Не приняли:
"Помилка У додатку 1 до Податкового розрахунку з типом
"Уточнюючий" за місяць 1 кварталу кількість рядків з ознакою "0"
не співпадає з кількістю рядків з ознакою "1"."
Чи вдалося побороти?
У мене теж така проблема, подала вже 15 Уточнюючих і відповідь одна - кількість рядків з ознакою "0"
не співпадає з кількістю рядків з ознакою "1".
Що порадите?
Не приняли:
"Помилка У додатку 1 до Податкового розрахунку з типом
"Уточнюючий" за місяць 1 кварталу кількість рядків з ознакою "0"
не співпадає з кількістю рядків з ознакою "1"."
Чи вдалося побороти?
У мене теж така проблема, подала вже 15 Уточнюючих і відповідь одна - кількість рядків з ознакою "0"
не співпадає з кількістю рядків з ознакою "1".
Що порадите?
сегодня пробовала отправить, ошибка такая же...вменяемых советов, кроме жалуйтесть,звоните то в налоговую от ПФ, то в ПФ от налоговой не получила. Буду благодарна, если кто-то поделится своим секретом.
сегодня пробовала отправить, ошибка такая же...вменяемых советов, кроме жалуйтесть,звоните то в налоговую от ПФ, то в ПФ от налоговой не получила. Буду благодарна, если кто-то поделится своим секретом.
А чим відправляли, якщо не секрет (МЕДок, СОНАТА, АРт-звіт, кабінет...)?
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
Я робила і відправляля в кабінеті, спілкувалась з ПФ - безрезультатно.
І що ПФ Вам заспівав? Що кажуть взагалі?
Зврніть на гарячу лінію ПФ. ГЛ ПФ каже: ми не бачимо ваш звіт, звоніть у ваш район. Район каже: ми нічого не можемо вдіяти, заповнено звіт правильно, жалуйтесь