СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Тройка украинских вузов-лидеров вступительной кампании
По состоянию на 9.00 29 июля 2013 в вузах Украины зарегистрировано 2 млн 91 тыс. 400 заявлений от 677 тыс. 500 абитуриентов. Об этом сообщает пресс-служба Министерства образования и науки.

По данным Минобразования, теперь в тройку лидеров вузов по количеству поданных заявок входит, кроме Киевского национального университета имени Тараса Шевченко – (49 767 заявлений) и Львовского национального университета имени Ивана Франко (44 536 заявлений), также Национальный технический университет Украины «Киевский политехнический институт» (44 073). Напомним, ранее политехнический институт занимал пятое место в рейтинге – после Львовской политехники и Национального авиационного университета.

На сегодня далее в рейтинге вузов по количеству заявок идут: Национальный университет «Львовская политехника» (41 929 заявлений); Национальный авиационный университет (41 810) заявлений; Национальный педагогический университет имени М. П. Драгоманова (35359); Днепропетровский национальный университет имени Олеся Гончара (31579); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина (30743); Киевский национальный экономический университет имени Вадима Гетьмана (24651); Киевский национальный торгово-экономический университет (23 886 заявлений).

Подано всего заявлений в вузы I-II уровней аккредитации - 336500 заявлений, в вузы III-IV уровней аккредитации – 1754900 заявлений.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Elisa писав:
Альона1 писав:Це залежить від того на який напрям ви подасте документи. Якщо Вас цікавить можу скинути ссилочки на рейтенги минулих років і цьогоріч приблизну картину.
Альона1,, дай ссылки, пожалуйста.
http://abit-poisk.org.ua/all-stat

Заходите сюди, вибираєте місто чи область

http://abit-poisk.org.ua/score

Потім вибираєте ВУЗ, який вам потрібно

http://abit-poisk.org.ua/score/city/1

тут в середньому по ВУЗу за роки

http://abit-poisk.org.ua/score/univer/90

а потім вибираєте по спеціальності

http://abit-poisk.org.ua/score/direction/2558

Ось такий рейтинговий список по КПІ на дату

http://abit-poisk.org.ua/rate2013/univer/108

Nimfea
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 211 разів
Подякували: 78 разів

Повідомлення Nimfea »

Только где этот уровень образования применять?
У моей сотрудницы ребенок в этом году поступал в магистратуру в Шевченко, что б пройти 10 тыс.$. а год оплачивается 45 тыс.грн. Думала устроить на работу...2,5 тыс грн.
У другой знакомой дети (близнецы) закончили тот же Шевченко, но она не может оплатить за двоих все статьи - мальчики едут в магистратуру за границу. Думаю , их уровень образования в эту страну не вернется...

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Це на стаціонар. А за кордоном не дуже добре відносяться до наших дітей. У мене теж була можливість відправити дитя за кордон вчитися, не захотіла . Студенти які вчаться там багато чого негативного розказують. І за кордон їдуть вчитись ті діти , які не поздавали ЗНО тут , не набрали мінімальних балів . Ну я не кажу за Гарвард і т.д. У нас всі в Польшу, Словакію, Чехію ще там не незнаю куди. Хоча одна жіночка розказувала, це правда було на самих початках цих програм, що дитя в Польщі закінчило універ , працевлаштувалось, відразу дали квартиру , машину.

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Альона1 писав:Це на стаціонар. А за кордоном не дуже добре відносяться до наших дітей. У мене теж була можливість відправити дитя за кордон вчитися, не захотіла . Студенти які вчаться там багато чого негативного розказують. І за кордон їдуть вчитись ті діти , які не поздавали ЗНО тут , не набрали мінімальних балів . Ну я не кажу за Гарвард і т.д. У нас всі в Польшу, Словакію, Чехію ще там не незнаю куди. Хоча одна жіночка розказувала, це правда було на самих початках цих програм, що дитя в Польщі закінчило універ , працевлаштувалось, відразу дали квартиру , машину.
У мене племіниця в наступному році хоче їхати в Чехію (вірніше батьки). А куди саме ви відправляли?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Ох ,їду завтра в столицю України, беру дитя , оригінали документів , дитя каже , щоб я не переживала, кудись тай здамо. Погуляєм по КПІ, авіаційному по КНУБІ, а далі ???????

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Альона1 писав:Ох ,їду завтра в столицю України, беру дитя , оригінали документів , дитя каже , щоб я не переживала, кудись тай здамо. Погуляєм по КПІ, авіаційному по КНУБІ, а далі ???????
У мене брат закінчив КІСІ. Забеспечений.... допомогає і спонсірує всю родину. Як казали в 95 кварталі - Устроены мы все одинаково, устроились по-разному.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Иташа писав:
Альона1 писав:Ох ,їду завтра в столицю України, беру дитя , оригінали документів , дитя каже , щоб я не переживала, кудись тай здамо. Погуляєм по КПІ, авіаційному по КНУБІ, а далі ???????
У мене брат закінчив КІСІ. Забеспечений.... допомогає і спонсірує всю родину. Як казали в 95 кварталі - Устроены мы все одинаково, устроились по-разному.
Цікаво , яка спеціальність??????

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Иташа писав:
Альона1 писав:Це на стаціонар. А за кордоном не дуже добре відносяться до наших дітей. У мене теж була можливість відправити дитя за кордон вчитися, не захотіла . Студенти які вчаться там багато чого негативного розказують. І за кордон їдуть вчитись ті діти , які не поздавали ЗНО тут , не набрали мінімальних балів . Ну я не кажу за Гарвард і т.д. У нас всі в Польшу, Словакію, Чехію ще там не незнаю куди. Хоча одна жіночка розказувала, це правда було на самих початках цих програм, що дитя в Польщі закінчило універ , працевлаштувалось, відразу дали квартиру , машину.
У мене племіниця в наступному році хоче їхати в Чехію (вірніше батьки). А куди саме ви відправляли?
Я нікуди не відправляла , дитя моє категорично відмовилося. У нас на роботі працівник є, у нього дочка у Львові всіх дітей відправляє за кордон, хоча і у нашому місті це не проблема. Але там перед цим три місяці вивчають на курсах мову , тоді здають екзамени. Я точностей не знаю.

delina
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 111 разів
Подякували: 69 разів

Повідомлення delina »

Девчонки подскажите, 5.4 сахар при беременности ето много???

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”