Звітна нова може податися тільки за І кв.2017,за інші періоди-уточнюючі,але принцип виправлення однаковий,різниця тільки в штрафах.Треба звонити на гарячу лінію,бо випадок у вас цікавий.Може скажуть вам ставити мінусові суми в рядках виключення.Люба програма показує помилку при наборі звіту,як ви цього не помітили?Ну і ще на рахунок виправлення помилок:у кожного бухгалтера є своє поняття ризику і чуйки,які приводять в основному до позитивного результату,я б вирулювала таку ситуацію по своєму і на свій ризик,обминувши "уточнюючі" звіти.Але то так.............barash_vn писав:Підкажіть, це буде правильно, якщо я зараз подам "звітну нову" і в строчці "військовий збір" я суму тепер маю задвоїти????? .......так як я вже зробила "виключення".barash_vn писав:#help#barash_vn писав:Доброго дня!
У зданому звіті 1Дф Вз показали помилково в рядку "Військовий збір - виключення" Brick wall Brick wall Brick wall Як виправити цю помилку ????? Такі ж помилки допущені в звітах за 2,3,4кв. 2016 року. Підкажіть будь-ласка, хто знає.
Дякую))))
Питання по 1 ДФ
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 139 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 5 разів
Подскажите, в 4 кв. 2016 переплатила воен.сбор на 15 коп., в отчете за 4 кв. так и показала начисл. как по ведомости, а перечислено на 15 коп. больше. Теперь в мае буду на 15 коп меньше платить, значит за 2 кв. начисл. будет как по ведомости, а перечислено на 15 коп. меньше, правильно? Просто меня смущает, как в их базе оно будет выглядеть, не посчитают как недоплату за второй квартал?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Згодна з вашими думками )Рида писав:Подскажите, в 4 кв. 2016 переплатила воен.сбор на 15 коп., в отчете за 4 кв. так и показала начисл. как по ведомости, а перечислено на 15 коп. больше. Теперь в мае буду на 15 коп меньше платить, значит за 2 кв. начисл. будет как по ведомости, а перечислено на 15 коп. меньше, правильно? Просто меня смущает, как в их базе оно будет выглядеть, не посчитают как недоплату за второй квартал?
Хай вас не смущає - в ЇХ базі все завжди виглядає, м"яко кажучи, дивно )
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 959 разів
- Подякували: 1175 разів
У меня за один квартал 2016г. такая же фигня. И да, не заметила, т.к. при проверке как ошибку это не определяет. Ну вот так по невнимательности тыцнула суммы не в ту строку, и усё. Обидно, что и суммы там копеечные, штраф намного больше. Ничего не уточняла, сижу на попе ровно, обнаружится это только при проверке... а может, и не обнаружитсяНина1801 писав:Звітна нова може податися тільки за І кв.2017,за інші періоди-уточнюючі,але принцип виправлення однаковий,різниця тільки в штрафах.Треба звонити на гарячу лінію,бо випадок у вас цікавий.Може скажуть вам ставити мінусові суми в рядках виключення.Люба програма показує помилку при наборі звіту,як ви цього не помітили?Ну і ще на рахунок виправлення помилок:у кожного бухгалтера є своє поняття ризику і чуйки,які приводять в основному до позитивного результату,я б вирулювала таку ситуацію по своєму і на свій ризик,обминувши "уточнюючі" звіти.Але то так.............barash_vn писав:Підкажіть, це буде правильно, якщо я зараз подам "звітну нову" і в строчці "військовий збір" я суму тепер маю задвоїти????? .......так як я вже зробила "виключення".barash_vn писав: #help#

- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Подавала 1дф по фопу за попередній квартал (там є наймані) показувала виплати іншим фопам. Перед подачею питала за деякі видаткові, чи закриті. Відповів фоп, що ні, не закриті. Тепер приносить видаткові минулим роком.
Уточняти 1дф за 4кв.16, чи показати у 2017 нарахування доходу? не хочеться штраф платити...
Уточняти 1дф за 4кв.16, чи показати у 2017 нарахування доходу? не хочеться штраф платити...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 415 разів
- Подякували: 537 разів
А як ви їх проведете минулим роком, а фінзвітність ?Natalenna писав:Подавала 1дф по фопу за попередній квартал (там є наймані) показувала виплати іншим фопам. Перед подачею питала за деякі видаткові, чи закриті. Відповів фоп, що ні, не закриті. Тепер приносить видаткові минулим роком.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 530 разів
- Подякували: 44 рази
Нашла много статей, которые говорят, что нужно в стр. Воен.сбор показывать облагаемые и необлагаемые доходы физ.лицам (после письма налоговиков в 2015 или 2016 я так и делала, хотя не логично), так и говорящие, что только те суммы которые облагаются военным сбором.ANKO писав:Маруся10 писав:еще раз удостоверится, есть 16 человек которые приняты по трудовым книжкам, я их пишу - Працювало за трудовими договорами? и во второй таблице где ВС пишем заг.доход и сумму ВС?
1. ТАК
2. Показую лиш ті доходи, з яких утримую ВЗ.
Как правильнее? На 0800 - все працівники зараз зайняті.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 415 разів
- Подякували: 537 разів
Вита 12 писав:Нашла много статей, которые говорят, что нужно в стр. Воен.сбор показывать облагаемые и необлагаемые доходы физ.лицам (после письма налоговиков в 2015 или 2016 я так и делала, хотя не логично), так и говорящие, что только те суммы которые облагаются военным сбором.ANKO писав:Маруся10 писав:еще раз удостоверится, есть 16 человек которые приняты по трудовым книжкам, я их пишу - Працювало за трудовими договорами? и во второй таблице где ВС пишем заг.доход и сумму ВС?
1. ТАК
2. Показую лиш ті доходи, з яких утримую ВЗ.
Как правильнее? На 0800 - все працівники зараз зайняті.
Показую тільки ті, з яких сплачую збір
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Це 1дф фопа, від фінзвітності не здає.ANKO писав:А як ви їх проведете минулим роком, а фінзвітність ?Natalenna писав:Подавала 1дф по фопу за попередній квартал (там є наймані) показувала виплати іншим фопам. Перед подачею питала за деякі видаткові, чи закриті. Відповів фоп, що ні, не закриті. Тепер приносить видаткові минулим роком.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Ви показували тільки виплату ?Natalenna писав:Подавала 1дф по фопу за попередній квартал (там є наймані) показувала виплати іншим фопам. Перед подачею питала за деякі видаткові, чи закриті. Відповів фоп, що ні, не закриті. Тепер приносить видаткові минулим роком.
У вас такий випадок - шо вирішуватити тільки вам... Ви ж не є под.агентом....Недоплати податку нема.
Я уточнювала таке.
А більшість колег притримуються думки - що краще не уточнювати. Хай ще знайдуть )