А причина является одним из требований запита?
У запиті зазначаються:
1. посилання на норми закону, відповідно до яких орган державної податкової служби має право на отримання такої інформації;( указали нормы пп. 20.1.2, 20.14 п. 20.1 ст. 20)
2. підстави для надіслання запиту;( указали п. 73.3 ст. 73 ПКУ)
3. опис інформації, що запитується, та в разі потреби перелік документів, що її підтверджують.(указали)
Получается, в моем случае, запит правильно составлен?
лист щастя ДПІ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
за последнее время получили несколько таких писем, на все дали "отписки" по совету юристов, пока тихо...Фаинна писав:ОТРИМАЛА ЛИСТ З ПОДАТКОВОЇ.
підстава вказана - п. 73.3 ст. 73 ПКУ " за результатами аналізу податкової інформації, отриманої в установленому законом порядку....". Просять надати інформацію та її докум. підтвердження з питань формування загального обсягу ПК(витрат) та ПЗ( доходів) за період вересень 2014 р. І вказан перелік документів, копії яких треба надати.
Директор хоче дати "відписку". Але мені, здається, що запит складено вірно. Печатка є, підпис посадової особи( зам. начальника). Я не дуже розуміюсь у цих листах. Підкажить. будь ласка,
мне кажется, что их никто даже не читает..
п. 73.3 ст. 73 ПКУ - это общий пункт, у нас еще указывали конкретно подпункт, например
абз.4 п.73.3 ст.73 ПКУ.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
у нас один раз такое было, правда в запросе они не указывали наличие письма, давали отписки,Medusa писав:А если кроме всех этих подпунктов, как основание указано письмо другой налоговой?Это основание?
но в итоге вышли на внеплан....
о наличии письма узнали уже в ходе проверки..
в таком случае им наверное нужно дать ответ в ту налоговую из которой письмо....а для этого нужны документы..
- Бухгалтерочек
- Просвещенный
- Дякував (ла): 92 рази
- Подякували: 81 раз
Мы тоже получили несколько таких запросов - все указано почти также. Везде отписывались и без документов.
Я не считаю, что Ваш запрос сформулирован правильно. Не указаны предприятия, какой анализ, конкретизации нет. Я бы на это сослалась с заверением, что если предоставите конкретизированный запрос, то предоставим документы согласно норм зак-ва. И еще типа добавила:
Також вважаємо за потрібне уточнити, що уся інформація, віжображена в звітності сформована на підставі господарських операцій, які мають повне документальне підтвердження.
Я не считаю, что Ваш запрос сформулирован правильно. Не указаны предприятия, какой анализ, конкретизации нет. Я бы на это сослалась с заверением, что если предоставите конкретизированный запрос, то предоставим документы согласно норм зак-ва. И еще типа добавила:
Також вважаємо за потрібне уточнити, що уся інформація, віжображена в звітності сформована на підставі господарських операцій, які мають повне документальне підтвердження.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Надійнов лист про те що податкова нашого міста отримала з Лівобережної ОДПІ м.Дніпропетровська довідку про результати проведення зустрічної звірки субєкта господарювання ТОВ"А" щодо документального не підтвердження господарських відносин із платником податків ТОВ "В" , ТОВ "С"
За результатом перевіряючих заходів виявлено факт, що замовником послуг, які були придбані у ТОВ "В" та ТОВ "С" є ТОВ "Г"(наше підприємство).
В поясненні потрібно надати вичерпну інформацію щодо фактів отримання від ТОВ"В" та ТОВ"С" товарів (робіт, послуг) зазначити реквізити всіх первинних документів, угод, зміст, стан, та порядок розрахунків.
Проблема втому що наше підприємство не співпрацює з даними організаціями ТОВ"В" та ТОВ"С", но співпрацює з ТОВ "А", то я собі думаю можливо кородко відписати що ми не співпрацюємо з даними організаціями тому ніякої інформації надати не можем?#blush# Чи все ж таки надати інформацію щодо співпраці з ТОВ "А"
За результатом перевіряючих заходів виявлено факт, що замовником послуг, які були придбані у ТОВ "В" та ТОВ "С" є ТОВ "Г"(наше підприємство).
В поясненні потрібно надати вичерпну інформацію щодо фактів отримання від ТОВ"В" та ТОВ"С" товарів (робіт, послуг) зазначити реквізити всіх первинних документів, угод, зміст, стан, та порядок розрахунків.
Проблема втому що наше підприємство не співпрацює з даними організаціями ТОВ"В" та ТОВ"С", но співпрацює з ТОВ "А", то я собі думаю можливо кородко відписати що ми не співпрацюємо з даними організаціями тому ніякої інформації надати не можем?#blush# Чи все ж таки надати інформацію щодо співпраці з ТОВ "А"
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
На абсолютно такое же письмо писала полгода назад, что "А" оказал нам услуги, подтверждением чего есть АВР и НН, которые указаны в реестре выданых и полученных накладных. Предприятия "В" и "С" - не есть нашими контрагентами.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Буду надзвичайно вдячна якщо дасте зміст листа #blush#Вероніка писав:На абсолютно такое же письмо писала полгода назад, что "А" оказал нам услуги, подтверждением чего есть АВР и НН, которые указаны в реестре выданых и полученных накладных. Предприятия "В" и "С" - не есть нашими контрагентами.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Ловите в личке.NATA888 писав:Буду надзвичайно вдячна якщо дасте зміст листа #blush#Вероніка писав:На абсолютно такое же письмо писала полгода назад, что "А" оказал нам услуги, подтверждением чего есть АВР и НН, которые указаны в реестре выданых и полученных накладных. Предприятия "В" и "С" - не есть нашими контрагентами.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 859 разів
- Подякували: 517 разів
Подскажите пожалуйста. получила запит про надання інформації та її документального підтвердження по нашему поставщику за период (месяц). Перый раз вижу такой огромный запит. Кроме основного необходимого сюда вкл. и информацию про статутный. приказы и призначенны посадовых. засновникив. відповидальних за ведення діяльності. численость працюючих. штатний розпис. информацию по складам и многое другое - перечень мелко на двух листах. Не знаю что и делать. Наксерила прибуткови. договора. банк. реестры и документы подтверждающие реализацию. Получилось просто "Война и мир".... Даете ли все. что просят?