СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
buhgalter4p
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 256 разів
Подякували: 110 разів

Повідомлення buhgalter4p »

П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

buhgalter4p писав:П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.
Детям со "слабой психикой" будет тяжело всегда.
Независимо от места и даже от времени.

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

bt писав:
buhgalter4p писав:П'ять років назад старший закінчив КПІ- прикладна математика, вчитись дійсно тяжко, але вчився сам, на бюджеті, з гуртожитками що в КПІ, що в НАУ - тяжко, в кімнаті перенаселення, матері краще туди не з'являтися часто, щоб серце не краяти, але освіта там дійсно була на високому рівні, підробіток син знайшов ще на четвертому курсі. НАУ закінчив менший син, поселення в гуртожиток для мене був страшним сном. Дітям із слабкою психікою буде тяжко. Вони відриваються від батьків і багато хто ломається духовно - наркотики, п'янство. Контролюйте їх частіше.
Детям со "слабой психикой" будет тяжело всегда.
Независимо от места и даже от времени.
Согласна. А вот контролируй-не контролиру, этим самостоятельности не научишь. Не всегда в жизни сможешь рядом находиться.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Альона, а з яким балом по ЗНО зараховують на бюджет в КІСІ та КПІ? Якщо боїтеся гуртожитку, можете підшукати кімнату з господинею або зняти квартиру на 2-3 дівчат.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Це залежить від того на який напрям ви подасте документи. Якщо Вас цікавить можу скинути ссилочки на рейтенги минулих років і цьогоріч приблизну картину. Був такий сайт де можна було зайти вибрати місто, напрям, вказати бали зданого ЗНО, і вам показувало у який вуз ви зі своїми балами можете пройти. Зараз цей сайт не працює , його не продовжили по терміну після 30 днів.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Знайшла в інеті застосування диплома ФЕА КПІ

Зображення

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Так ведь на картинке не видно, что это за диплом.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Та я його знайшла в контакте на сторінці ФЕА, студенти напевне викинули.

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Такую картинку я часто видела в интернете- под все статьи о высшем образовании подходит.

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

Альона1 писав:Це залежить від того на який напрям ви подасте документи. Якщо Вас цікавить можу скинути ссилочки на рейтенги минулих років і цьогоріч приблизну картину.
Альона1,, дай ссылки, пожалуйста.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”