Авансовые отчёты

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 696 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

Нашла в инструкции к «DATECS MP-50»,
«DATECS MP-50D» на 52 стр что первая цифра-это номер чека, вторая-номер аппарата.Причем просто номер, а не фискальный номер
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли

В инструкции к DATECS MP-550Т
000000004 00002 12-11-2007 15:23 Поточний номер документу, номер чека продажу в даній зміні, дата і час друку чека

Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Интересно, в двух разных аппаратах разные обозначения. А если я не знаю модель?)

Manny
Гений
Гений
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 129 разів

Повідомлення Manny »

А в сущности? На что это может повлиять? Как думаете: налоговая будет НК снимать по чекам из-за не того номера, который, кстати, есть на чеке?

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Marlboro писав:Интересно, в двух разных аппаратах разные обозначения. А если я не знаю модель?)
Тогда остается одно-догадываться#boast# Хотя, насколько я понимаю и в первой и во второй инструкции номер чека-это первое число

Ksenija84
УченикУченик

Повідомлення Ksenija84 »

подскажите, как быть в данной ситуации и чем это грозит предприятию: сотрудник уехал в командировку, суточные не выдано, аванс не выдано. Согласно законодательства, мы можем компенсировать ему расходы на проезд и проживание после возвращения из командировки при предоставлении авансового отчета и необходимых документов. В течении которого времени необходимо компенсировать?
Как быть с суточными? Их можно выдать на основании приказа, но в течении которого времени после возвращения сотрудника из командировки? Он еще не отчитался за предыдущую командировку )))

ИТина
УченикУченик

Повідомлення ИТина »

Добрый день.
Подскажите как правильно.
Есть приказа на командировку сотрудника с 14 по 17 число (4 дня)
Согласно билетов, сотрудник уехал в командировку 00,15 времени 15 числа, а вернулся 18.11 времени 16 числа.
Я могу начислить суточные за 14 и 17 число?
Или начислить суточные за 4 дня, а стоимость билетов компенсации не подлежит, так как они не соответствуют датам командировки.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

ИТина писав:Добрый день.
Согласно билетов, сотрудник уехал в командировку 00,15 времени 15 числа, а вернулся 18.11 времени 16 числа.
Или начислить суточные за 4 дня, а стоимость билетов компенсации не подлежит, так как они не соответствуют датам командировки.
думаю, что правильнее изменить приказ.
ІНСТРУКЦІЯ про службові відрядження в межах України та за кордон
п.8 Дата на транспортному квитку (вибуття транспортного засобу з
місця постійної роботи відрядженого працівника) має збігатися з
датою вибуття працівника у відрядження згідно з наказом про
відрядження. Дата на транспортному квитку (прибуття транспортного
засобу до місця постійної роботи відрядженого працівника) має
збігатися з датою прибуття працівника з відрядження згідно з
наказом про відрядження. { Пункт 8 розділу I доповнено новим
абзацом згідно з Наказом Міністерства фінансів N 807 ( z1245-12 )
від 07.07.2012 }

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

ИТина писав:Добрый день.
Днем вибуття у відрядження вважається день відправлення поїзда, літака, автобуса або іншого транспортного засобу з місця постійної роботи відрядженого працівника, а днем прибуття з відрядження - день прибуття транспортного засобу до місця постійної роботи відрядженого працівника. При відправленні транспортного засобу до 24-ї години включно днем вибуття у відрядження вважається поточна доба, а з 0 години і пізніше - наступна доба. Якщо станція, пристань, аеропорт розташовані за межами населеного пункту, де працює відряджений працівник, у строк відрядження зараховується час, який потрібний для проїзду до станції, пристані, аеропорту. Аналогічно визначається день прибуття відрядженого працівника до місця постійної роботи.

annet.g
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 14 разів

Повідомлення annet.g »

Днем вибуття у відрядження вважається день відправлення поїзда, літака, автобуса або іншого транспортного засобу з місця постійної роботи відрядженого працівника, а днем прибуття з відрядження - день прибуття транспортного засобу до місця постійної роботи відрядженого працівника. При відправленні транспортного засобу до 24-ї години включно днем вибуття у відрядження вважається поточна доба, а з 0 години і пізніше - наступна доба. Якщо станція, пристань, аеропорт розташовані за межами населеного пункту, де працює відряджений працівник, у строк відрядження зараховується час, який потрібний для проїзду до станції, пристані, аеропорту. Аналогічно визначається день прибуття відрядженого працівника до місця постійної роботи.
это, по-моему цитата из 59 про командировки, а она для бюджетников. на предприятии должна быть собственная инструкция, в кот. и нужно искать что считается днем выбытия в командировку

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”