Якщо прийде зелена друга квитанція - лишити як єeLiter писав: ↑19 травня 2025, 11:55Добрий день, спільнота! Виникло таке питання: створив і заповнив форму J0500110 через електронний кабінет; підписав підписом директора, і хотів підписати печаткою, але поруч з кнопкою Підписати розміщена кнопка Відправити, яку я випадково жмакнув. Звіт пішов без печатки.
Питання чи подавати Новий звітний чи, якщо прийде зелена друга квитанція - лишити як є?
Електронний кабінет
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 899 разів
- Подякували: 620 разів
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Знаючи позицію податківців - я б відправила після прийнтяття "звітної" ще "звітну нову", ще є час.... ІмхоeLiter писав: ↑19 травня 2025, 11:55Добрий день, спільнота! Виникло таке питання: створив і заповнив форму J0500110 через електронний кабінет; підписав підписом директора, і хотів підписати печаткою, але поруч з кнопкою Підписати розміщена кнопка Відправити, яку я випадково жмакнув. Звіт пішов без печатки.
Питання чи подавати Новий звітний чи, якщо прийде зелена друга квитанція - лишити як є?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів

Повідомлення
Відповідно до пункту 42.4 статті 42 глави 1 розділу ІІ Податкового кодексу України повідомляємо про доставку документів в Електронний кабінет
В Електронний кабінет 01.07.2025 доставлено документ: Рішення-повідомлення за формою "Ф" [TAR31004]
Облазив увесь Кабінет, шукав у "вхідні". Нічого немає... Хтось щось знає ???

P.S. Заяву про бажання отримувати документи через електронний кабінет (згідно з 42.4) в ДПС не надсилав
-
- Гений
- Дякував (ла): 211 разів
- Подякували: 221 раз
Судя по всему вы ФОП, поищите в разделе "ЕК для громадян", там куча всего интересного и даже повідомлення-рішення есть.Popen писав: ↑01 липня 2025, 18:45Любі друзі! На e-mail прийшов лист от e.cabinet@tax.gov.ua (мабуть треба розуміти, що від ДПС) от з таким текстом:
Повідомлення
Відповідно до пункту 42.4 статті 42 глави 1 розділу ІІ Податкового кодексу України повідомляємо про доставку документів в Електронний кабінет
В Електронний кабінет 01.07.2025 доставлено документ: Рішення-повідомлення за формою "Ф" [TAR31004]
Облазив увесь Кабінет, шукав у "вхідні". Нічого немає... Хтось щось знає ???![]()
P.S. Заяву про бажання отримувати документи через електронний кабінет (згідно з 42.4) в ДПС не надсилав
"Податкове повідомлення-рішення за формою "Ф" складається відповідним структурним підрозділом контролюючого органу для платників податків - фізосіб, якщо відповідно до законодавства контролюючий орган самостійно визначає податкове зобов'язання платника податків з причин, не пов'язаних із порушенням податкового або іншого законодавства."
Добрий день,
Мені також прийшло таке саме рішення-повідомлення за формою Ф. Нюанс в тому, що я не знаю як мені зайти в той кабінет і прочитати, що то за рішення… в мене немає ключів до кабінету
Може хтось знає, що то за рішення наразі українцям розсилають і як зайти до кабінету, якщо ти нерезидент України. дякую за відповідь 
Мені також прийшло таке саме рішення-повідомлення за формою Ф. Нюанс в тому, що я не знаю як мені зайти в той кабінет і прочитати, що то за рішення… в мене немає ключів до кабінету

-
- Гений
- Дякував (ла): 211 разів
- Подякували: 221 раз
можно в Привате сделать ключи и зайти с нимиAnelo писав: ↑05 липня 2025, 15:20Добрий день,
Мені також прийшло таке саме рішення-повідомлення за формою Ф. Нюанс в тому, що я не знаю як мені зайти в той кабінет і прочитати, що то за рішення… в мене немає ключів до кабінетуМоже хтось знає, що то за рішення наразі українцям розсилають і як зайти до кабінету, якщо ти нерезидент України. дякую за відповідь
![]()
Дякую за попередню відповідь,
А для того щоб зробити ключі в приваті треба відкривати рахунок там, бути їхнім клієнтом? Просто так ключи вони не відкриють?
А для того щоб зробити ключі в приваті треба відкривати рахунок там, бути їхнім клієнтом? Просто так ключи вони не відкриють?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Треба бути клієнтом Приватбанку.
Можна, наприклад, отримати картку Універсальна/для виплат у будь-якому відділенні.
Ви пройдете таким чином ідентифікацію і зможете потім зробити ключі.
Насправді це займає зовсім небагато часу.