СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Оракул
- Дякував (ла): 256 разів
- Подякували: 110 разів
П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
Детям со "слабой психикой" будет тяжело всегда.buhgalter4p писав:П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.
Независимо от места и даже от времени.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Согласна. А вот контролируй-не контролиру, этим самостоятельности не научишь. Не всегда в жизни сможешь рядом находиться.bt писав:Детям со "слабой психикой" будет тяжело всегда.buhgalter4p писав:П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.
Независимо от места и даже от времени.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Це залежить від того на який напрям ви подасте документи. Якщо Вас цікавить можу скинути ссилочки на рейтенги минулих років і цьогоріч приблизну картину. Був такий сайт де можна було зайти вибрати місто, напрям, вказати бали зданого ЗНО, і вам показувало у який вуз ви зі своїми балами можете пройти. Зараз цей сайт не працює , його не продовжили по терміну після 30 днів.
-
- Светоч Мысли
Знайшла в інеті застосування диплома ФЕА КПІ

-
- Акула НКУ
Так ведь на картинке не видно, что это за диплом.
-
- Светоч Мысли
Та я його знайшла в контакте на сторінці ФЕА, студенти напевне викинули.
-
- Акула НКУ
Такую картинку я часто видела в интернете- под все статьи о высшем образовании подходит.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
Альона1,, дай ссылки, пожалуйста.Альона1 писав:Це залежить від того на який напрям ви подасте документи. Якщо Вас цікавить можу скинути ссилочки на рейтенги минулих років і цьогоріч приблизну картину.