Дівчата привіт ! Хочу поділитися радістю. Колись ми на форумі обговорювали тему мультиварок, я плакала, що у мене її не має. Сьогодні прийшла SMS із ТЦ , повідомили , що я виграла подарунок у програмі лояльності по клубній карттці. Зайшла на сайт , а там написано, що я виграла мультиварку.#dance# #dance# #dance# Бачу ,Берса, таки передала мені естафету.
Альона1 писав:Дівчата привіт ! Хочу поділитися радістю. Колись ми на форумі обговорювали тему мультиварок, я плакала, що у мене її не має. Сьогодні прийшла SMS із ТЦ , повідомили , що я виграла подарунок у програмі лояльності по клубній карттці. Зайшла на сайт , а там написано, що я виграла мультиварку.#dance# #dance# #dance# Бачу ,Берса, таки передала мені естафету.
Альона1 писав:Дівчата привіт ! Хочу поділитися радістю. Колись ми на форумі обговорювали тему мультиварок, я плакала, що у мене її не має. Сьогодні прийшла SMS із ТЦ , повідомили , що я виграла подарунок у програмі лояльності по клубній карттці. Зайшла на сайт , а там написано, що я виграла мультиварку.#dance# #dance# #dance# Бачу ,Берса, таки передала мені естафету.
А что я говорила!!! Сейчас попрет, еще как попрет!
Альона1,вітаю!#good#
А я то книги у бухвидань за відповіді виграю, то тостер та чайник були, а один раз - передплату виграла. Дрібничка - а приємно.#g_dance#
А ще зараз згадала: на семінарі "ВоБУ" нагородили книгою Карнегі та побутовим термометром (вже аж вигорів на сонці на балконі на паперовій частині, якою кріпиться до стіни). #g_haha# Так шо в мене навіть температура бухгалтерьска.#g_crazy#