem писав:
владуся писав:Подскажите ,стоит ли подавать до 10.10.2015г.декларацию по единому налогу 4 гр.,так как это рекомендует ДФС , какие могут быть последствия при её не подачи.
Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#
Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?
В відомостях ставлю знятий договір по померлому орендодавцю за мінусом кількість га , за спадкоємцем заводжу новий договір , в декларації ці договора невідображаються , знаю що це незовсім правильно у відомостях потрібно відображать інформацію про діючі та зареєстровані договори , а зняті просто за уточненою не показувать , но як тоді вспомнить чому подана уточнена .
Наразі мені теж портрібно подать уточнену , хочу по старій формі но незнаю чи податкова в своїй програмі виключила приймання старої форми з початком дії нової , боюсь буде непроходить , якщо хтось подасть і пройде будь ласка повідомте ,ОК

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

Доброго ранку ! Прийшли кошти за додатком 4 вчора 30.09.2015р без порушення строків сплати і то добре

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Юлия 08 писав:
Julidem писав:
Особисто такого ніколи не роблю. Додатком податківці не користуються.Хіба від того що Ви поміняєте прізвище ,зміниться величина податку?

Julidem
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 11 разів

Повідомлення Julidem »

павло56 писав:
Юлия 08 писав:
Julidem писав: Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#
Особисто такого ніколи не роблю. Додатком податківці не користуються.Хіба від того що Ви поміняєте прізвище ,зміниться величина податку?
Я тоже не делаю такого. Кто знает как нужно правильно отображать информацию в додатке по умершим и наследникам?

mss
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення mss »

Julidem писав:Я тоже не делаю такого. Кто знает как нужно правильно отображать информацию в додатке по умершим и наследникам?
я так тоже не делаю, умерших( действ.договора) отражаю по ФИО умерших. Недавно один пайщик уходил и другого регистрировали, кол-во га одинаковое, в ГНИ мне сказали, что можно не делать уточнения, на след.год уже новые списки дадите.

lada5555
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення lada5555 »

Наконец то вернули деньги !!!!!!!!!!!!!!!

Ирина 75
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ирина 75 »

У меня вопрос по дивидентам членам фермерского хозяйства 4 группа (ФСП) выплачиваем дивиденты согласно личному кладу в хозяйства в % соотношении от чистого дохода в конце года. По какой ставке облагать ПДФО 5% или же 15%? А писмо ДФСУ №17056/6/99-99-15-03-01-15 от 12.08.2015 вообще привело в замешательство. Надо что ещё и авансовые платежи платить? Откликнетесь кто с этим сталкивался- я в этой теме очень и очень плаваю. ПОМОГИТЕ!!!

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

Ирина 75 писав:У меня вопрос по дивидентам членам фермерского хозяйства 4 группа (ФСП) выплачиваем дивиденты согласно личному кладу в хозяйства в % соотношении от чистого дохода в конце года. По какой ставке облагать ПДФО 5% или же 15%? А писмо ДФСУ №17056/6/99-99-15-03-01-15 от 12.08.2015 вообще привело в замешательство. Надо что ещё и авансовые платежи платить? Откликнетесь кто с этим сталкивался- я в этой теме очень и очень плаваю. ПОМОГИТЕ!!!
Доброго дня! У вас засновник фізична особа в цьому випадку авансові платежі несплачуємо (авансові платежі сплачуємо при нарахуванні девидентів іншій юридичній особі)
В 2015 році девіденти оподатковуються 20% ПДФО та 1,5% військового збору для виплат фіз. особам, а яка сума нарахувань приймає рішення засновник або загальні збори і необовязково чекати до кінця року є прибуток засновник може його використати на свій розсуд.
Я нараховую засновнику та членам господарства дохід за їхню працю у фермерському господарстві, оподатковую 15% до 12180,00 та 20% свише плюс 1,5 % військового збору .
А загалом це завишена ставка оподаткування девідентів стрибок із 5% в 2014 році відразу на 20 % в 2015 році завеликій, якщо враховувати кількість підприємств які працюють "по чорному" і нічого неплатять , то ми похоже і за ці підприємства тепер платимо ? Куди наші виші дивляться?

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Доброго дня! Кому цікаво
Щойно здала уточнюючу у зв'язку зі збільшенням площ по фіксованому за старою формою. Пакет прийнято

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”