«M.E.Doc» − отправка отчётов
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
тут мало інформації щоб вірно підказати.Unnak писав:Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів
уточніть на чий сертифікат в квитанції посилається дфс?
перевірте серійний номер сертифікату в квитанції з тим що у Вас налаштований в програмі в розділі сертифікати.
оформляли нові ключі у звя’зку з продовженням чи робили заміну?
попередні ще діють сертифікати?
чиїм ключем підписуєте пн (директор чи бухгалтер)?
якщо посилаються на новий сертифікат керівника, то можливо треба буде перезаключити договір за допомогою "заяви про приєднання до договору".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 912 разів
Повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису - обычно отправляется для бухгалтера (т.е. для всех кроме директора и печати ).Unnak писав:Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів
При получении новых ключей директора (и печати - если получали) - отправляется Заявление о присоединении к договору. Если есть ключи бухгалтера - после принятия заявления отправляете Повідомлення про реєстрацію.
Здравствуйте! У меня технический вопрос по работе с программой Медок.
Некоторое время назад мой Медок перестал видеть пдф-принтер (я использую dopdf), хотя раньше все было нормально.
Из всех других программ пдф-принтер печатает нормально.
Подскажите, пожалуйста, как сделать, чтобы пдф-принтер появился в окошке печати?
Заранее спасибо!
Некоторое время назад мой Медок перестал видеть пдф-принтер (я использую dopdf), хотя раньше все было нормально.
Подскажите, пожалуйста, как сделать, чтобы пдф-принтер появился в окошке печати?
Заранее спасибо!
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
В настройках винды обозначьте свой принтер ДоПдф как принтер по умолчанию. А может быть нужно просто переустановить ДоПдф, т.к., если судить по инфе из Инета, то "Утилита работает стабильно в Windows XP/2003/Vista", следовательно, в более поздних версиях - нестабильно...ELG писав:Здравствуйте! У меня технический вопрос по работе с программой Медок.
Заранее спасибо!
Можно попробовать поставить "PdfCreator".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Купили Медок, а ключі залишилися старими. Видавництва Мастер Кей. Я з їх сайту завантажила сертефікатиі додала в програму. В мене підпис і печатка.
Але при відправці запитів в податкову пише Відсутній сертифікар шефрування печатки. Завантажте сертефікар або додайте універсальний. Що з цим робити?
Але при відправці запитів в податкову пише Відсутній сертифікар шефрування печатки. Завантажте сертефікар або додайте універсальний. Що з цим робити?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
На печатку завжди э сертифікат шифрування печатки - тобто 2 файлики..Inna Medvetska писав:Купили Медок, а ключі залишилися старими. Видавництва Мастер Кей. Я з їх сайту завантажила сертефікатиі додала в програму. В мене підпис і печатка.
Гляньте - може вам допоможе
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 207 разів
Я в статистику 3.10 отправляла, все пришло в тот же день. По одному отчету даже в течении часа.sllena19 писав:Добрій день
С пятницы отправляю отчеты в статистику, тишина. Ни одной квитанции не пришло. Статус "в дороге"
-
- Мастер
- Дякував (ла): 588 разів
- Подякували: 33 рази
Попробуйте, отправить им заявку с вашими ключами S1391101, у меня тоже такое было после обновления медка, отправила заявку и все принялось сразу по 2-м фирмам.sllena19 писав:Добрій день
С пятницы отправляю отчеты в статистику, тишина. Ни одной квитанции не пришло. Статус "в дороге"