Скажите пожалуйста! Начала формировать заявки , а мне пишет
Недопустимі символи в полі "Мета обробки персональних даних"
Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин,трудових відносин,реалізації законих прав в управлінні ТОВ,володінні та розподілі майна,продукції, коштів,активів тощо, реалізації відносин у сфері бухгалтерського обліку та аудиту відповідно до Податкового кодексу України, Закона України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»,Господарського кодексу України,Цивільного кодексу України,Cтатуту та інших внутрішніх документів ТОВ.Категорії персональних даних,які обробляються:паспортні дані;ідентифікаційний номер;місце проживання фактичне та за державною реєстрацією;дані про розмір внеску до Статутного капіталу Товариства;дані про розмір частки в Статутному капіталі Товариства у відсотках;електроні ідентифікаційні дані (телефон) та інші.
Что я не правильно делаю???????????7
База персональных данных
Добрый вечер!
Вопрос: неприбыльная организация есть только данные членов кооператива, сотрудников нет,
Я создала базу: члени кооперативу!!! правильно или нет???
и глупый вопрос, как выглядит опис.....
Вопрос: неприбыльная организация есть только данные членов кооператива, сотрудников нет,
Разве нет в кооперативе председателя и бухгалтера или кассира? Базу можете назвать "члены кооператива" - опись на почте есть такой бланк.natalyaY писав:Добрый вечер!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
Назвать можете как угоно!natalyaY писав:Добрый вечер!Вопрос: неприбыльная организация есть только данные членов кооператива, сотрудников нет,
Я создала базу: члени кооперативу!!! правильно или нет???и глупый вопрос, как выглядит опис.....
Розділ ІІІ. Мета обробки персональних даних з посиланням на нормативно - правові акти, положення, установчі чи інші документи, які регулюють діяльність володільця бази персональних даних, та визначенням категорії обробки персональних даних відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних»:
Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації адміністративно - правових відносин, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку, відносин у сфері управління людськими ресурсами, зокрема кадровим потенціалом, які регулюються Кодексом законів про працю України № 322 від 10.12.71 р., Податковим кодексом України № 2755 від 02.12.10 р, Законом України «Про єдиний соціальний внесок» № 2464 від 08.07.10 р., Законом України «Про зайнятість населення» № 803 від 01.03.91 р., Статутом підприємства... также указываете подзаконные акты согласно которым совершаете свою неприбыльную деятельность
Категорії персональних даних, які обробляються: прізвище, ім'я, по-батькові, паспортні дані, дата та місце народження, місце проживання фактичне та за
державною реєстрацією, громадянство, освіта, професія, спеціальність, кваліфікація, трудовий стаж(это пишите если используете такие данные), стать, родинний стан, склад сім'ї, відомості про військовий облік, індивідуальний податковий номер, дані, що стосуються здоров'я в межах, визначених законодавством про працю, дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством про працю, та законодавством про захист інвалідів, житлові умови, номери телефонів, електронні адреси, фотографії - в общем перечисляете что вы там используете и обрабатываете)))
Уведомление о вручении freemail.ukr.net/3Y6GZ31sZw/q/readmsg?id=13241515220000071549;0;2&mode=attachment
Опись вложения freemail.ukr.net/3Y6GZ31sZw/q/readmsg?id=13241515220000071549;0;1&mode=attachment
Образцы (приказ, положение, согласие) freemail.ukr.net/q/zip?id=13241323180000046732
-
- Знаток
А в чем разница между клиентами и контрагентами? почему создают обе базы? разве это не одно и то же?
Подскажите, если сейчас нет баз данных( ЧП, без работников, договоров ни с кем в этом году не заключал) в следующем году возможно что-то изменится. Можно будет потом зарегистрировать вновь возникшую БД?
СПАСИБО
СПАСИБО
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
Клиент (от лат. cliens) лицо, использующее услуги компании, фирмы, учреждения, постоянный покупатель или заказчик.Галина 1309 писав:А в чем разница между клиентами и контрагентами? почему создают обе базы? разве это не одно и то же?
Синонимы: абонент, бахар, веритель, давалец, давальщик, заборщик, заказчик, клиентура, комитент, покупатель, посетитель, постоянный покупатель, потребитель
Контрагенты (лат. contrahens - договаривающийся) лица, учреждения, организации, связанные обязательствами по общему договору, сотрудничащие в процессе выполнения договора.
Современное толкование слова как экономического и юридического понятия: контрагент - каждая из сторон в договоре по отношению друг к другу берущая на себя определенные обязательства.