Да, в договоре написано следующее:" Право власності на Товар переходить від ПРОДАВЦЯ до ПОКУПЦЯ в момент передачі Товару перевізнику на станції відправлення, що підтверджується датою штемпеля залізничної станції ПРОДАВЦЯ (станції відправлення) в залізничній накладній".
Я, тоже, думала про внезапно добровольно-принудительную инвентаризацию, из-за этого и приходовала товар по дате подачи вагона.
Спасибо, еще раз, всем откликнувшимся.
Товар
-
- Знаток
- Дякував (ла): 7 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 879 разів
- Подякували: 191 раз
Ув.коллеги...помогите пожалуйста с этим вопросом..#help#Ninok писав:Добрый день...Подскажите мы аптека(общ.основания и плательщик НДС)в связи с введением Пилотного проекта по снижению цен на лекарства гипертоникам...к нам приходят люди с рецептами с перечнем лек-в на которые мы обязаны сделать скидку...вот только я не знаю,как это мне всё оформить и провести по бух-рии....фармацевтам я сказала завести тетради в которых писать цену лек-в,цену скидки из Приказа,и подшивать рецепты...Но как быть потом я не знаю..делать какой-то акт на эту уценку общей суммой за месяц...и какими проводками это проводить??
-
- Профи
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 3 рази
Я працювала в аптеці, де сам керівник запропонував надавати знижки по талонах. я проводила це наступним чином: в кінці місяця по всіх талони(на них зазначено суму знижки фармацевтом) вищитувалась загальна сума знижки і бухгалтерською справкою, я коригувала торгову націнку. Була податкова перевірка - питань не було!
-
- Светоч Мысли
Я извиняюсь,а можно по-подробней...по каким талонам???Что вы писали в бух.справе???и какими проводками корректировали торговую наценку??????ola0904 писав:Я працювала в аптеці, де сам керівник запропонував надавати знижки по талонах. я проводила це наступним чином: в кінці місяця по всіх талони(на них зазначено суму знижки фармацевтом) вищитувалась загальна сума знижки і бухгалтерською справкою, я коригувала торгову націнку. Була податкова перевірка - питань не було!
-
- Профи
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 3 рази
Ми зробили талони на знижку 5% (провели наказом) і роздавали клієнтам, потім вони приходили із талоном. Фармацевт на всю суму покупки робив знижку і суму знижки записував на талоні, який залишався в нас. В кінці місяця я збилава всю суму по талонах і формувала бухгалтерську справку з наступними проводками Дт 282 КТ 285 червоним. Я ввечері передивлюсь свої записи і ще вам напишу.
-
- Светоч Мысли
А у вас в кассовый аппарат была вбита скидка???у нас просто не запрограммирована.....Директор тоже предлагал делать скидку...но не знали ,как всё верно оформить,чтоб потом непридирались...Я Вас очень прошу,пересмотрите свои записи и напишите мне....мне очень нужно...спасибо Вам за помощь.....моя электронка nino4ka-simo@mail.ruola0904 писав:Ми зробили талони на знижку 5% (провели наказом) і роздавали клієнтам, потім вони приходили із талоном. Фармацевт на всю суму покупки робив знижку і суму знижки записував на талоні, який залишався в нас. В кінці місяця я збилава всю суму по талонах і формувала бухгалтерську справку з наступними проводками Дт 282 КТ 285 червоним. Я ввечері передивлюсь свої записи і ще вам напишу.