Електронний кабінет
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 29 разів
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 4 рази
так там нужен номер налоговой накладной. это все равно созваниваться с поставщиками. тогда можно просто их попросить в медок кинуть. я всем свои покупателям отправила.helenadnepr писав: ↑04 лютого 2025, 11:08
Через довідки держ.органів - інформаційна довідка - довідка СЕА ПДВ - Запит J1300107
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 29 разів
я просто по датам регистрации закачиваю.
ставлю дату и галочку "импорт документа с квитанцией"
-
- Оракул
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 51 раз
Доброго дня.
Здаю річний по фоп 1 група.
в китанції така помилка, нічого не допомагає, не можу зрозуміти в чому проблема.
"[F0103406/45] Документ не відповідає всім вимогам електронного документа, оскільки виявлено недостовірність обов'язкового реквізиту щодо типу документа або податкового (звітного) періоду (звітний період не закінчився або не зазначено позначки щодо припинення або дату державної реєстрації припинення). Перевірено на підставі п. 48.3 ст. 48, п. 49.3, п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України."
в китанції така помилка, нічого не допомагає, не можу зрозуміти в чому проблема.
"[F0103406/45] Документ не відповідає всім вимогам електронного документа, оскільки виявлено недостовірність обов'язкового реквізиту щодо типу документа або податкового (звітного) періоду (звітний період не закінчився або не зазначено позначки щодо припинення або дату державної реєстрації припинення). Перевірено на підставі п. 48.3 ст. 48, п. 49.3, п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України."
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 833 рази
- Подякували: 695 разів
Перевірте в якому періоді робите звіт. Бо схоже на те, що робите звіт в періоді, який не закінчився-2025 рік або 1-й квартал 25року.vika_pro писав: ↑05 лютого 2025, 16:27Доброго дня.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
Добрий день, спільнота!
Будь ласка, допоможіть!
Минулої п'ятниці здавав податкову декларацію платника єдиного податку четвертої групи, і в мене Загальну звітну (Номер однотипного документа в періоді 2) прийняло.
А Звітну (Номер однотипного документа в періоді 1) не прийняло - прийшла "червона" друга квитанція з помилкою :
В Електронному кабінеті Створюю Звітний документ (Номер однотипного документа в періоді 1,), заповнюю, підписую і при натисканні піктограми "Відправити" з'являється спливаюче вікно: "
Підкажіть будь ласка, що я роблю не так ?!!
Будь ласка, допоможіть!
Минулої п'ятниці здавав податкову декларацію платника єдиного податку четвертої групи, і в мене Загальну звітну (Номер однотипного документа в періоді 2) прийняло.
А Звітну (Номер однотипного документа в періоді 1) не прийняло - прийшла "червона" друга квитанція з помилкою :
Пишуть що в ДПС був збій і його вже полагодили. але я тепер не можу переподати свій звітний документ.{J0103805} Документ не відповідає всім вимогам електронного документа, оскільки виявлено недостовірність обов'язкового реквізиту щодо типу документа (після подання звітного документа до закінчення граничного строку подання подається звітний новий документ)
В Електронному кабінеті Створюю Звітний документ (Номер однотипного документа в періоді 1,), заповнюю, підписую і при натисканні піктограми "Відправити" з'являється спливаюче вікно: "
"Помилка перевірки ORA-20762: Документ 200400********J0103805100000000151220252004.XML вже було надіслано, можливо вказано не вірний номер документа в періоді.
Підкажіть будь ласка, що я роблю не так ?!!
Вітаю, підкажіть будь-ласка, треба подати уточнюючу декларацію по ФОП єд. под. за 2021р. Квітанція №2 -не прийнято. Документ не відповідає всім вимогам електронного документу, оскільки виявлено недостовірність значень обов'язкового реквізиту щодо звітного (податкового) періоду, що уточнюється (за відповідний звітний період не подано звітну (звітну нову) податкову декларацію.
Створюю документ в 2021р. в шапці теж вказано період вірно.
Створюю документ в 2021р. в шапці теж вказано період вірно.