Доброї ночі всім! Рідко тепер заходжу на форум, щоб просто поспілкуватися, роботи багато(((((( Неприємна подія сталася у мене минулого тижня так, що весь тиждень "випав", тепер доганяю...
У мене в транспорті вкрали гаманець з банківською карткою і зняли з неї кругленьку суму, до того як я її встигла заблокувати... Розборки в міліції вибили мене із колії(
Сьогодні зайшла на сайт і "відкрила" для себе нову податкову накладну з 30.01...)))
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
ага, провокатор я #blush#Financier писав:ArinaArina, не, ну вот нормально? А кто мне здесь рассказывал=>Подвели меня под монастырь #beee# Эх #g_witch#ArinaArina писав:так местное начальство в том же котле и варится, что мы все. У них должен быть такой же лексикон сейчас
P.S. я не нарочно. сначала брякнула, а потом решила в правила форума заглянуть #blush#
-
- Акула НКУ
Наталена, співчуваю, хорошого мало, але постарайтеся забути, бережіть свою нервову системуNatalenna писав:Доброї ночі всім! Рідко тепер заходжу на форум, щоб просто поспілкуватися, роботи багато(((((( Неприємна подія сталася у мене минулого тижня так, що весь тиждень "випав", тепер доганяю...
У мене в транспорті вкрали гаманець з банківською карткою і зняли з неї кругленьку суму, до того як я її встигла заблокувати... Розборки в міліції вибили мене із колії(
Сьогодні зайшла на сайт і "відкрила" для себе нову податкову накладну з 30.01...)))
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Дякую, дівчата! Та я навіть поплакати не мала коли, а зараз вже якось і не хочеться) Підстерегли мене "місцеві злодюжки", та й усе. Шансів уникнути там було нуль)
Але страшно тепер у банк гроші носити самій.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Акула НКУ
по роботі носити в банк? це питання треба вирішувати,це не годиться, навіщо воно Вам треба?Natalenna писав:Дякую, дівчата! Та я навіть поплакати не мала коли, а зараз вже якось і не хочеться) Підстерегли мене "місцеві злодюжки", та й усе. Шансів уникнути там було нуль)
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
По роботі. У нас так заведено (ще до мене), що деякі орендарі (всякі ФОПи) приносять оренду мені, а я вношу від їхнього імені в банк. Тепер буду брати провожатого, бо пограбували мене по дорозі на роботу... Так можуть і серед дня напасти...ArinaArina писав:по роботі носити в банк? це питання треба вирішувати,це не годиться, навіщо воно Вам треба?Natalenna писав:Дякую, дівчата! Та я навіть поплакати не мала коли, а зараз вже якось і не хочеться) Підстерегли мене "місцеві злодюжки", та й усе. Шансів уникнути там було нуль)
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
Пусть машину выделяют, или такси на крайний случай заказывают.Natalenna писав:По роботі. У нас так заведено (ще до мене), що деякі орендарі (всякі ФОПи) приносять оренду мені, а я вношу від їхнього імені в банк.ArinaArina писав:по роботі носити в банк? це питання треба вирішувати,це не годиться, навіщо воно Вам треба?Natalenna писав:Дякую, дівчата! Та я навіть поплакати не мала коли, а зараз вже якось і не хочеться).
Підстерегли мене "місцеві злодюжки", та й усе. Шансів уникнути там було нуль)
Тепер буду брати провожатого, бо пограбували мене по дорозі на роботу... Так можуть і серед дня напасти...
Возить деньги в общественном транспорте - никуда не годится.