«M.E.Doc» − отправка отчётов

Подання звітності в електронному вигляді
Unnak
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення Unnak »

Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів

Спеціаліст M.E.Doc ГК ІС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 164 рази
Подякували: 904 рази

Повідомлення Спеціаліст M.E.Doc ГК ІС »

Unnak писав:Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів
тут мало інформації щоб вірно підказати.
уточніть на чий сертифікат в квитанції посилається дфс?
перевірте серійний номер сертифікату в квитанції з тим що у Вас налаштований в програмі в розділі сертифікати.
оформляли нові ключі у звя’зку з продовженням чи робили заміну?
попередні ще діють сертифікати?
чиїм ключем підписуєте пн (директор чи бухгалтер)?
якщо посилаються на новий сертифікат керівника, то можливо треба буде перезаключити договір за допомогою "заяви про приєднання до договору".

opz
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 912 разів

Повідомлення opz »

Unnak писав:Доброго дня, оформили нові ключі, прийнято повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису, відправляю ПН, не приймаються,пишуть, невірний підпис, сертифікат відсутній в базі сертифікатів
Повідомлення про реєстрацію ел. цифрового підпису - обычно отправляется для бухгалтера (т.е. для всех кроме директора и печати ).

При получении новых ключей директора (и печати - если получали) - отправляется Заявление о присоединении к договору. Если есть ключи бухгалтера - после принятия заявления отправляете Повідомлення про реєстрацію.

ELG
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 6 разів

Повідомлення ELG »

Здравствуйте! У меня технический вопрос по работе с программой Медок.
Некоторое время назад мой Медок перестал видеть пдф-принтер (я использую dopdf), хотя раньше все было нормально.
Из всех других программ пдф-принтер печатает нормально.
Подскажите, пожалуйста, как сделать, чтобы пдф-принтер появился в окошке печати?
Заранее спасибо!

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ELG писав:Здравствуйте! У меня технический вопрос по работе с программой Медок.
Некоторое время назад мой Медок перестал видеть пдф-принтер (я использую dopdf), хотя раньше все было нормально.
Из всех других программ пдф-принтер печатает нормально.
Подскажите, пожалуйста, как сделать, чтобы пдф-принтер появился в окошке печати?
Заранее спасибо!
В настройках винды обозначьте свой принтер ДоПдф как принтер по умолчанию. А может быть нужно просто переустановить ДоПдф, т.к., если судить по инфе из Инета, то "Утилита работает стабильно в Windows XP/2003/Vista", следовательно, в более поздних версиях - нестабильно...
Можно попробовать поставить "PdfCreator".

sllena19
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 204 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення sllena19 »

Добрій день
С пятницы отправляю отчеты в статистику, тишина. Ни одной квитанции не пришло. Статус "в дороге"

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Купили Медок, а ключі залишилися старими. Видавництва Мастер Кей. Я з їх сайту завантажила сертефікатиі додала в програму. В мене підпис і печатка.
Але при відправці запитів в податкову пише Відсутній сертифікар шефрування печатки. Завантажте сертефікар або додайте універсальний. Що з цим робити?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Inna Medvetska писав:Купили Медок, а ключі залишилися старими. Видавництва Мастер Кей. Я з їх сайту завантажила сертефікатиі додала в програму. В мене підпис і печатка.
Але при відправці запитів в податкову пише Відсутній сертифікар шефрування печатки. Завантажте сертефікар або додайте універсальний. Що з цим робити?
На печатку завжди э сертифікат шифрування печатки - тобто 2 файлики..
Гляньте - може вам допоможе http://files.masterkey.ua/Instruction/Medok.pdf

Лариса М
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 164 рази
Подякували: 207 разів

Повідомлення Лариса М »

sllena19 писав:Добрій день
С пятницы отправляю отчеты в статистику, тишина. Ни одной квитанции не пришло. Статус "в дороге"
Я в статистику 3.10 отправляла, все пришло в тот же день. По одному отчету даже в течении часа.

character
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 588 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення character »

sllena19 писав:Добрій день
Попробуйте, отправить им заявку с вашими ключами S1391101, у меня тоже такое было после обновления медка, отправила заявку и все принялось сразу по 2-м фирмам.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”